Kędzior Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 zbieram si do roboty hehe nom zbieraj na to b8
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 a ja zaraz wskakuje w gangol i cisne na rozpoczęcie ale mi sie nie chce naszczęscie już piątek
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dzisiaj o godzinie 9:03 na moim termometrze było 4.5 stopnia, jak tak dalej będzie to zimówki założymy bardzo szybko
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 ja już po rozpoczęciu ... jest dobra i zła wiadomosć zła to taka , że nie będe miał kumpli , bo wszyscy są odemnie o 4albo5 lat młodsi a dobra to taka ... że wszystkie d*py na wydziale są odemnie młodsze , a większość to mega sucze na pierwszy rzut mojego oka :> a co u was w ten piękny piątek ? [br]Dopisany: 01 Październik 2010, 12:20_________________________________________________
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 no tak, to dla Ciebie ten dzień zaczął się wspaniale :> nie ma to jak ładne koleżanki ze szkoły pewnie będziesz mało kumaty i będziesz potrzebował korepetycji :naughty:
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 znalazłem świetną korepetytorke Ciebie też by wiele nauczyła
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 znalazłem świetną korepetytorke Ciebie też by wiele nauczyła 30+ ? dzisiaj będąc na badaniach, miałem wrażenie że miła pani siedząca obok mnie, chciał mnie poderwać miała właśnie koło 30stki
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 znalazłem świetną korepetytorke Ciebie też by wiele nauczyła 30+ ?
Pucek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 znalazłem świetną korepetytorke Ciebie też by wiele nauczyła 30+ ? wspaniale Keżor, nawet nie wiesz jak Cie lubię :>
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 znalazłem świetną korepetytorke Ciebie też by wiele nauczyła 30+ ? wspaniale Keżor, nawet nie wiesz jak Cie lubię :> wiem wiem
Bulczas Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Dla mnie piątek też jest szczęśliwy bo przejechałem się audi
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 Dla mnie piątek też jest szczęśliwy bo przejechałem się audi czyim ??
Bulczas Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Dla mnie piątek też jest szczęśliwy bo przejechałem się audi czyim ?? Swoim!!!!!!!!!!!
Bulczas Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 tylko zrób korekte :gwizdanie: ciekawe za co ;(
keżor Opublikowano 1 Października 2010 Autor Opublikowano 1 Października 2010 tylko zrób korekte :gwizdanie: ciekawe za co ;( to jakie masz doładowanie ? na tej turbinie spokonie do 1,7 możesz podciągnąć tylko wtedy kup sobie wiadro przegubów , co byś miał na zapas bo będzie miazga
Bulczas Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 tylko zrób korekte :gwizdanie: ciekawe za co ;( to jakie masz doładowanie ? na tej turbinie spokonie do 1,7 możesz podciągnąć tylko wtedy kup sobie wiadro przegubów , co byś miał na zapas bo będzie miazga Niestety bardzo małe chyba coś koło 1,1 bara Robiłem soft na ori turbinie niestety.
Rekomendowane odpowiedzi