stanley Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja opuściłem drugi spot w tym roku, no cóż... bywa
Kędzior Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja opuściłem drugi spot w tym roku, no cóż... bywa ja niestety też
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 po robocie, fakt zapomniałem że ten gej z Tychów ma dziś urodziny WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO FILIPIE to co, weekend spędzamy w górach? :>
Guregoru Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Miszka sto lat po robocie, fakt zapomniałem że ten gej z Tychów ma dziś urodziny WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO FILIPIE] to co, weekend spędzamy w górach? :> Widzę Pucek że gejowskie zapędy Cię nie opuszczają
akjam Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja opuściłem drugi spot w tym roku, no cóż... bywa ja niestety też Drugi w ostatnich dwóch tygodniach, Kędzior... Ja już po spocie i już w pracy. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 ja opuściłem drugi spot w tym roku, no cóż... bywa ja niestety też Drugi w ostatnich dwóch tygodniach, Kędzior... Ja już po spocie i już w pracy. :gwizdanie: usta, usta ?
Maxito Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 stan a ciebie na spocie nie było why?
stanley Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 stan a ciebie na spocie nie było why? obowiązki :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 stan a ciebie na spocie nie było why? obowiązki :gwizdanie: jakie
MAJKI Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Ja juz tez po spocie, Max dzieki za tabule
stanley Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 stan a ciebie na spocie nie było why? obowiązki :gwizdanie: jakie nie będę tu przecież pisał o swoich kochankach spadam w kimono, narka
Maxito Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Ja juz tez po spocie, Max dzieki za tabule luzik przekaż guru jego tablice bo będzię dochodzenie robił bo mu o 2 cm źle napis zrobili :polew:
Guregoru Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 luzik przekaż guru jego tablice bo będzię dochodzenie robił bo mu o 2 cm źle napis zrobili :polew: To że tu nie pisze nie znaczy że tu nie zaglądam
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 luzik przekaż guru jego tablice bo będzię dochodzenie robił bo mu o 2 cm źle napis zrobili :polew: To że tu nie pisze nie znaczy że tu nie zaglądam to ssij bata i wypad na gliwickie
Guregoru Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 luzik przekaż guru jego tablice bo będzię dochodzenie robił bo mu o 2 cm źle napis zrobili :polew: To że tu nie pisze nie znaczy że tu nie zaglądam to ssij bata i wypad na gliwickie Pucek ja wiem że byś sobie possał ale to się z Miszką umawiałeś widziałem
Pucek Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 luzik przekaż guru jego tablice bo będzię dochodzenie robił bo mu o 2 cm źle napis zrobili :polew: To że tu nie pisze nie znaczy że tu nie zaglądam to ssij bata i wypad na gliwickie Pucek ja wiem że byś sobie possał ale to się z Miszką umawiałeś widziałem mam 2 piwa w d*pie i strasznie mnie wkurwiłeś, przeginasz stary
Bulczas Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Pierwszy BRD zaliczyła już 220km/h więc nie jest źle A OKO tylko widział chmurę dymu
OKO Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 bry po spocie Bulczas jechałem jak we mgle...
MAJKI Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Ja juz tez po spocie, Max dzieki za tabule luzik przekaż guru jego tablice bo będzię dochodzenie robił bo mu o 2 cm źle napis zrobili :polew: bo zamawia jakies badziewie na białym podkładzie by wział z paskiem to by wyszły tak samo a po drugie jedna bedzie z tyłu druga z przodu kto to kur...a zobaczy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi