Bulczas Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 idziemy do czeko ? mam mało urlopu :gwizdanie: Weź L4 niemogę Ja bym pojechał zobaczyć jak tam jest hehe to wiesz dzwoń do prezesa Ale potrzebuje jakiegoś odstraszacza lasek
Kędzior Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 idziemy do czeko ? mam mało urlopu :gwizdanie: Weź L4 niemogę Ja bym pojechał zobaczyć jak tam jest hehe to wiesz dzwoń do prezesa Ale potrzebuje jakiegoś odstraszacza lasek weź Monike
stanley Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:20_________________________________________________ siemmma jak tam w NL ?
Bulczas Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:20_________________________________________________ siemmma jak tam w NL ? Piękna :slina:
mech15 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 czyje to audi coupe?? --> ładne jak tam w NL ? ciepło :decayed:, miałem przyjemność poznać kilku kolegów na spociku - większość gada po waszemu :)
stanley Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 czyje to audi coupe?? --> ładne jak tam w NL ? ciepło :decayed:, miałem przyjemność poznać kilku kolegów na spociku - większość gada po waszemu :) jak przyjedzie jutro do mnie Provident, to coupe moje jak godają, to dobrze
mech15 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 poważnie kupujesz tego furacza? 2,2 T??
Bulik Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 włączcie TVN d*py znów no wybieg to mają zajebis*y
talib1990 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 włączcie TVN d*py znów no wybieg to mają zajebis*y ale mają getry hehehe .. ale jak dla mnie to są w wiekszosci za chude..... [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:36_________________________________________________ale tej z wawy suty sterczały :kox:
mech15 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 no suty miała niezłe pamelę to bym poprzytulał :wink4:
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 włączcie TVN d*py znów :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 poważnie kupujesz tego furacza? 2,2 T?? no co Ty ;(
talib1990 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 poważnie kupujesz tego furacza? 2,2 T?? no co Ty ;( przestań się zadawać z Kędziorem, mniej będziesz pił i spokojnie kupisz takie 2.2 T w kilka miesięcy :polew:
akjam Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 poważnie kupujesz tego furacza? 2,2 T?? no co Ty ;( przestań się zadawać z Kędziorem, mniej będziesz pił i spokojnie kupisz takie 2.2 T w kilka miesięcy :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 poważnie kupujesz tego furacza? 2,2 T?? no co Ty ;( przestań się zadawać z Kędziorem, mniej będziesz pił i spokojnie kupisz takie 2.2 T w kilka miesięcy :polew: ty się ze mną zacząłeś zadawać to sobie 1.8T q kupiłeś więc niepitol [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:58_________________________________________________ poważnie kupujesz tego furacza? 2,2 T?? no co Ty ;( przestań się zadawać z Kędziorem, mniej będziesz pił i spokojnie kupisz takie 2.2 T w kilka miesięcy :polew: :polew: :polew: :bicz:
talib1990 Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 poważnie kupujesz tego furacza? 2,2 T?? no co Ty ;( przestań się zadawać z Kędziorem, mniej będziesz pił i spokojnie kupisz takie 2.2 T w kilka miesięcy :polew: ty się ze mną zacząłeś zadawać to sobie 1.8T q kupiłeś więc niepitol [br]Dopisany: 06 Październik 2010, 21:58_________________________________________________ poważnie kupujesz tego furacza? 2,2 T?? no co Ty ;( przestań się zadawać z Kędziorem, mniej będziesz pił i spokojnie kupisz takie 2.2 T w kilka miesięcy :polew: :polew: :polew: :bicz: bo ja jestem ASERTYWNY, a Ty mówisz... Stasiu.... leć no po flaszke... i Stan leci..... a ja zawsze mówie Ci NIE :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi