Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 taa pewnie znowu się scigają :> ciekawe kto dzis kogo objechał hehe
Bulczas Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja już wróciłem. Miszka objechał Krola
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 panowie jechalem kolo was dzis, niestety z matka wiec nie moglem sie zatrzymac Pozdro napisał bo wszyscy go widzieliśmy i nie mógł się wyłgać, że był ale nikogo nie widział :gwizdanie: - Ż a r t to wpadnij następnym razem co do objeżdżania...to ja się z kimś ścigałem dziś :gwizdanie: a to nie było tydzień temu? aha zaznaczam, że nie ścigam się już więcej z dieslami
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2009 no ja też już po :> dawids212, nie dało sie nie zauważyć Twojego auta Miszka, przecież jeszcze ze mną sie miałeś ścigać
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Miszka - ja chce rewanżu ... Choć to o Tobie dobrze świadczy masz 125 koni i wygrałeś z autem co ma 90
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Znowu się ścigaliście? Były jeszcze jakieś pary?
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Znowu się ścigaliście? Były jeszcze jakieś pary? nie....
Kanar Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 jestem w domu.. jakiś baran przejazd zamknął tak jakby pociągi były ważniejsze ode mnie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no ja też już po :> dawids212, nie dało sie nie zauważyć Twojego auta Miszka, przecież jeszcze ze mną sie miałeś ścigać przyjdzie kryska na Keżoryska :> Miszka - ja chce rewanżu ... Choć to o Tobie dobrze świadczy masz 125 koni i wygrałeś z autem co ma 90 ponoć Twój to jakieś wyrezane s4 by Krolu.......hmmm a o Tobie źle świadczy, że eSa w Twoim rozumowaniu(czytaj s4 by Krolu) jest takaaaaa...takaaaaaa.....taka słaba [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 23:38_________________________________________________i nie ustawiaj sobie opisu na gg że mnie objechałeś
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ponoć Twój to jakieś wyrezane s4 by Krolu.......hmmm a o Tobie źle świadczy, że eSa w Twoim rozumowaniu(czytaj s4 by Krolu) jest takaaaaa...takaaaaaa.....taka słaba To jest projekt rozwijający się :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Liwko Liwko Skocz po piwko !! + TEKST ;D :polew:
mikefoto Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dobre dobre za tydzień biorę wolne we wtorek, żeby na spota przyjechać haha :polew: :polew: :polew:
Kanar Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 było już dawno temu :gwizdanie: ale Miszka miał bana na neta założonego wtedy
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 było już dawno temu :gwizdanie: ale Miszka miał bana na neta założonego wtedy :polew:
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 słabi kierowcy słabe auta...ale pyskaci :bicz3:
Kanar Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 hahah nie lekceważ potęgi mocy.. z moimi 114KM wygrałbyś już pewnie o grubość lakieru skoro z 90KM wygrałeś o wielkość zderzaka
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 hahah nie lekceważ potęgi mocy.. z moimi 114KM wygrałbyś już pewnie o grubość lakieru skoro z 90KM wygrałeś o wielkość zderzaka chętnie sprawdzę jak to Twoje z moim sie sztartnie, ale to umówimy sie gdzieś poza spotem... :gwizdanie: jak mnie objedziesz powiem, że kłamiesz i że sie z Tobą wcale nie ścigałem ps.Mikefoto ma dla mnie ''chyba napewno'' działający mechanizm regulacji do mojego lusterka wiecie jak jest do prawdziwej eSy ciężko dostać :polew:
Rekomendowane odpowiedzi