Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wio do roboty :bicz:

ano wioo
  • Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

proszę tutaj nie poganiać :acute:

Opublikowano

mmmmmmmmmm co za kawałek mmmmmmmmmmmm

Rihanna - Only Girl In The World Extended Club Mix

ble :sick3: jakiś taki trochę gejowski :tongue4:

gejowski to był Miszek jak pojechał "gdzieś" z jakimś "kolegą"

:polew: :polew: :polew:

a to jest zajebiaszcze :naughty: w spiżu można się przy tym powyginać :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ale mi się narazie nic nie chce, do 10 siedzę sam więc jeszcze pościemniam :naughty:

Opublikowano

ale mi się narazie nic nie chce, do 10 siedzę sam więc jeszcze pościemniam :naughty:

taki to pożyje :decayed:
Opublikowano

czy się siedzi, czy się leży 5000 się należy :decayed:

Opublikowano

ale 5000 czego? :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

przeliczyłem moją wypłatę na bułki - kejzerki, z reala :tongue4:

Opublikowano

przeliczyłem moją wypłatę na bułki - kejzerki, z reala :tongue4:

te z rana czy wieczora? :polew:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 09:37_________________________________________________dobra zbijam do pracy, co byście niezmarzli w te zimne dzionki :przebiegly:
Opublikowano
:hi: Wróciłem właśnie z Kato. qr** jeżdżą te osły lewym pasem 50km/h! No maskara jakaś! :wallbash: :wallbash: Serio powinni zabierać za to prawko! Lewym pasem wszyscy a prawy puściutki... Debile qr**! Serio! :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

:hi: Wróciłem właśnie z Kato. q***wa jeżdżą te osły lewym pasem 50km/h! No maskara jakaś! :wallbash: :wallbash: Serio powinni zabierać za to prawko! Lewym pasem wszyscy a prawy puściutki... Debile q***wa! Serio! :wallbash: :wallbash:

więcej optymizmu :naughty:

BTW

też mnie to wqrwia :wallbash:

Opublikowano

"0" kultury jazdy! I jeszcze coś pod nosem gadają jak się prawym jedzie obok z prędkością 70km/h! Ja nie mówię żeby za***rdalać prawmpasem ale normalnie jechać... no ale nie da się!

Opublikowano

:hi: Wróciłem właśnie z Kato. q***wa jeżdżą te osły lewym pasem 50km/h! No maskara jakaś! :wallbash: :wallbash: Serio powinni zabierać za to prawko! Lewym pasem wszyscy a prawy puściutki... Debile q***wa! Serio! :wallbash: :wallbash:

hello :hi:

:polew: ales sie Akjam oburzyl :naughty:

prawda taka ze jezdza tacy.. super szoferzy :wallbash: bo przeciez prawy to dla powolnych jest :kwasny:.. denerwuja nas czy wkurw@#$ nas.. a potem sie dziwia ze ktos z bronia lata i strzela :gwizdanie:

więcej optymizmu :naughty:

BTW

też mnie to wqrwia :wallbash:

i mnie oczywiscie tez :wallbash:

Opublikowano

BTW

znowu co włączę radio czy TV to słyszę tych debili z PISu, że to był atak przygotowany przez PO itd itp.

Tych debili, a w szczególności kaczke, powinni przez komin w oświęcimiu przepuścić....

banda imbecyli i tyle :tongue4:

Opublikowano

BTW

znowu co włączę radio czy TV to słyszę tych debili z PISu, że to był atak przygotowany przez PO itd itp.

Tych debili, a w szczególności kaczke, powinni przez komin w oświęcimiu przepuścić....

Jak PISowcy z Kaczyńskim na czele nie skończą z tymi oskarżeniami to jakiś następny niepoczytalny się wk***i i znowu jakaś rzeź będzie! :wallbash: :wallbash: Ludzie powinni się obudzić i coś z tym zrobić!
Opublikowano

BTW

Jak PISowcy z Kaczyńskim na czele nie skończą z tymi oskarżeniami to jakiś następny niepoczytalny się wk***i i znowu jakaś rzeź będzie! :wallbash: :wallbash: Ludzie powinni się obudzić i coś z tym zrobić!

chyba znowu trzeba będzie wybrać "mniejsze zło" i zagłosować na tych z PO :wallbash:

i podjechać do babci zabrać dowód osobisty :decayed:[br]Dopisany: 20 Październik 2010, 10:36_________________________________________________

:siema: z rana

synek, już prawie południe :gwizdanie:

Opublikowano

synek, już prawie południe :gwizdanie:

Czy to ważne :gwizdanie: