Bulczas Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobra Wóda Do Ryja z kim pijesz ? z tym kumplem z toyoty ? Spijają sobie z ust :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 kto Ci wyważał przednie koło?? 2 ciężarki koło siebie jak wyszło powyżej 60g to powinien przesunąć oponę o 180 stopni z nie dobijać drugi ciężarek w Mysłowicach wyważałem na szybko ale spoko, nie miałem teraz kasy i wrzuciłem takie Good Year'y UG 6 na jakies 2 miesiace, za 2 miechy bede miał wiekszy przyplyw gotowki kupie lepsze papcie i wyważe porządnie, nic nie bije a leciałem ze 140 dzisiaj na nich Ps. Seski ty żyjesz? jak Ci sie podobała ta 2.5 co ostatnio mnie widziales:)
stanley Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 dobra Wóda Do Ryja z kim pijesz ? z tym kumplem z toyoty ? Spijają sobie z ust :gwizdanie: z D do B... [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:22_________________________________________________ kto Ci wyważał przednie koło?? 2 ciężarki koło siebie jak wyszło powyżej 60g to powinien przesunąć oponę o 180 stopni z nie dobijać drugi ciężarek w Mysłowicach wyważałem na szybko ale spoko, nie miałem teraz kasy i wrzuciłem takie Good Year'y UG 6 na jakies 2 miesiace, za 2 miechy bede miał wiekszy przyplyw gotowki kupie lepsze papcie i wyważe porządnie, nic nie bije a leciałem ze 140 dzisiaj na nich Ps. Seski ty żyjesz? jak Ci sie podobała ta 2.5 co ostatnio mnie widziales:) przy dużych prędkościach nie bije :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Stanley narazie ok , jak mowilem bedzie kasa zrobie porzadnie te koła i moje 18 oddam do malowania...ale jaki kolor proponujecie? ma ktoś lakiernika co mi wszystkie dokladki i progi w kolorze zrobi w madrych $ ?
Seski Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 kto Ci wyważał przednie koło?? 2 ciężarki koło siebie jak wyszło powyżej 60g to powinien przesunąć oponę o 180 stopni z nie dobijać drugi ciężarek w Mysłowicach wyważałem na szybko ale spoko, nie miałem teraz kasy i wrzuciłem takie Good Year'y UG 6 na jakies 2 miesiace, za 2 miechy bede miał wiekszy przyplyw gotowki kupie lepsze papcie i wyważe porządnie, nic nie bije a leciałem ze 140 dzisiaj na nich Ps. Seski ty żyjesz? jak Ci sie podobała ta 2.5 co ostatnio mnie widziales:) no kurde żyje żyje marnie ale żyje... a dzisiaj będę już wogóle umierał... a to 2,5 było... myślałem że to 1,9... to oka jakoś lepiej idzie... i ciesz się że miałem zimy silnik... [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 19:30_________________________________________________stan to następnym razem trzeba sprawdzić czy miszka na spocie po takim "wypadzie" po lewej nie ma brązowego... :polew:
OKO Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 nie nie robie na kopalni, tylko z kopalniami współpracuje czyli je okradasz he he nie jest to takie proste odwaliłem kawał dobrej roboty Wentylacja i klima działa OKO, to sobie pooglądasz podwieszane sufity w budynkach na powierzchni i chromowane poręcze na schodach ale to nic, wypracowaliśmy tylko 741 mln zł netto zysku, oczywiście kasę zgarniają darmozjady z Warszawy i innego rodzaju nieroby takie jest życie tak to jest ze jedni pracują a inni na nich żerują weekend ale tylko 2 dni i później znowu 5 dni do roboty i tak w kółko żyj chwilą puszczaj lotka może wpadnie jakaś 6 dobra Wóda Do Ryja z kim pijesz ? z tym kumplem z toyoty ? Spijają sobie z ust :gwizdanie: :sex: Stanley narazie ok , jak mowilem bedzie kasa zrobie porzadnie te koła i moje 18 oddam do malowania...ale jaki kolor proponujecie? ma ktoś lakiernika co mi wszystkie dokladki i progi w kolorze zrobi w madrych $ ? pytałem się to w warsztacie powiedział, że za 50PLN od koła będzie porządnie zrobione za 50 to można fele w b dobrym stanie zakupić
Seski Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 po lewej ? no skoro ostatnio w prawym kąciku było białe...
krolu Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165812.new#new Zapraszam do zapoznania się z tematem Może będziecie mogli coś poradzić, a że jesteście z regionu to lepiej was o pomoc pytać edit. Dziś to co niektórym zazdroszcze:P Wy idziecie walić do ryja a ja nocka w pracy -.- ile taka przyjemność?? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 która? ; o odczyt błędów :gwizdanie: :gwizdanie:
Zipek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 która? ; o odczyt błędów :gwizdanie: :gwizdanie: ~30zł u znajomego więc różnie bywa ;P albo przy okazji się go tam podepnie :>
krolu Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 która? ; o odczyt błędów :gwizdanie: :gwizdanie: ~30zł u znajomego więc różnie bywa ;P albo przy okazji się go tam podepnie :> e to lajcik
Kędzior Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 odwaliłem kawał dobrej roboty Wentylacja i klima działa czyli h*j po skróconym
Zipek Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Tyle, że to podpięcie i tak mi niewiele dało, bo nie wiem co dalej robić Wymieniliśmy tą sondę która jest widoczna, a tej drugiej to nawet nie wiem gdzie dokładnie szukać a moj ojciec jeszcze lepiej bo myślał, że jest jedna sonda :gwizdanie: / on twierdzi ze w naszej jest jedna ze w nowszych sa dwie ; o
talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Stanley ale mowisz 50 zł od malowania 18 cali? Seski, nie dawałem jej w piec bo raz była zimna a po drugie wku**a mnie jak mieli papciami, to nie Q
OKO Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Stanley ale mowisz 50 zł od malowania 18 cali? za malowanie stalówki 15`
talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a po co mam stalówki malować, odrapane są bardziej męskie :naughty: 18 chce malować ale jak nie wiem jeszcze, macie jakies sugestie
OKO Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a po co mam stalówki malować, odrapane są bardziej męskie :naughty: :polew:
Seski Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a po co mam stalówki malować, odrapane są bardziej męskie :naughty: 18 chce malować ale jak nie wiem jeszcze, macie jakies sugestie ja mam... na złoto...
Rekomendowane odpowiedzi