talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 myslałem nad bordową skórą, Basia jak ty mnie znasz :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 psssssssyt trzecie Tysie a później Stasiu nie ma co pić
egon47 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 zakochalem sie http://otomoto.pl/audi-s4-tuning-3-0-biturbo-730-km-C15810853.html :slina: kto mi zrobi prezent i mnie uszczesliwi ??
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 myslałem nad bordową skórą, Basia jak ty mnie znasz :gwizdanie: :gwizdanie: a coś Ty się naoglądał 'kto was tak urządził'? nie przesadzaj z tym wystrojem wnętrz, bo naprawdę Ci z tego wyjdzie "handel obwoźny"
talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a tak powaznie, pierw lampy zmienie, pomaluje dokladki, przyciemnie szyby i podejme decyzje czy w ogole je malowac czy nie zostawić w ori
Kędzior Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 zakochalem sie http://otomoto.pl/audi-s4-tuning-3-0-biturbo-730-km-C15810853.html :slina: kto mi zrobi prezent i mnie uszczesliwi ?? kolor reszta
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a tak powaznie, pierw lampy zmienie, pomaluje dokladki, przyciemnie szyby i podejme decyzje czy w ogole je malowac czy nie zostawić w ori no już brzmi lepiej
egon47 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kolor faktycznie mogl by byc inny ale mysle ze na zywo jest body RS i ta moc marzenie
Kędzior Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kolor faktycznie mogl by byc inny ale mysle ze na zywo jest body RS i ta moc marzenie i ten wir w baku :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kolor faktycznie mogl by byc inny ale mysle ze na zywo jest body RS i ta moc marzenie i ten wir w baku :gwizdanie: macie coś wspólnego :tongue4:
Kędzior Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Kolor faktycznie mogl by byc inny ale mysle ze na zywo jest body RS i ta moc marzenie i ten wir w baku :gwizdanie: macie coś wspólnego :tongue4:
talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ps. Keżorowi mówiłem już, ciąłem sie dzisiaj z kolegą z tej a4 co ma płomienie na niej hahaha, pod dorianem w strone orionu, słabo mu idzie to 200 km :naughty:
OKO Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ps. Keżorowi mówiłem już, ciąłem sie dzisiaj z kolegą z tej a4 co ma płomienie na niej hahaha, pod dorianem w strone orionu, słabo mu idzie to 200 km :naughty: taka z czarnymi płomieniami na boku wieś tuning :polew:
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ps. Keżorowi mówiłem już, ciąłem sie dzisiaj z kolegą z tej a4 co ma płomienie na niej hahaha, pod dorianem w strone orionu, słabo mu idzie to 200 km :naughty: taka z czarnymi płomieniami na boku wieś tuning :polew: Oko przyjacielu co Ty w domu robisz w piątek o tej porze ?
OKO Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ps. Keżorowi mówiłem już, ciąłem sie dzisiaj z kolegą z tej a4 co ma płomienie na niej hahaha, pod dorianem w strone orionu, słabo mu idzie to 200 km :naughty: taka z czarnymi płomieniami na boku wieś tuning :polew: Oko przyjacielu co Ty w domu robisz w piątek o tej porze ? słoneczko nawiązuje kontakty na zbiorniku :gwizdanie: trza coś na jutro albo jeszcze dziś zorganizować :polew:
Kędzior Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ps. Keżorowi mówiłem już, ciąłem sie dzisiaj z kolegą z tej a4 co ma płomienie na niej hahaha, pod dorianem w strone orionu, słabo mu idzie to 200 km :naughty: taka z czarnymi płomieniami na boku wieś tuning :polew: Oko przyjacielu co Ty w domu robisz w piątek o tej porze ? słoneczko nawiązuje kontakty na zbiorniku :gwizdanie: trza coś na jutro albo jeszcze dziś zorganizować :polew: Oko gadałem tak jak prosiłeś z adminami i mają ci przyznać na zbiorniku vipa na cały rok :polew:
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ps. Keżorowi mówiłem już, ciąłem sie dzisiaj z kolegą z tej a4 co ma płomienie na niej hahaha, pod dorianem w strone orionu, słabo mu idzie to 200 km :naughty: taka z czarnymi płomieniami na boku wieś tuning :polew: Oko przyjacielu co Ty w domu robisz w piątek o tej porze ? słoneczko nawiązuje kontakty na zbiorniku :gwizdanie: trza coś na jutro albo jeszcze dziś zorganizować :polew: :polew: :polew: powodzenia !
OKO Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Ps. Keżorowi mówiłem już, ciąłem sie dzisiaj z kolegą z tej a4 co ma płomienie na niej hahaha, pod dorianem w strone orionu, słabo mu idzie to 200 km :naughty: taka z czarnymi płomieniami na boku wieś tuning :polew: Oko przyjacielu co Ty w domu robisz w piątek o tej porze ? słoneczko nawiązuje kontakty na zbiorniku :gwizdanie: trza coś na jutro albo jeszcze dziś zorganizować :polew: Oko gadałem tak jak prosiłeś z adminami i mają ci przyznać na zbiorniku vipa na cały rok :polew: no zaje.biście starałem się o VIPa od roku :banan1:
Kędzior Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 no zaje.biście starałem się o VIPa od roku :banan1: dam cię do znajomych
Adrenalina Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 ja się zwijam ... oddaje Wam Stana, który mnie już tu kopie po kostkach :gwizdanie: narka :*
Rekomendowane odpowiedzi