Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, ja z dnia na dzien sie gorzej czuje, dzisiaj w nocy mialem jakies omamy ze pracuje, budzilem sie co chwile z glodu ale nie moge jesc bo sprawia mi to ból... antybiotyk w ogole nie działa i jeszcze mi dziąsła spuchły ... ja sie chyba wykończe...

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

biedny Talibek :pociesz:

witka z rańca :hi:

Opublikowano

czekam na brata i niech mnie wiezie na pogotowie, ja nie wsiadam za kółko bo reakcja teraz jest zerowa

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 08:17_________________________________________________

Gdzie Oni się qr** uczą jeździć! Debilizm totalny!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

Czekajac Na Sobotę

polecam, ryje psyche jak nic innego, w 8 minucie w samej osobe moja sasiadka z osiedla z ktora chodzilem do gimnazjum

Opublikowano

Klub NoKaut!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

hello z rana :hi: prawie weekend :radocha:

360 km po Polsce w 4 godziny :naughty:

ja zrobiłem kiedyś 600km w 5h :P do gdańska z kumplem jechałem :decayed: ale bez tablic i z CB to nie wiem czy sie liczy :kox:

ja kiedys :naughty: zrobilem 200km w 1h20 a 400km w niecale 2h30 ale to sie nie liczy bo odejmowalem czas na tankowanie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

chyba trzeba się zbierać do roboty :gwizdanie:

Opublikowano

:siema: Jeszcze dziś i długi weekend :naughty:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 09:13_________________________________________________Ale mają za***isty tor :kox: :kox:

Audi in Kitzbühel

Opublikowano

:hi:

360 km po Polsce w 4 godziny :naughty:

ja zrobiłem kiedyś 600km w 5h :P do gdańska z kumplem jechałem :decayed: ale bez tablic i z CB to nie wiem czy sie liczy :kox:

ja kiedys :naughty: zrobilem 200km w 1h20 a 400km w niecale 2h30 ale to sie nie liczy bo odejmowalem czas na tankowanie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no widzisz :P a ja nie musiałem tankować :tongue4:
Opublikowano

Ale mają za***isty tor :kox: :kox:

Audi in Kitzbühel

No mógłbym poupalać te furki tam... :kox: :kox: :kox: S5, Czekolada R8 albo żółty kozacki Avancik... :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

siemka i zmykam do pracy

jak to jest z tunelem, są tam jakieś fotoradary?

podobnież jest ale bez legalizacji

dokładnie :good:

wszystko podobno...a jak jest i dziala to kilka przejazdów i po prawku :evil:

ja jeszcze nigdy nie jechałem mniej niż 100 w tunelu i nic nie przyszło :gwizdanie:

także nie dramatyzuj :decayed: Kędzior tam kiedyś wpadł koło 1,8 , ależ było pięknie słychać wydech :decayed:

:gwizdanie:
Opublikowano

Audi in Kitzbühel

No mógłbym poupalać te furki tam... :kox: :kox: :kox: S5, Czekolada R8 albo żółty kozacki Avancik... :kox: :kox: :kox:

To żołte to chyba RS4 patrząc po lusterkach :kox: :kox:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 09:36_________________________________________________też się zawijam do pracy :hi:
Opublikowano

:siema: Jeszcze dziś i długi weekend :naughty:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 09:13_________________________________________________Ale mają za***isty tor :kox: :kox:

Audi in Kitzbühel

:slina: :slina: :slina: :slina:

w takich sytuacjach najbardziej zaluje ze z oszczednosci szukalem tylko oski :tongue4:

Opublikowano

Audi in Kitzbühel

To żołte to chyba RS4 patrząc po lusterkach :kox: :kox:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 09:36_________________________________________________też się zawijam do pracy :hi:

S4 w B8 nie ma RS

wróciłem, ostra angina, migdałki do wyciecia :kwasny: :kwasny:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 09:52_________________________________________________Bulczas, paczka przyszła od Daniela :kox:

Opublikowano

Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino :wink4: jak to w koncu co z ta 3000strona :naughty:

musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie:

to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 :kox:

a dzis chyba peknie :thumbup:

Opublikowano

Chłopaki jak to w koncu? znaczy Chlopaki i Adrenalino :wink4: jak to w koncu co z ta 3000strona :naughty:

musze wiedziec bo tu raz dwa bach bach i trza stawiac :gwizdanie:

to ostatni 2999 czy pierwszy 3000 :kox:

a dzis chyba peknie :thumbup:

Nie stresuj się seves. :wink4: Na kogo wypadnie na tego bęc... :kox::polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

wróciłem, ostra angina, migdałki do wyciecia :kwasny: :kwasny:[br]

no ladnie zes sie zalatwil :confused4:

hmm ale zaraz zaraz Pucek tez cos o migdalkach wspominal :mysli:

nonono Chlopaaaaki :doh1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wróciłem, ostra angina, migdałki do wyciecia :kwasny: :kwasny:[br]

no ladnie zes sie zalatwil :confused4:

hmm ale zaraz zaraz Pucek tez cos o migdalkach wspominal :mysli:

nonono Chlopaaaaki :doh1:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: