akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 dobra z/w PIZZA przyszła... ja już dzisiaj jadłem pizze I bandzior rośnie... no co ty stała waga :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SABINA :slina: Rejony Puckowe
Adrenalina Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SABINA :slina: Rejony Puckowe ciekawe czy ją zna ?
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 godzina i 4 strony a co ty piszesz/czytasz* *skreślić niepotrzebne...[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 20:59_________________________________________________ej stan przestań się tam zabawiać tylko napisz coś sexownego... Co ty bierzesz? Siema Katowice we wtorek odwiedzamy was z ekipa z Chrzanowa mozemy wpasc ?? dobra z/w PIZZA przyszła... Wreszcie! Zajmij się jedzeniem! akjam... jesteś niemiły... Dobra wiekszosc sie zgadza to wpadamy Teraz spoty sa na podziemnym ? Parking zielony. jaki zielony żólty.... zółty! dobra z/w PIZZA przyszła... ja już dzisiaj jadłem pizze I bandzior rośnie... bardziej nie może bo go rozwerwie... dobra z/w PIZZA przyszła... ja już dzisiaj jadłem pizze I bandzior rośnie... no co ty stała waga stała waga powyżej 100kg nie pokazuje... :polew: :polew: SABINA :slina: dobra jest... i ze śląska... :naughty:
talib1990 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Stellamara - Prituri Se Planinata (NiT GriT Remix) Nosb podał mi ten kawałek, fajna nuta :gwizdanie: :gwizdanie: a ja dzisiaj posciagalem kupe fajnej muzy i filmow... bedzie co ogladac po grobach w poniedzialek :evil:
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SABINA :slina: Rejony Puckowe ciekawe czy ją zna ? wątpię żeby soboty spędzała pod ziemią... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:25_________________________________________________bulczas a jak tam spryski...?
talib1990 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SABINA :slina: Rejony Puckowe ciekawe czy ją zna ? wątpię żeby soboty spędzała pod ziemią... Seski co Ci jest ? idz z psem na spacer a nie pier**lisz tutaj same glupoty :tongue4:
Bulczas Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SABINA :slina: Rejony Puckowe ciekawe czy ją zna ? wątpię żeby soboty spędzała pod ziemią... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:25_________________________________________________bulczas a jak tam spryski...? Jeszcze nie gotowe. I zbiorniczek nie pasuje bo jest za duży. Trzeba przenieś cooler na środek
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 SABINA :slina: Rejony Puckowe ciekawe czy ją zna ? wątpię żeby soboty spędzała pod ziemią... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:25_________________________________________________bulczas a jak tam spryski...? Jeszcze nie gotowe. I zbiorniczek nie pasuje bo jest za duży. Trzeba przenieś cooler na środek ehh ty kombinatorze...
Pucek Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nie, nie znam tej Sabiny :gwizdanie: nie mój rocznik Seski, Ty serio masz coś z głową
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nie, nie znam tej Sabiny :gwizdanie: nie mój rocznik Seski, Ty serio masz coś z głową :gwizdanie:Chwila spokoju była jak jadł pizzę... :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 spadam spac rano do szkoly chyba pójde na jakis wyklad, branoc !
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 spadam spac rano do szkoly chyba pójde na jakis wyklad, branoc ! 3m się!
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nie, nie znam tej Sabiny :gwizdanie: nie mój rocznik Seski, Ty serio masz coś z głową a tam z głową... z ręką to tak... nie, nie znam tej Sabiny :gwizdanie: nie mój rocznik Seski, Ty serio masz coś z głową :gwizdanie:Chwila spokoju była jak jadł pizzę... :gwizdanie: oj akjam... pogniewamy się ja ci nie mówię że chwila spokoju jest jak przymujesz zażalenie od klienta... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:34_________________________________________________ spadam spac rano do szkoly chyba pójde na jakis wyklad, branoc ! tylko nie zastawiaj wejścia znowu...
akjam Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nie, nie znam tej Sabiny :gwizdanie: nie mój rocznik Seski, Ty serio masz coś z głową a tam z głową... z ręką to tak... nie, nie znam tej Sabiny :gwizdanie: nie mój rocznik Seski, Ty serio masz coś z głową :gwizdanie:Chwila spokoju była jak jadł pizzę... :gwizdanie: oj akjam... pogniewamy się ja ci nie mówię że chwila spokoju jest jak przymujesz zażalenie od klienta... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:34_________________________________________________ spadam spac rano do szkoly chyba pójde na jakis wyklad, branoc ! tylko nie zastawiaj wejścia znowu... Nic się nie starasz...
Seski Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 nie, nie znam tej Sabiny :gwizdanie: nie mój rocznik Seski, Ty serio masz coś z głową a tam z głową... z ręką to tak... nie, nie znam tej Sabiny :gwizdanie: nie mój rocznik Seski, Ty serio masz coś z głową :gwizdanie:Chwila spokoju była jak jadł pizzę... :gwizdanie: oj akjam... pogniewamy się ja ci nie mówię że chwila spokoju jest jak przymujesz zażalenie od klienta... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:34_________________________________________________ spadam spac rano do szkoly chyba pójde na jakis wyklad, branoc ! tylko nie zastawiaj wejścia znowu... Nic się nie starasz... staram się naprawdę... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:38_________________________________________________no i ile jeszcze mam czekać... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:40_________________________________________________no i co... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:44_________________________________________________dobra koniec tego... idę spać... :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:45_________________________________________________narazie 3 mejcie się do wtorku (no chyba że mi się tu uda wcześniej zajrzeć...)
Kędzior Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 staram się naprawdę... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:38_________________________________________________no i ile jeszcze mam czekać... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:40_________________________________________________no i co... [br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:44_________________________________________________dobra koniec tego... idę spać... :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Październik 2010, 21:45_________________________________________________narazie 3 mejcie się do wtorku (no chyba że mi się tu uda wcześniej zajrzeć...) Fajfun przec**j jesteś :polew:
Rekomendowane odpowiedzi