keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 będzie dziś coś wyprawiane z okazji świąt ?
Kędzior Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 będzie dziś coś wyprawiane z okazji świąt ? tak modlitwa o 17
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 będzie dziś coś wyprawiane z okazji świąt ? tak modlitwa o 17 dobra , to o 16.50 przed katedrą , żebyśmy razem weszli
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku
stanley Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą
mech15 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 witam ostro lecicie z tymi stronkami http://www.youtube.com/watch?v=mUt5mkSrnXY&feature=player_embedded#! kosa :good: skąd można sobie ściągnąć mp3?
Kędzior Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 skąd można sobie ściągnąć mp3? z internetu np :polew:
Bulik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 skąd można sobie ściągnąć mp3? z internetu np :polew: humoru ciąg dalszy z internetu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem
OKO Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 będzie dziś coś wyprawiane z okazji świąt ? klubowe zapie.rdalanie wiązanek i zniczy z grobów [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:24_________________________________________________eeeeeeeeee któa godzina :?:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:25_________________________________________________ a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem a ty byś się takiego wielbiciela nie przestraszył...
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 będzie dziś coś wyprawiane z okazji świąt ? klubowe zapie.rdalanie wiązanek i zniczy z grobów [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:24_________________________________________________eeeeeeeeee któa godzina :?:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:25_________________________________________________ a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem a ty byś się takiego wielbiciela nie przestraszył... myślałem zawsze, że ona się szczerz do kędziora uśmiecha
OKO Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 będzie dziś coś wyprawiane z okazji świąt ? klubowe zapie.rdalanie wiązanek i zniczy z grobów [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:24_________________________________________________eeeeeeeeee któa godzina :?:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:25_________________________________________________ a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem a ty byś się takiego wielbiciela nie przestraszył... myślałem zawsze, że ona się szczerz do kędziora uśmiecha to był śmiech przez łzy
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 będzie dziś coś wyprawiane z okazji świąt ? klubowe zapie.rdalanie wiązanek i zniczy z grobów [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:24_________________________________________________eeeeeeeeee któa godzina :?:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:25_________________________________________________ a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem a ty byś się takiego wielbiciela nie przestraszył... myślałem zawsze, że ona się szczerz do kędziora uśmiecha to był śmiech przez łzy szczękościsk
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 będzie dziś coś wyprawiane z okazji świąt ? klubowe zapie.rdalanie wiązanek i zniczy z grobów [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:24_________________________________________________eeeeeeeeee któa godzina :?:[br]Dopisany: 31 Październik 2010, 13:25_________________________________________________ a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem a ty byś się takiego wielbiciela nie przestraszył... myślałem zawsze, że ona się szczerz do kędziora uśmiecha to był śmiech przez łzy połączony z bólem
stanley Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem chyba już nie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem chyba już nie :gwizdanie: pewnie kędzior postanowił nie pier***ić się w tańcu i zapakował Wioli z d*py ryja i nie wytrzymała tej presji
OKO Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem chyba już nie :gwizdanie: a ta panna z żabki jeszcze pracuje, nie zdziwiłbym się że już nie
keżor Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 a ta katedra to CITY ROCK idź stąd bezbożniku muszę załatwić u Wioli żeby w tym roku przyszli do mnie z kolędą swoją drogą to ona tam jeszcze pracuje ? byłem tam kilka razy i jej nie widziałem chyba już nie :gwizdanie: pewnie kędzior postanowił nie pier***ić się w tańcu i zapakował Wioli z d*py ryja i nie wytrzymałą tej presji :polew:
Rekomendowane odpowiedzi