Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 patrzcie, kawałek posta z tematu "imię dla kota" Możesz go nazwać Kędzior, Gałka, Ruchałka Sam się o to prosiłeśdiabeł tkwi w szczegółach wystarzcy żebyś popatrzył niżej Możesz go nazwać Kędzior, Gałka, Ruchałka Chłopcy: Ptyś Pucek Puchatek w dodatku: [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 18:07_________________________________________________i co by cię dobić
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 widzisz jaki uczuciowy nick chory piesek
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 płyn do kąpieli szynszyli BUAHAHAHA :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 widzisz jaki uczuciowy nick chory piesek ty Szynszylu :polew: [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 18:11_________________________________________________ :polew: :polew: Pucuś :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 a co do imion dla kota podoba mi się propozycja lukaszr "j**any sierściuch"
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 a co do imion dla kota podoba mi się propozycja lukaszr "j**any sierściuch" ja już raz wywołałem wilka lasu [br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 18:15_________________________________________________idę pod prysznic, szkoda że nie jestem na bani
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 idę pod prysznic, szkoda że nie jestem na bani Seski by ci dał kilka przydatnych rad
gregory Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Dziunia wymiata Taka dziunia do dziubania :>[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 19:06_________________________________________________Eeeee......., a gdzie jest jakiś wątek o sylwestrze?
talib1990 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 idę pod prysznic, szkoda że nie jestem na bani Seski by ci dał kilka przydatnych rad zawsze ale to zawsze kiedy jesteś pijany zamiast położyć się jak prawdziwy oklaptus po imprezie w ciuchach do łóżka musisz iść wziąść prysznic, ogolić się i położyć do łóżka w świeżo prasowanej piżamce :tongue4: ps. ta piosenka mnie powala
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Dziunia wymiata Taka dziunia do dziubania :>[br]Dopisany: 01 Listopad 2010, 19:06_________________________________________________Eeeee......., a gdzie jest jakiś wątek o sylwestrze? jaki wątek? przecież w tym roku nie będzie sylwestra
stanley Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 tutaj jak zawsze rodzinna atmosfera
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 tutaj jak zawsze rodzinna atmosfera taaa , ale patologicznej rodziny
Kędzior Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 tutaj jak zawsze rodzinna atmosfera taaa , ale patologicznej rodziny ta od razu patologicznej,napił bym się :gwizdanie:
keżor Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 napił bym się :gwizdanie: ta yhymm
Bulczas Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 tutaj jak zawsze rodzinna atmosfera taaa , ale patologicznej rodziny ta od razu patologicznej,napił bym się :gwizdanie: Chyba mleka bo browara pewnie nie masz
talib1990 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 tutaj jak zawsze rodzinna atmosfera taaa , ale patologicznej rodziny ta od razu patologicznej,napił bym się :gwizdanie: zachowujesz sie jak Walduś z Kiepskich... w morde to byś lał a do roboty nie ma kto chodzic
Rekomendowane odpowiedzi