akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 No przyjedź wreszcie na spota. A jeśli chodzi o wyniki to żebyś choć podawał prawidłowo... o 1 bramke sie tylko jebłem i podałem wygraną nie dla tej drużyny co miało być no ale to przecież idzie się domyśleć co i jak :polew: ale dobrze podałeś kto wygrał napisałeś , że było 2:3 dla menczesteru a było 1:3 dla menczesteru przecież Ale dwa tygodnie temu! :polew:
keżor Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 No przyjedź wreszcie na spota. A jeśli chodzi o wyniki to żebyś choć podawał prawidłowo... o 1 bramke sie tylko jebłem i podałem wygraną nie dla tej drużyny co miało być no ale to przecież idzie się domyśleć co i jak :polew: ale dobrze podałeś kto wygrał napisałeś , że było 2:3 dla menczesteru a było 1:3 dla menczesteru przecież Ale dwa tygodnie temu! :polew: co dwa tygodnie temu ? http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-europy/magia-lecha-debiut-marzen-milionerzy-powaleni-na-l,1,3772504,wiadomosc.html przecież wczoraj było 3:1 dla lecha , czyli 1:3 dla menczesteru
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 No przyjedź wreszcie na spota. A jeśli chodzi o wyniki to żebyś choć podawał prawidłowo... o 1 bramke sie tylko jebłem i podałem wygraną nie dla tej drużyny co miało być no ale to przecież idzie się domyśleć co i jak :polew: ale dobrze podałeś kto wygrał napisałeś , że było 2:3 dla menczesteru a było 1:3 dla menczesteru przecież Ale dwa tygodnie temu! :polew: co dwa tygodnie temu ? http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-europy/magia-lecha-debiut-marzen-milionerzy-powaleni-na-l,1,3772504,wiadomosc.html przecież wczoraj było 3:1 dla lecha , czyli 1:3 dla menczesteru Aleś wymyślił...
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 CA podpięte.... ale napierdddddddddddd**la ..... mniami a co do koleżanki, wątpie, że mi da....ale może wziąść hahahahhaa :polew:
OKO Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jechał ktoś ostatnio do Zakopanego? Są jakieś aktywne foto na Zakopiance?
stanley Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jechał ktoś ostatnio do Zakopanego? Są jakieś aktywne foto na Zakopiance? znowu jedziesz chlać?
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jechał ktoś ostatnio do Zakopanego? Są jakieś aktywne foto na Zakopiance? znowu jedziesz chlać? I zaś bedzie narzekał...
OKO Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jechał ktoś ostatnio do Zakopanego? Są jakieś aktywne foto na Zakopiance? znowu jedziesz chlać? I zaś bedzie narzekał... nom narzekam bo nie chce mi się jechać, ale może sypnie śniegiem i droga będzie ciekawsza jutro ok 11 muszę być w nowym targu jak na razie nie zapowiada się na pijaństwo, no chyba że...
stanley Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jechał ktoś ostatnio do Zakopanego? Są jakieś aktywne foto na Zakopiance? znowu jedziesz chlać? I zaś bedzie narzekał... nom narzekam bo nie chce mi się jechać, ale może sypnie śniegiem i droga będzie ciekawsza jutro ok 11 muszę być w nowym targu jak na razie nie zapowiada się na pijaństwo, no chyba że... ja yhymm
akjam Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Jechał ktoś ostatnio do Zakopanego? Są jakieś aktywne foto na Zakopiance? znowu jedziesz chlać? I zaś bedzie narzekał... nom narzekam bo nie chce mi się jechać, ale może sypnie śniegiem i droga będzie ciekawsza jutro ok 11 muszę być w nowym targu jak na razie nie zapowiada się na pijaństwo, no chyba że... ja yhymm :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice??
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice?? yyy nie, nie chce mi się jechać tym padłem
egon47 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice?? yyy nie, nie chce mi się jechać tym padłem Pussy
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice?? yyy nie, nie chce mi się jechać tym padłem Pussy ciekawe ile razy byłeś w SK
egon47 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice?? yyy nie, nie chce mi się jechać tym padłem Pussy ciekawe ile razy byłeś w SK moze z 3
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice?? yyy nie, nie chce mi się jechać tym padłem nie wkurwiaj mnie bo zrezygnuję z tej imprezy na której ma być dużo lasek i wpadnę do Rybnika...podobno macie tam fajny zalew aha po pracy i spadam na Kato jak co to dzwońta
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice?? yyy nie, nie chce mi się jechać tym padłem nie wkurwiaj mnie bo zrezygnuję z tej imprezy na której ma być dużo lasek i wpadnę do Rybnika...podobno macie tam fajny zalew aha po pracy i spadam na Kato jak co to dzwońta moja wina że ADR nie jedzie
Miszka82 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice?? yyy nie, nie chce mi się jechać tym padłem nie wkurwiaj mnie bo zrezygnuję z tej imprezy na której ma być dużo lasek i wpadnę do Rybnika...podobno macie tam fajny zalew aha po pracy i spadam na Kato jak co to dzwońta moja wina że ADR nie jedzie tak Twoja
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ale się wyspałem wbijasz ADRem na Gliwice?? yyy nie, nie chce mi się jechać tym padłem nie wkurwiaj mnie bo zrezygnuję z tej imprezy na której ma być dużo lasek i wpadnę do Rybnika...podobno macie tam fajny zalew aha po pracy i spadam na Kato jak co to dzwońta moja wina że ADR nie jedzie tak Twoja no prawie
Rekomendowane odpowiedzi