Kędzior Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 nie no dzisiaj koleżanke z grupy bede wiózł wiec autko musi wygladac wczoraj mi gadałeś że będziesz woził Adriana bo to twoja kolej, dziwnie te twoje "koleżanki" mają na imię
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 i się wydało, Talib jebaka wozi chłopaków
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 ktoś coś dziś gdzieś ? tak, do pracy :>
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 po pracy w sprzedam masz zbiorniczek
keżor Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 ja ide kopać przy aucie , jakby sie cś dziś skroiło to prosze o cynk :kox:
Bulczas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 po pracy w sprzedam masz zbiorniczek Już do mnie wyruszył w środę tylko go jeszcze nie ma [br]Dopisany: 05 Listopad 2010, 19:21_________________________________________________I kupiłem go za 50zł
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 nie no dzisiaj koleżanke z grupy bede wiózł wiec autko musi wygladac wczoraj mi gadałeś że będziesz woził Adriana bo to twoja kolej, dziwnie te twoje "koleżanki" mają na imię adrian sam przyjechal passatem a ja sam potem kolezanke odwoziłem wiec cicho szaaaa :evil: jutro po zajeciach robimy sobie grupowe palonko, ciekawe jaki schiz bedzie :kox:
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Ale nuda chodz na studia, fajnie jest
Bulczas Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Ale nuda chodz na studia, fajnie jest Nie mam czasu na dupczenie nauczycielek :polew:
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 to koleżanki z roku ci zostają :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi