krolu Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po imprezie z ekipą z hardstylu - k**wa jaka patologia :embarrassed:
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po imprezie z ekipą z hardstylu - ku***a jaka patologia :embarrassed: nie ma to jak ekipa z A4-klubu co :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 siemka co pewnie już na łódzkich siedzisz... Btw. Jakiś czas temu wieczorem byłem w realu i stało kilka A4 ale to było w czwartek..Tylko jedna rzuciła mi się w oczy bo na starych blachach była :> Ale czy to nasze forum ? :gwizdanie: to z innego forum
akjam Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po nocce. Już byłem pograć w piłkę a teraz kąpiel, obiadek i cza coś wymyślić...
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po nocce. Już byłem pograć w piłkę a teraz kąpiel, obiadek i cza coś wymyślić... no pewnie jakies alko wchodzi w gre co :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 siema z rana fajna bibka o 7poszedłem spać
krolu Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po imprezie z ekipą z hardstylu - ku***a jaka patologia :embarrassed: nie ma to jak ekipa z A4-klubu co :gwizdanie: no dokładnie :gwizdanie: jak pierwszy raz byłem z d. u ciebie to się martwiłem czy nie za żulsko to wypadało - teraz mam pewność
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po imprezie z ekipą z hardstylu - ku***a jaka patologia :embarrassed: nie ma to jak ekipa z A4-klubu co :gwizdanie: no dokładnie :gwizdanie: jak pierwszy raz byłem z d. u ciebie to się martwiłem czy nie za żulsko to wypadało - teraz mam pewność czyli jednak jest dobrze
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po imprezie z ekipą z hardstylu - ku***a jaka patologia :embarrassed: nie ma to jak ekipa z A4-klubu co :gwizdanie: no dokładnie :gwizdanie: jak pierwszy raz byłem z d. u ciebie to się martwiłem czy nie za żulsko to wypadało - teraz mam pewność czyli jednak jest dobrze Kolega nie chciał się przyznać
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po imprezie z ekipą z hardstylu - ku***a jaka patologia :embarrassed: nie ma to jak ekipa z A4-klubu co :gwizdanie: no dokładnie :gwizdanie: jak pierwszy raz byłem z d. u ciebie to się martwiłem czy nie za żulsko to wypadało - teraz mam pewność czyli jednak jest dobrze Kolega nie chciał się przyznać :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 14:07_________________________________________________kolega nam sie wyrabia
krolu Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po imprezie z ekipą z hardstylu - ku***a jaka patologia :embarrassed: nie ma to jak ekipa z A4-klubu co :gwizdanie: no dokładnie :gwizdanie: jak pierwszy raz byłem z d. u ciebie to się martwiłem czy nie za żulsko to wypadało - teraz mam pewność czyli jednak jest dobrze z czym dobrze?
keżor Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=u4VClp67N7U&feature=player_embedded#at=181
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 po imprezie z ekipą z hardstylu - ku***a jaka patologia :embarrassed: nie ma to jak ekipa z A4-klubu co :gwizdanie: no dokładnie :gwizdanie: jak pierwszy raz byłem z d. u ciebie to się martwiłem czy nie za żulsko to wypadało - teraz mam pewność czyli jednak jest dobrze z czym dobrze? z twoja kobitka zgraliscie sie
diman Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :kox: ale sieka masakra kiedy na te mayday jedziecie
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 :kox: ale sieka masakra kiedy na te mayday jedziecie śroooooooooooodaaaaa
Rekomendowane odpowiedzi