akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no to widze ze z kolegami z a4 nie zgine dzieki za checi :notworthy: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________ nie jestem żyła, mam kupę wydatków i nie zarabiam worka pieniędzy przeciez siedzisz caly czas ostatnio w robocie to ci kasa rosnie ze nawet o tym nie wiesz taaaaaaaaa :polew: Diman, Ty na postojowym miałeś więcej niż ja teraz Oboje zarobieni... i kasy po sufit!
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no to widze ze z kolegami z a4 nie zgine dzieki za checi :notworthy: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________ nie jestem żyła, mam kupę wydatków i nie zarabiam worka pieniędzy przeciez siedzisz caly czas ostatnio w robocie to ci kasa rosnie ze nawet o tym nie wiesz taaaaaaaaa :polew: Diman, Ty na postojowym miałeś więcej niż ja teraz Oboje zarobieni... i kasy po sufit! i sie odezwal ten co nic nie robi i tylko w domu siedzi
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no to widze ze z kolegami z a4 nie zgine dzieki za checi :notworthy: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:28_________________________________________________ nie jestem żyła, mam kupę wydatków i nie zarabiam worka pieniędzy przeciez siedzisz caly czas ostatnio w robocie to ci kasa rosnie ze nawet o tym nie wiesz taaaaaaaaa :polew: Diman, Ty na postojowym miałeś więcej niż ja teraz Oboje zarobieni... i kasy po sufit! i sie odezwal ten co nic nie robi i tylko w domu siedzi :gwizdanie: No i kasy mało! diman widziałeś moją furkę - lekkie obniżenie. No i jest coś jeszcze w moim wątku dla Ciebie... :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i wszystko już wiadomo Ty ciągle masz mało a jak duzo wydatkow mam jak juz wspomniales
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i wszystko już wiadomo Ty ciągle masz mało a jak duzo wydatkow mam jak juz wspomniales A ilę będziesz miał jak dojdzie jeszcze jedna osóbka... Taka mała a kasy potrzebuje więcej niż cała rodzina! :kox:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i wszystko już wiadomo Ty ciągle masz mało a jak duzo wydatkow mam jak juz wspomniales A ilę będziesz miał jak dojdzie jeszcze jedna osóbka... Taka mała a kasy potrzebuje więcej niż cała rodzina! :kox: no i dlatego cza zasuwac dwa razy wiecej :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i wszystko już wiadomo Ty ciągle masz mało a jak duzo wydatkow mam jak juz wspomniales A ilę będziesz miał jak dojdzie jeszcze jedna osóbka... Taka mała a kasy potrzebuje więcej niż cała rodzina! :kox: no i dlatego cza zasuwac dwa razy wiecej :gwizdanie: Cza, cza...
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no to lecę też już muszę spadać... :polew:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i wszystko już wiadomo Ty ciągle masz mało a jak duzo wydatkow mam jak juz wspomniales A ilę będziesz miał jak dojdzie jeszcze jedna osóbka... Taka mała a kasy potrzebuje więcej niż cała rodzina! :kox: no i dlatego cza zasuwac dwa razy wiecej :gwizdanie: Cza, cza... ty cos o tym wiesz co [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:57_________________________________________________ to i ja sie strace :polew:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no to lecę cześć apeusz...[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:58_________________________________________________ no to lecę też już muszę spadać... :polew: cześć akjam[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:58_________________________________________________ i wszystko już wiadomo Ty ciągle masz mało a jak duzo wydatkow mam jak juz wspomniales A ilę będziesz miał jak dojdzie jeszcze jedna osóbka... Taka mała a kasy potrzebuje więcej niż cała rodzina! :kox: no i dlatego cza zasuwac dwa razy wiecej :gwizdanie: Cza, cza... ty cos o tym wiesz co [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:57_________________________________________________ to i ja sie strace :polew: strzała diman...[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 18:59_________________________________________________no i wreszcie sam...
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ seski samotnik no nie Magdę mam...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? tu zawsze sie dzieje [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ seski samotnik no nie Magdę mam... jeszcze :kox:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a jak tam u was Diman? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:01_________________________________________________ a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? tu zawsze sie dzieje [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ seski samotnik no nie Magdę mam... jeszcze :kox: no jeszcze jeszcze... a co się dzieje...? bo nic nie widzę... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:01_________________________________________________pozdrów od nas Kasię [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:02_________________________________________________a ty gdzie teraz...?
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a jak tam u was Diman? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:01_________________________________________________ a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? tu zawsze sie dzieje [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ seski samotnik no nie Magdę mam... jeszcze :kox: no jeszcze jeszcze... a co się dzieje...? bo nic nie widzę... no u nas wporzadku narazie troche zygamy se z kaska a tak po za tym to git :polew:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a jak tam u was Diman? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:01_________________________________________________ a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? tu zawsze sie dzieje [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ a w ogóle to coś ciekawego się tu dzieje...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:00_________________________________________________ seski samotnik no nie Magdę mam... jeszcze :kox: no jeszcze jeszcze... a co się dzieje...? bo nic nie widzę... no u nas wporzadku narazie troche zygamy se z kaska a tak po za tym to git :polew: nic tak nie łączy jak wspólne żyganie (nie koniecznie z tych samych powodów...) :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:05_________________________________________________zaraz wracam idę herbatkę zrobić... :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:07_________________________________________________już jestem...
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dramat ku***a dramat co za dzień ej a tobie co...?
Rekomendowane odpowiedzi