diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no i jak tam samotna herbatka smakuje :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 cudny dzień... bo po pracy i się kończy i w ogóle... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:26_________________________________________________ no i jak tam samotna herbatka smakuje :gwizdanie: jaka samotna we dwójkę to już nie samotna...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dramat ku***a dramat co za dzień cos znowu narobil najebales sie
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 cudny dzień... bo po pracy i się kończy i w ogóle... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:26_________________________________________________ no i jak tam samotna herbatka smakuje :gwizdanie: jaka samotna we dwójkę to już nie samotna... no nie mow ze magda jeszcze z toba jest jeszcze nie dala sobie spokoj
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dramat ku***a dramat co za dzień cos znowu narobil najebales sie nie Miszka dzisiaj pobił rekord sprzedaży w city...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Miszce ktoś odmówił z D do P :gwizdanie:pewnie kolega z toyoty sie obrazil
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Miszce ktoś odmówił z D do P :polew: czołem fajfun :polew:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 cudny dzień... bo po pracy i się kończy i w ogóle... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:26_________________________________________________ no i jak tam samotna herbatka smakuje :gwizdanie: jaka samotna we dwójkę to już nie samotna... no nie mow ze magda jeszcze z toba jest jeszcze nie dala sobie spokoj no dalej wytrzymuje... poprostu jestem fajny... czołem fajfun stan
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Miszce ktoś odmówił z D do P :gwizdanie:pewnie kolega z toyoty sie obrazil i tak się nie przyzna :>
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 cudny dzień... bo po pracy i się kończy i w ogóle... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:26_________________________________________________ no i jak tam samotna herbatka smakuje :gwizdanie: jaka samotna we dwójkę to już nie samotna... no nie mow ze magda jeszcze z toba jest jeszcze nie dala sobie spokoj no dalej wytrzymuje... poprostu jestem fajny... czołem fajfun stan he jestem fajny dobre :polew:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:30_________________________________________________ Miszce ktoś odmówił z D do P :gwizdanie:pewnie kolega z toyoty sie obrazil i tak się nie przyzna :>
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 i jak tam stanley dalej do tych jeździsz czy już ci otworzyli świętochłowice?[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:30_________________________________________________ cudny dzień... bo po pracy i się kończy i w ogóle... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:26_________________________________________________ no i jak tam samotna herbatka smakuje :gwizdanie: jaka samotna we dwójkę to już nie samotna... no nie mow ze magda jeszcze z toba jest jeszcze nie dala sobie spokoj no dalej wytrzymuje... poprostu jestem fajny... czołem fajfun stan he jestem fajny dobre :polew:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:30_________________________________________________ Miszce ktoś odmówił z D do P :gwizdanie:pewnie kolega z toyoty sie obrazil i tak się nie przyzna :> jak bym nie był to byś ze mną nie rozmawiał a Magda by ze mną nie wytrzymała... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:31_________________________________________________no i wszystko jasne... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:31_________________________________________________pucek a tyś już się zabrał za auto...? [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:32_________________________________________________ej i czemu teraz tak cicho... [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:33_________________________________________________a idziemy na impreze do czeko w środę? bo w czwartek wolne
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 dramat ku***a dramat co za dzień cos znowu narobil najebales sie no Miszce ktoś odmówił z D do P zgadłeś dramat ku***a dramat co za dzień cos znowu narobil najebales sie nie Miszka dzisiaj pobił rekord sprzedaży w city... jak już to Citi Miszce ktoś odmówił z D do P :gwizdanie:pewnie kolega z toyoty sie obrazil heh kolega z Toyoty jest moim przełożonym............wielkrotnie :polew: :polew:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a idziemy na impreze do czeko w środę? bo w czwartek wolne jak bedzie kasa to moge isc
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 zabrałem się, ale porozkręcałem to co rozwalone, posortowałem, zrobiłem spis, wymieniłem z tyłu wahacz, posprzątałem garaż, no i czekam na kasę bo konto puste może w piątek uda mi się dojechać na spota już APU :>
Rekomendowane odpowiedzi