akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Co Was tu tak dużo!? Jeszcze 10-15 minut i po robocie na tydzień... :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Co Was tu tak dużo!? wlasnie przeniesmy sie troche na gliwickie ponabijac posty :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Co Was tu tak dużo!? wlasnie przeniesmy sie troche na gliwickie ponabijac posty :gwizdanie: :tongue4:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 a idziemy na impreze do czeko w środę? bo w czwartek wolne jak bedzie kasa to moge isc no i to lubię... zabrałem się, ale porozkręcałem to co rozwalone, posortowałem, zrobiłem spis, wymieniłem z tyłu wahacz, posprzątałem garaż, no i czekam na kasę bo konto puste może w piątek uda mi się dojechać na spota już APU :> no to dobrze że się za to zabrałeś... a z ubezpieczeniem poszło wszystko ok...? miszka tys sie mamie udal nie ma jak to obszerna odpowiedź... Co Was tu tak dużo!? wlasnie przeniesmy sie troche na gliwickie ponabijac posty :gwizdanie: nie rób tu propagandy...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski, no czekam na pisemko i na kasę
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę...
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski, no czekam na pisemko i na kasę My też czekamy bo wtedy idziemy na imprezę - Pucek stawia...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski, no czekam na pisemko i na kasę My też czekamy bo wtedy idziemy na imprezę - Pucek stawia... walnąłeś się w głowę?
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski, no czekam na pisemko i na kasę My też czekamy bo wtedy idziemy na imprezę - Pucek stawia... walnąłeś się w głowę?
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę... to się przylansujecie czekolada - nic nadzwyczajnego, raz byłem i była zadyma
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski, no czekam na pisemko i na kasę no to gitara... a tata już się otrząsł po tym jak poczuł moc APU... Seski, no czekam na pisemko i na kasę My też czekamy bo wtedy idziemy na imprezę - Pucek stawia... no tak stawia bo zarobi na to i w ogóle jak nie to pogadamy inaczej i my napiszemy pisemko...
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę... to się przylansujecie czekolada - nic nadzwyczajnego, raz byłem i była zadyma :naughty:
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Seski, no czekam na pisemko i na kasę no to gitara... a tata już się otrząsł po tym jak poczuł moc APU... Seski, no czekam na pisemko i na kasę My też czekamy bo wtedy idziemy na imprezę - Pucek stawia... no tak stawia bo zarobi na to i w ogóle jak nie to pogadamy inaczej i my napiszemy pisemko... Lecę po robocie na jkieś piwko...
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 czyli na środę jesteśmy umówieni... :gwizdanie: ja, Magda, Diman, Krolu i Ania i tak będą, Magda jeszcze zwerbuje Monikę a ja Bulczasa i pewnie jeszcze kilku alkoholików się znajdzie i wreszcie zobaczę tą czekoladę... to się przylansujecie czekolada - nic nadzwyczajnego, raz byłem i była zadyma kaski nie bedzie to moze przezyje
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia no dokładnie... a my idziemy w środę do czekolady więc rezerwować sobie czas (ty i Monika)
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz
Rekomendowane odpowiedzi