keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 ale to , że jechałem autobusem to jest jeszcze ch***j ja dziś przeczytałem książke :kox: http://www.gandalf.com.pl/b/boga-przeciez-nie-ma/ co kobita potrafi zrobić z kolesiem :thumbdown: :polew: jeeeszcze niee ale jutro mnie na spocie nie będzie bo o 19 jestem umówiony na spacer po parku mamy zbierać kasztany :polew: :polew: a później zrobicie figurki :polew: domowe przedszkole wymięka skąd wiedziałeś , że ona ma coś takiego zrobić na lekcje plastyki
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Keżor co? :cwaniak1: nie no, nic co Cie bardziej dziwi ? że jechałem busem , czytałem książke , czy że jakaś laska chce sie ze mną spotkać ? :polew: pierwsza i druga pozycja jeżeli chodzi o trzecią pozycję to już nic mnie nie zdziwi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 skąd wiedziałeś , że ona ma coś takiego zrobić na lekcje plastyki ma 14lat z tego co mówiłeś więc tak sobie skojarzyłem
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 skąd wiedziałeś , że ona ma coś takiego zrobić na lekcje plastyki ma 14lat z tego co mówiłeś więc tak sobie skojarzyłem 14 lat to ma jej starsza siostra [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:05_________________________________________________ Keżor co? :cwaniak1: nie no, nic co Cie bardziej dziwi ? że jechałem busem , czytałem książke , czy że jakaś laska chce sie ze mną spotkać ? :polew: pierwsza i druga pozycja jeżeli chodzi o trzecią pozycję to już nic mnie nie zdziwi :gwizdanie: no mnie w tym klubie też już od dawna nic nie dziwi :decayed:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no mnie w tym klubie też już od dawna nic nie dziwi :decayed: podaj 3 przykłady albo z 5 :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 keżor potrzebna mi banka na paliwo więc musisz być na spocie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 qr**, kilka minut mnie nie było a tu tyle stron - nadrobiłem wszystko. Seski - ogarnij się i naucz korzystać z forum! :wallbash: :wallbash: Krolu - wreszcie dobry wybór! Kędzior - coś małomówny jesteś... Talib - nie słuchaj ich - pudelek jest ok! :polew: :polew: Keżor - tramwaj kiedyś prowadziłeś? To chyb a tyle...
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 q***wa, kilka minut mnie nie było a tu tyle stron - nadrobiłem wszystko. Seski - ogarnij się i naucz korzystać z forum! :wallbash: :wallbash: Krolu - wreszcie dobry wybór! Kędzior - coś małomówny jesteś... Talib - nie słuchaj ich - pudelek jest ok! :polew: :polew: Keżor - tramwaj kiedyś prowadziłeś? To chyb a tyle... niezły przekaz
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Stasiu , znalazłem też książke dla Ciebie : http://www.gandalf.com.pl/b/mala-ksiazka-o-kupie/
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 q***wa, kilka minut mnie nie było a tu tyle stron - nadrobiłem wszystko. Seski - ogarnij się i naucz korzystać z forum! :wallbash: :wallbash: Krolu - wreszcie dobry wybór! Kędzior - coś małomówny jesteś... Talib - nie słuchaj ich - pudelek jest ok! :polew: :polew: Keżor - tramwaj kiedyś prowadziłeś? To chyb a tyle... Akjam przypomina mi swoją przemową kazanie w pobliskiej parafii w skrócie, każdy usłyszał co ma zrobić i kto z kim sypia
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 keżor potrzebna mi banka na paliwo więc musisz być na spocie :gwizdanie: ok [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:18_________________________________________________ Keżor - tramwaj kiedyś prowadziłeś? tramwaj jest zdecydowanie za nudny
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Stasiu , znalazłem też książke dla Ciebie : http://www.gandalf.com.pl/b/mala-ksiazka-o-kupie/ ja pier**le :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 keżor potrzebna mi banka na paliwo więc musisz być na spocie :gwizdanie: ok Mam dar przekonywania
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 no mnie w tym klubie też już od dawna nic nie dziwi :decayed: podaj 3 przykłady albo z 5 :polew: lepiej nie , bo żaden nowy nie przyjedzie na spota [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:21_________________________________________________ keżor potrzebna mi banka na paliwo więc musisz być na spocie :gwizdanie: ok Mam dar przekonywania no na pewno nie cytowania
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Stasiu , znalazłem też książke dla Ciebie : http://www.gandalf.com.pl/b/mala-ksiazka-o-kupie/ ja pier***e :polew: :polew: O k**wa :polew: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 22:22_________________________________________________ no na pewno nie cytowania Zdążyłeś mnie uchwycić
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Mam dar przekonywania no na pewno nie cytowania buhehehehehehehehhe :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Mam dar przekonywania no na pewno nie cytowania buhehehehehehehehhe :polew:
keżor Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 to zadanie dla Miszki czy ja tu wyczuwam zadowolenie
Rekomendowane odpowiedzi