Adrenalina Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 cześć ździro :][br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 12:11_________________________________________________to forum jest popsute do szpiku światlowodów... kto jest popsuty ten jest popsuty :gwizdanie:
Seski Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 alkoholicy, łamacze przepisów, źli ludzie i biedny ja...
keżor Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 alkoholicy, łamacze przepisów, źli ludzie i biedny ja... no czyli Ty ktoś jeszcze ?
Seski Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 cały czas mnie namawiacie do złego a ja biedny słaby ulegam...
akjam Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 cześć ździro :][br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 12:11_________________________________________________to forum jest popsute do szpiku światlowodów... No nie nauczy się! Dopisuje te posty na potęgę... :wallbash: Ale nikomu na złość nie robisz seski tylko utwierdzasz wszystkich w przekonaniu, że to dla Ciebie za trudne... alkoholicy, łamacze przepisów, źli ludzie i biedny ja... no czyli Ty ktoś jeszcze ?
Adrenalina Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 alkoholicy, łamacze przepisów, źli ludzie i biedny ja... no czyli Ty ktoś jeszcze ? :polew:
Seski Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 nie będę teraz wam psuł forum i będę pisal tylko max 1 posta na godzinę... może być...! ale gwarantuje że bedziecie mieli teraz tu smutno...
akjam Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 nie będę teraz wam psuł forum i będę pisal tylko max 1 posta na godzinę... może być...! ale gwarantuje że bedziecie mieli teraz tu smutno... ;( :polew: mnie jednak nie będzie Nie pitol Pucek! Musimy pogadać na temat środy... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 mnie jednak nie będzie Nie pitol Pucek! Musimy pogadać na temat środy... :gwizdanie: możesz zadzwonić technika sie mocno posunęła do przodu od czasów Twojego dzieciństwa :polew:[br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 12:33_________________________________________________ale wsumie Pucek by mógł przyjechać choćby z Dajmanem :gwizdanie:
OKO Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 a ty oko nie w robocie? ja zawsze jestem w robocie, nawet jak nie jestem :kox: alkoholicy, łamacze przepisów, źli ludzie i biedny ja... no czyli Ty ktoś jeszcze ? mnie jednak nie będzie przywiózł byś jakieś tabsy spróbujemy na spocie 1:52 orgazm :kox: bum bum bum
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 jak zacznę jeździć tym ADRem to nie kupię chłodnic i nie poskładam szybko auta mieli mi wypłacić tysiak premii i jakoś jej na pasku nie widać
akjam Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 mnie jednak nie będzie Nie pitol Pucek! Musimy pogadać na temat środy... :gwizdanie: możesz zadzwonić technika sie mocno posunęła do przodu od czasów Twojego dzieciństwa :polew:[...] Aleś mondry! :polew: Przez telefon nie mogę mu niczego materialnego przesłać/podać...
OKO Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 jak zacznę jeździć tym ADRem to nie kupię chłodnic i nie poskładam szybko auta mieli mi wypłacić tysiak premii i jakoś jej na pasku nie widać bo żeś się opier.dalał w soboty
akjam Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 mnie jednak nie będzie przywiózł byś jakieś tabsy spróbujemy na spocie :polew:
OKO Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 co to za wku.rwiające reklamy nawet tuuuuuuuuuu
Pucek Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 jedź z Dimanem i tyle jak mam jechać na Knurów to wolę jechać już na Kato bo nie mam o wiele dalej
Rekomendowane odpowiedzi