Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 kędzior ty łajzo... Fajdun ty sie nie odzywaj bo jak ci jebne z karata to będziesz widział
Seski Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 kędzior ty łajzo... Fajdun ty sie nie odzywaj bo jak ci jebne z karata to będziesz widział już ci mówiłęm chyba z brzuchata.... i pozatym spróbuj szczęścia...
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 kędzior ty łajzo... Fajdun ty sie nie odzywaj bo jak ci jebne z karata to będziesz widział już ci mówiłęm chyba z brzuchata.... i pozatym spróbuj szczęścia... czekaj niech no ja cie tylko dorwe ty farfoclu
Seski Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 kędzior ty łajzo... Fajdun ty sie nie odzywaj bo jak ci jebne z karata to będziesz widział już ci mówiłęm chyba z brzuchata.... i pozatym spróbuj szczęścia... czekaj niech no ja cie tylko dorwe ty farfoclu jak byś chciał to jestem teraz w domu...
Kędzior Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 kędzior ty łajzo... Fajdun ty sie nie odzywaj bo jak ci jebne z karata to będziesz widział już ci mówiłęm chyba z brzuchata.... i pozatym spróbuj szczęścia... czekaj niech no ja cie tylko dorwe ty farfoclu jak byś chciał to jestem teraz w domu... sam przyleziesz
Seski Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 kędzior ty łajzo... Fajdun ty sie nie odzywaj bo jak ci jebne z karata to będziesz widział już ci mówiłęm chyba z brzuchata.... i pozatym spróbuj szczęścia... czekaj niech no ja cie tylko dorwe ty farfoclu jak byś chciał to jestem teraz w domu... sam przyleziesz jak zapraszasz...
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Dwa dni mnie nie było na forum i trochę spamu jest...ALe nadrabiał tego nie będę bo mi się nie chce! Jakieś rewelacje?
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Co tam Pucek? leci potrzebuję wisko do auta, a kolega który je ma nie odbiera telefonu
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Jak po MayDayu? :gwizdanie: ogólnie jestem zadowolony, Ci którzy mieli dobrze zagrać nie zawiedli, ale zachowanie ludzi do bani zakaz palenia na sali oczywiście był łamany, zbyt dużo pustogłowych koksów, zbyt dużo dresów i cyrk z prądem na mojej sali reszta ujdzie ogólnie 70% ludzi przyszło dla lansu, reszta dla muzyki
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Jak po MayDayu? :gwizdanie: ogólnie jestem zadowolony, Ci którzy mieli dobrze zagrać nie zawiedli, ale zachowanie ludzi do bani zakaz palenia na sali oczywiście był łamany, zbyt dużo pustogłowych koksów, zbyt dużo dresów i cyrk z prądem na mojej sali reszta ujdzie ogólnie 70% ludzi przyszło dla lansu, reszta dla muzyki Jak co roku - laNS musi być. Akcja z prądem - masakra! Na szczęście Nas jeszcze wtedy nie było! CO do koksów - to qr** tragedia, naćpane ryje w dresach... :polew: Mniej ludzi niż w tamtym roku. O której wyszedłeś?
Adrenalina Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Jak po MayDayu? :gwizdanie: ogólnie jestem zadowolony, Ci którzy mieli dobrze zagrać nie zawiedli, ale zachowanie ludzi do bani zakaz palenia na sali oczywiście był łamany, zbyt dużo pustogłowych koksów, zbyt dużo dresów i cyrk z prądem na mojej sali reszta ujdzie ogólnie 70% ludzi przyszło dla lansu, reszta dla muzyki spotkaliśmy w żabce synka z laską przed imprezą w spodku kozak nie z tej ziemi, wiochę tylko zrobił... :gwizdanie: na cały sklep krzyczał do niej że znalazł w kieszeni pudełko po dopalaczach :polew:
akjam Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Jak po MayDayu? :gwizdanie: ogólnie jestem zadowolony, Ci którzy mieli dobrze zagrać nie zawiedli, ale zachowanie ludzi do bani zakaz palenia na sali oczywiście był łamany, zbyt dużo pustogłowych koksów, zbyt dużo dresów i cyrk z prądem na mojej sali reszta ujdzie ogólnie 70% ludzi przyszło dla lansu, reszta dla muzyki spotkaliśmy w żabce synka z laską przed imprezą w spodku kozak nie z tej ziemi, wiochę tylko zrobił... :gwizdanie: na cały sklep krzyczał do niej że znalazł w kieszeni pudełko po dopalaczach :polew: No to przykozaczył... :polew:
Pucek Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 po Pet Duo czyli o 7 z sali, a ze spodka jakoś 20 po
Rekomendowane odpowiedzi