gracia Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Będzie ktoś w mikołowie? :gwizdanie: A co chcesz od mikołowa i o której, bo my sie wybieram z niejakim krolem potocznie zwanym moim bratem
keżor Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 ja dziś przyjade dopiero jak będziecie jechać do maka , bo jestem przeziębiony i nie chce sie doprawić :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ja dziś przyjade dopiero jak będziecie jechać do maka , bo jestem przeziębiony i nie chce sie doprawić :gwizdanie: czyli 19.30
keżor Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 ale mi w ogól piknie auto chodzi
talib1990 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ładnie ładnie...ja mialem leciec po fotele ale jednak w czwartek jade... troche jeszcze innych tajli przywioze
Bulczas Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja też będę chwilę później. Będę miał dla Ciebie Keżor paczuszkę
akjam Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 To znaczy o której dziś spot bo widzę, że wszyscy będą później?
keżor Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 To znaczy o której dziś spot bo widzę, że wszyscy będą później? chyba , że o 19tej w maku , to wtedy będe o czasie
Bulczas Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 To znaczy o której dziś spot bo widzę, że wszyscy będą później? chyba , że o 19tej w maku , to wtedy będe o czasie Nie głupi pomysł :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 myślę że bardziej niż zdrowy AFF k**wa
talib1990 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 nie kombinujmy o 19 na parkingu jak zawsze pogadamy troche i jazda na maca.. podejrzewam ze przed 20 bedziemy na mc. jak bedziemy sie zbierac to Keżor damy ci znac
krolu Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ale mi w ogól piknie auto chodzi kozacko - stajesz na kresce? reszta nie skumała o co come'on :decayed: :decayed:
akjam Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 nie kombinujmy o 19 na parkingu jak zawsze pogadamy troche i jazda na maca.. podejrzewam ze przed 20 bedziemy na mc. jak bedziemy sie zbierac to Keżor damy ci znac Przecież zimy jeszcze nie ma...
keżor Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 ale mi w ogól piknie auto chodzi kozacko - stajesz na kresce? reszta nie skumała o co come'on :decayed: :decayed: a czym przyjeżdżasz na spota ? to może stane zdjęcie zrobione po "kulaniu sie" z Rudy
talib1990 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 nie kombinujmy o 19 na parkingu jak zawsze pogadamy troche i jazda na maca.. podejrzewam ze przed 20 bedziemy na mc. jak bedziemy sie zbierac to Keżor damy ci znac Przecież zimy jeszcze nie ma... ale ci co teraz na forum nie siedza i chca sie zjawic pojadą na parking i bedzie takie motanie....
krolu Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ale mi w ogól piknie auto chodzi kozacko - stajesz na kresce? reszta nie skumała o co come'on :decayed: :decayed: a czym przyjeżdżasz na spota ? to może stane zdjęcie zrobione po "kulaniu sie" z Rudy moim ale mam założony znaczek z S4 - bo Stanleye bali sie, że ich w 5 nie uwiozę
talib1990 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ale mi w ogól piknie auto chodzi kozacko - stajesz na kresce? reszta nie skumała o co come'on :decayed: :decayed: a czym przyjeżdżasz na spota ? to może stane zdjęcie zrobione po "kulaniu sie" z Rudy moim ale mam założony znaczek z S4 - bo Stanleye bali sie, że ich w 5 nie uwiozę Krolu, kreska:)?
keżor Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 ale mi w ogól piknie auto chodzi kozacko - stajesz na kresce? reszta nie skumała o co come'on :decayed: :decayed: a czym przyjeżdżasz na spota ? to może stane zdjęcie zrobione po "kulaniu sie" z Rudy moim ale mam założony znaczek z S4 - bo Stanleye bali sie, że ich w 5 nie uwiozę to musze pochytać na szybko znaczek RS [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 17:19_________________________________________________ ale mi w ogól piknie auto chodzi kozacko - stajesz na kresce? reszta nie skumała o co come'on :decayed: :decayed: a czym przyjeżdżasz na spota ? to może stane zdjęcie zrobione po "kulaniu sie" z Rudy moim ale mam założony znaczek z S4 - bo Stanleye bali sie, że ich w 5 nie uwiozę Krolu, kreska:)? Taliban , jak będzie sucho to może sie spróbujemy ?
Rekomendowane odpowiedzi