talib1990 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 ale mi w ogól piknie auto chodzi kozacko - stajesz na kresce? reszta nie skumała o co come'on :decayed: :decayed: a czym przyjeżdżasz na spota ? to może stane zdjęcie zrobione po "kulaniu sie" z Rudy moim ale mam założony znaczek z S4 - bo Stanleye bali sie, że ich w 5 nie uwiozę to musze pochytać na szybko znaczek RS [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 17:19_________________________________________________ ale mi w ogól piknie auto chodzi kozacko - stajesz na kresce? reszta nie skumała o co come'on :decayed: :decayed: a czym przyjeżdżasz na spota ? to może stane zdjęcie zrobione po "kulaniu sie" z Rudy moim ale mam założony znaczek z S4 - bo Stanleye bali sie, że ich w 5 nie uwiozę Krolu, kreska:)? Taliban , jak będzie sucho to może sie spróbujemy ? na mokrym dawaj :tongue4: hehehe Keżor dobrze wiemy, że mnie objedziesz na suchym, na mokrym ze startem bedziesz miał tylko problem....
keżor Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 na mokrym dawaj :tongue4: hehehe Keżor dobrze wiemy, że mnie objedziesz na suchym, na mokrym ze startem bedziesz miał tylko problem.... moce mamy podobne :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 na mokrym dawaj :tongue4: hehehe Keżor dobrze wiemy, że mnie objedziesz na suchym, na mokrym ze startem bedziesz miał tylko problem.... moce mamy podobne :gwizdanie: moc mocą, ale niutony inne i przy innych obrotach
krolu Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Krolu masz już VAGa? mam - zawsze miałem :gwizdanie: nie mam tylko baterii w lapku
akjam Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Krolu masz już VAGa? mam - zawsze miałem :gwizdanie: nie mam tylko baterii w lapku To może ja wezmę kompa a Ty zabierz kabelek i soft bo ja swój pożyczyłem a kumpel wyjechał na tydzień do GB. OK?
krolu Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Krolu masz już VAGa? mam - zawsze miałem :gwizdanie: nie mam tylko baterii w lapku To może ja wezmę kompa a Ty zabierz kabelek i soft bo ja swój pożyczyłem a kumpel wyjechał na tydzień do GB. OK? okiii
akjam Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Krolu masz już VAGa? mam - zawsze miałem :gwizdanie: nie mam tylko baterii w lapku To może ja wezmę kompa a Ty zabierz kabelek i soft bo ja swój pożyczyłem a kumpel wyjechał na tydzień do GB. OK? okiii :good:
akjam Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 :polew: No ja to bardzo często wykorzystuję!!! :polew: :decayed:Dobra, ja się już powoli zbieram. Po drodze gdzieś ogarnę/umyję autko...
Seski Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 akjam do vagowania nie trzeba mieć czystego auta...
tolek85 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Czyżby dzisiaj przyjechało ładne B7 S-LINE? :gwizdanie: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 akjam do vagowania nie trzeba mieć czystego auta... Ale Krolu będzie do niego wsiadał i wiem, że lubi czyste... Czyżby dzisiaj przyjechało ładne B7 S-LINE? :gwizdanie: :gwizdanie: Do zoba!
Seski Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 a w ogole uwazaj bo na rozdzienskiego zaraz za będzinem dupny korek jak możesz to jedz inaczej...[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 18:22_________________________________________________no w sumie czego się nie robi dla krola...
tolek85 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Aljam, twoje też jest b. ładne ale będzie nowe
PiterA4 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 kapa mi wjeb...i kurs spawalniczy i was nieodwiedze chyba dlugo
krolu Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 akjam do vagowania nie trzeba mieć czystego auta... Ale Krolu będzie do niego wsiadał i wiem, że lubi czyste... i ogolone przede wszystkim :naughty:
Bulczas Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Dzisiaj jakiś pechowy spot :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi