Miszka82 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 trza się zbierać do roboty :naughty:
seves Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Akjam mozesz sprawdzic za ile mozesz dostac w ASO taki klips ktory wchodzi pod siedzenie tylne.. do ktorego sie siedzisko wciska? to przez co to siedzisko takie luzne jest :gwizdanie:
akjam Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Akjam mozesz sprawdzic za ile mozesz dostac w ASO taki klips ktory wchodzi pod siedzenie tylne.. do ktorego sie siedzisko wciska? to przez co to siedzisko takie luzne jest :gwizdanie: CHętnie ale nie wiem o czym mówisz:?: :gwizdanie:
seves Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Akjam mozesz sprawdzic za ile mozesz dostac w ASO taki klips ktory wchodzi pod siedzenie tylne.. do ktorego sie siedzisko wciska? to przez co to siedzisko takie luzne jest :gwizdanie: CHętnie ale nie wiem o czym mówisz:?: :gwizdanie: :polew: :polew: tylna kanapa jest wciskana w taki plastikowy uchwyt ktory jest zamontowany w metalowej czesci pod kanapa.. i o ten platik mi chodzi.. jak na plastikowy element to chyba nie bedzie drogi
akjam Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Akjam mozesz sprawdzic za ile mozesz dostac w ASO taki klips ktory wchodzi pod siedzenie tylne.. do ktorego sie siedzisko wciska? to przez co to siedzisko takie luzne jest :gwizdanie: CHętnie ale nie wiem o czym mówisz:?: :gwizdanie: :polew: :polew: tylna kanapa jest wciskana w taki plastikowy uchwyt ktory jest zamontowany w metalowej czesci pod kanapa.. i o ten platik mi chodzi.. jak na plastikowy element to chyba nie bedzie drogi No może dziś będę u kumpla to spróbuję to sprawdzić!
Seski Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 miszka czy ty mnie podrywasz... severs spytaj najlepiej stanleya... on jest z tym na bierzaco... a i nie zdziw sie jak bedzie drogi...
seves Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 miszka czy ty mnie podrywasz... severs spytaj najlepiej stanleya... on jest z tym na bierzaco... a i nie zdziw sie jak bedzie drogi... no Stan podobno jest ekspertem w zamawianiu pierdolek w astronomicznych cenach ale on dopiero na 14 dzis robi z tego co wiem
Seski Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 kedzior... bierz sie do roboty jak wstales...[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 11:50_________________________________________________
OKO Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 bo do grania są konsole tylko trzeba mieć nie przerobioną na pirata niestety mam starą wersję przeróbki i nie łapie mi nowej gry, muszę dzisiaj podjechać do kolesia z Żor na wgranie nowego softa, oczywiście 50 zł muszę dać, ale znowu będę mógł śmigać w najnowsze gierki czyli granie w NFS wyjdzie mnie 169zł gra + 50 zł przeróbka + 10 zł gaz przywiozę Ci we wtorek listę gier na XBOX360 :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi