musti Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Ręczniki klubowe zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=87352.msg992004#msg992004 Jesteś chętny na Ręcznik?Dopisz się w wątku za chwilę ruszamy z produkcją.
stanley Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Witam dobrzy fachowcy są w Katowicach na Ochojcu ul. Spółdzielczości 9/1 Czesław Duda robiłem u niego już kilka razy polecam chyba jego miałem na myśli
akjam Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Oglądałeś to A4 ? o co kaman? Wszystko chciałbyś wiedzieć!
Pucek Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzięki Adam.S Seski, podjeżdżam do gościa, on widzi audi + znaczek Q na grillu i już na starcie słyszę "Panie, nie bardzo, różnie z tymi Q jest" więc pytam o jakiś konkretny warsztat, może być i w kato
stanley Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Oglądałeś to A4 ? przed chwilą zajrzałem, ale ze zdjęć ciężko coś konkretnie wywnioskować
A-rek Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 ostatnio troche o grach mowiliscie to dodam tez swoje dwa grosze..... jedna z moich ulubionych jest Colin McRae Rally :> http://www.supertangas.com/videos/index.php?level=picture&id=3419
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 ostatnio troche o grach mowiliscie to dodam tez swoje dwa grosze..... jedna z moich ulubionych jest Colin McRae Rally :> http://www.supertangas.com/videos/index.php?level=picture&id=3419 spostrzegłem że ma nawet wibracje
akjam Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 ostatnio troche o grach mowiliscie to dodam tez swoje dwa grosze..... jedna z moich ulubionych jest Colin McRae Rally :> http://www.supertangas.com/videos/index.php?level=picture&id=3419 spostrzegłem że ma nawet wibracje Tyś to jest spostrzegawczy!
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 tłoczym tłoczym [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 20:19_________________________________________________
akjam Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 piją po chatach Miszka! Ty nie robisz? :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 piją po chatach Miszka! Ty nie robisz? :gwizdanie: heh można powiedzieć, że robię - przygotowuję się na jutro - ale jutro na relaksie bez stresu i weekend basta odwyk zero alko :naughty:
akjam Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 piją po chatach Miszka! Ty nie robisz? :gwizdanie: heh można powiedzieć, że robię - przygotowuję się na jutro - ale jutro na relaksie bez stresu i weekend basta odwyk zero alko :naughty: "Andrzejki" a Ty bez alko :?:
keżor Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Opublikowano 25 Listopada 2010 zboki, pisać na czym polega ta zabawa "kancik" to żadna zboczona gra. To gra OnLine więc możemy zagrać spokojnie... :gwizdanie: Chcesz zagrać? Zaczynasz pierwszy. Stań gdzieś w swoim domu, rozejrzyj się... Masz gdzieś na pewno jakiś kant ścian...Rozpędź się i yebnij w go głową... :polew: :polew: :polew: :polew: a może pucek mieszka w okrągłym domu ? :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 21:38_________________________________________________ Witam dobrzy fachowcy są w Katowicach na Ochojcu ul. Spółdzielczości 9/1 Czesław Duda robiłem u niego już kilka razy polecam dokładnie ja też ich szczerze polecam , jako jedyni w kato robią geometrie na alumach 17kach
akjam Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 zboki, pisać na czym polega ta zabawa "kancik" to żadna zboczona gra. To gra OnLine więc możemy zagrać spokojnie... :gwizdanie: Chcesz zagrać? Zaczynasz pierwszy. Stań gdzieś w swoim domu, rozejrzyj się... Masz gdzieś na pewno jakiś kant ścian...Rozpędź się i yebnij w go głową... :polew: :polew: :polew: :polew: a może pucek mieszka w okrągłym domu ? :polew: No nie mów keżor, że nie słyszałeś o grze w kancik...
Kędzior Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Co tu taka cisza? ja ogladam TVN
Rekomendowane odpowiedzi