Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 czyżby jakaś impreza, że taka cisza u ciebie? nie, tak jak pisałem wczoraj ten weekend odpuszczam z alko :gwizdanie: ale miasto mnie ciągnie, jakoś domowe klimaty ostatnio mi nie służą dawaj opijemy to b8
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 po robocie, co za dzień trzeba się napić, psssyt
Miszka82 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 czyżby jakaś impreza, że taka cisza u ciebie? nie, tak jak pisałem wczoraj ten weekend odpuszczam z alko :gwizdanie: ale miasto mnie ciągnie, jakoś domowe klimaty ostatnio mi nie służą dawaj opijemy to b8 ty alkoholiku co chcesz oblewać przejażdżkę B8 ello Wacki siema RNS-E'ciok
Kędzior Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 siema RNS-E'ciok rymuje się z niegdyś kaseciok po robocie, co za dzień trzeba się napić, psssyt pokahontaz ty alkoholiku co chcesz oblewać przejażdżkę B8 ja od 2tyg nie pije ściulu to troszke smaki mam
gregory Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 czyżby jakaś impreza, że taka cisza u ciebie? nie, tak jak pisałem wczoraj ten weekend odpuszczam z alko :gwizdanie: ale miasto mnie ciągnie, jakoś domowe klimaty ostatnio mi nie służą To dziwną porę se wybierasz na abstynencję :gwizdanie: Andrzejkowa noc się szykuje, a ty na przekór "nie i h*j" [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 22:15_________________________________________________ :gwizdanie: Coś mało tych kuni, jak na turbo BRD :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Coś mało tych kuni, jak na turbo BRD :gwizdanie: Niestety ograniczył mnie czujnik ciśnienia bo mam stary komputer. I ciśnienie jest ustawione na styk na 1,48. Więcej by było już niebezpiecznie.
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Coś mało tych kuni, jak na turbo BRD :gwizdanie: Niestety ograniczył mnie czujnik ciśnienia bo mam stary komputer. I ciśnienie jest ustawione na styk na 1,48. Więcej by było już niebezpiecznie. wydaję mi się, że max możesz na ok 1,55 ustawić
gregory Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Coś mało tych kuni, jak na turbo BRD :gwizdanie: Niestety ograniczył mnie czujnik ciśnienia bo mam stary komputer. I ciśnienie jest ustawione na styk na 1,48. Więcej by było już niebezpiecznie. A więc jednak program Czyli rozumiem, że masz map do 1,5Bar. Pytanie jakie powinno być doładowanie w górnych partiach obrotowych. Bo jeśli doładowanie u góry nie przekroczy 1,5Bar to moc się i tak nie zmieni po wymianie map, a dowali koksu z dołu tylko
Bulczas Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Coś mało tych kuni, jak na turbo BRD :gwizdanie: Niestety ograniczył mnie czujnik ciśnienia bo mam stary komputer. I ciśnienie jest ustawione na styk na 1,48. Więcej by było już niebezpiecznie. wydaję mi się, że max możesz na ok 1,55 ustawić No chyba Aligator wie lepiej ile można [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 22:24_________________________________________________ Coś mało tych kuni, jak na turbo BRD :gwizdanie: Niestety ograniczył mnie czujnik ciśnienia bo mam stary komputer. I ciśnienie jest ustawione na styk na 1,48. Więcej by było już niebezpiecznie. A więc jednak program Czyli rozumiem, że masz map do 1,5Bar. Pytanie jakie powinno być doładowanie w górnych partiach obrotowych. Bo jeśli doładowanie u góry nie przekroczy 1,5Bar to moc się i tak nie zmieni po wymianie map, a dowali koksu z dołu tylko Na jednym pomiarze Wojtek dał doładowanie coś ponad 1,5 bara i coś tam porobił i wyszło 175KM i 370Nm ale trochę kopcił
gregory Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Przydał by ci się już FMIC Bo BRD ma chyba 2x SMIC jak się nie mylę?
keżor Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 Na jednym pomiarze Wojtek dał doładowanie coś ponad 1,5 Na jednym pomiarze Wojtek dał doładowanie coś ponad 1,5 bara i coś tam porobił i wyszło 175KM i 370Nm ale trochę kopcił no i prawidłowo ja bym tak zostawił :kox: bo teraz masz tak jak stan po samym c*pie :gwizdanie: a masz BRDka zmień mapsensor na ten z AWXa i jedź jeszcze raz
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Coś mało tych kuni, jak na turbo BRD :gwizdanie: Niestety ograniczył mnie czujnik ciśnienia bo mam stary komputer. I ciśnienie jest ustawione na styk na 1,48. Więcej by było już niebezpiecznie. wydaję mi się, że max możesz na ok 1,55 ustawić No chyba Aligator wie lepiej ile można [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 22:24_________________________________________________ Coś mało tych kuni, jak na turbo BRD :gwizdanie: Niestety ograniczył mnie czujnik ciśnienia bo mam stary komputer. I ciśnienie jest ustawione na styk na 1,48. Więcej by było już niebezpiecznie. A więc jednak program Czyli rozumiem, że masz map do 1,5Bar. Pytanie jakie powinno być doładowanie w górnych partiach obrotowych. Bo jeśli doładowanie u góry nie przekroczy 1,5Bar to moc się i tak nie zmieni po wymianie map, a dowali koksu z dołu tylko Na jednym pomiarze Wojtek dał doładowanie coś ponad 1,5 bara i coś tam porobił i wyszło 175KM i 370Nm ale trochę kopcił no i co z tego, że kopcił - przecież to diesel [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 22:32_________________________________________________ Na jednym pomiarze Wojtek dał doładowanie coś ponad 1,5 Na jednym pomiarze Wojtek dał doładowanie coś ponad 1,5 bara i coś tam porobił i wyszło 175KM i 370Nm ale trochę kopcił no i prawidłowo ja bym tak zostawił :kox: bo teraz masz tak jak stan po samym c*pie :gwizdanie: a masz BRDka zmień mapsensor na ten z AWXa i jedź jeszcze raz podobno z tym mapem, to nie jest prosta sprawa :gwizdanie: Na swoim wątku - Dejf ma to opisane [br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 22:33_________________________________________________ Na jednym pomiarze Wojtek dał doładowanie coś ponad 1,5 Na jednym pomiarze Wojtek dał doładowanie coś ponad 1,5 bara i coś tam porobił i wyszło 175KM i 370Nm ale trochę kopcił no i prawidłowo ja bym tak zostawił :kox: bo teraz masz tak jak stan po samym c*pie :gwizdanie: a masz BRDka zmień mapsensor na ten z AWXa i jedź jeszcze raz jeszcze mu troszkę brakuje
Bulczas Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Za rok może dwa wszystko się odmieni Ja bym zrobił wszystko od razu ale ta kasa. Stasiu ma większy moment Musimy się spróbować Stasiu
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Za rok może dwa wszystko się odmieni Ja bym zrobił wszystko od razu ale ta kasa. Stasiu ma większy moment Musimy się spróbować Stasiu ja jeżdzę do 3000obr/min więc mnie objedziesz
Bulczas Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Za rok może dwa wszystko się odmieni Ja bym zrobił wszystko od razu ale ta kasa. Stasiu ma większy moment Musimy się spróbować Stasiu ja jeżdzę do 3000obr/min więc mnie objedziesz
stanley Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Za rok może dwa wszystko się odmieni Ja bym zrobił wszystko od razu ale ta kasa. Stasiu ma większy moment Musimy się spróbować Stasiu mógł Ci może troszkę moment w górę podciągnąć
keżor Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Opublikowano 26 Listopada 2010 Za rok może dwa wszystko się odmieni Ja bym zrobił wszystko od razu ale ta kasa. Stasiu ma większy moment Musimy się spróbować Stasiu mógł Ci może troszkę moment w górę podciągnąć moment powyżej 330 już jest bezsensu w ośce ale przydała by sie większa moc
Rekomendowane odpowiedzi