seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 hello Co tam seves z furą? Akjam no jezdze jezdze ale dalej po zlej stronie bo gosc od przerobki zawalony poki co a tak w ogole sie zastanawiam czy mnie stac zeby Was jutro odwiedzic :polew: :polew: pflu pflu [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:16_________________________________________________ fajnie się lata na letnich :naughty: Krolu u Was chyba super plasko bo u mnie nikt na letnich ani slabych zimowych dzis w ciagu dnia nie mialby szans
krolu Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Krolu u Was chyba super plasko bo u mnie nikt na letnich ani slabych zimowych dzis w ciagu dnia nie mialby szans mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić
stanley Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 hello Co tam seves z furą? Akjam no jezdze jezdze ale dalej po zlej stronie bo gosc od przerobki zawalony poki co a tak w ogole sie zastanawiam czy mnie stac zeby Was jutro odwiedzic :polew: :polew: pflu pflu [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:16_________________________________________________ fajnie się lata na letnich :naughty: Krolu u Was chyba super plasko bo u mnie nikt na letnich ani slabych zimowych dzis w ciagu dnia nie mialby szans Seves, nie rozdrabinaj się, wpadaj jutro - pojedzimy poślizgać się na dolinę [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:22_________________________________________________ Krolu u Was chyba super plasko bo u mnie nikt na letnich ani slabych zimowych dzis w ciagu dnia nie mialby szans mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić lepiej napisz ile razy dzisiaj auto wyciskałeś żeby ruszyć
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Krolu u Was chyba super plasko bo u mnie nikt na letnich ani slabych zimowych dzis w ciagu dnia nie mialby szans mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić hehehehehhehehe :good: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:23_________________________________________________ Akjam no jezdze jezdze ale dalej po zlej stronie bo gosc od przerobki zawalony poki co a tak w ogole sie zastanawiam czy mnie stac zeby Was jutro odwiedzic :polew: :polew: pflu pflu Seves, nie rozdrabinaj się, wpadaj jutro - pojedzimy poślizgać się na dolinę nie no chyba przyjade znaczy postaram sie
stanley Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Krolu u Was chyba super plasko bo u mnie nikt na letnich ani slabych zimowych dzis w ciagu dnia nie mialby szans mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić hehehehehhehehe :good: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:23_________________________________________________ Akjam no jezdze jezdze ale dalej po zlej stronie bo gosc od przerobki zawalony poki co a tak w ogole sie zastanawiam czy mnie stac zeby Was jutro odwiedzic :polew: :polew: pflu pflu Seves, nie rozdrabinaj się, wpadaj jutro - pojedzimy poślizgać się na dolinę nie no chyba przyjade znaczy postaram sie jeżeli nie masz, to jedź wykupić AC
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 :kox: :kox: ogien co :> to postoje z boku za jakas bariera hahaha i jak skonczycie posmigam sam dzis sie dowiadywalem, zgadnij ile za pakiet oc+ac chca ode mnie?
krolu Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić lepiej napisz ile razy dzisiaj auto wyciskałeś żeby ruszyć Ani razu, ale mieli nawet na czwartym biegu :kox: :kox: :kox:
stanley Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić lepiej napisz ile razy dzisiaj auto wyciskałeś żeby ruszyć Ani razu, ale mieli nawet na czwartym biegu :kox: :kox: :kox: ja yhymm [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:51_________________________________________________ :kox: :kox: ogien co :> to postoje z boku za jakas bariera hahaha i jak skonczycie posmigam sam dzis sie dowiadywalem, zgadnij ile za pakiet oc+ac chca ode mnie? to zależy gdzie i w jakim wariancie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić lepiej napisz ile razy dzisiaj auto wyciskałeś żeby ruszyć Ani razu, ale mieli nawet na czwartym biegu :kox: :kox: :kox: ja yhymm jutro ci pokaże
stanley Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić lepiej napisz ile razy dzisiaj auto wyciskałeś żeby ruszyć Ani razu, ale mieli nawet na czwartym biegu :kox: :kox: :kox: ja yhymm jutro ci pokaże tylko nie przyjeżdzaj na łańcuchach
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić lepiej napisz ile razy dzisiaj auto wyciskałeś żeby ruszyć Ani razu, ale mieli nawet na czwartym biegu :kox: :kox: :kox: ja yhymm [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:51_________________________________________________ :kox: :kox: ogien co :> to postoje z boku za jakas bariera hahaha i jak skonczycie posmigam sam dzis sie dowiadywalem, zgadnij ile za pakiet oc+ac chca ode mnie? to zależy gdzie i w jakim wariancie :gwizdanie: w pzu a warta podobno najtansza..
stanley Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 mięczaki :naughty: Bytom się zapada w dół co roku o kilka metrów, więc do roboty mam z górki a do domu pod górkę a ja nie mam wyjścia jeszcze przez 2 dni a metry w robocie trzeba robić lepiej napisz ile razy dzisiaj auto wyciskałeś żeby ruszyć Ani razu, ale mieli nawet na czwartym biegu :kox: :kox: :kox: ja yhymm [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 17:51_________________________________________________ :kox: :kox: ogien co :> to postoje z boku za jakas bariera hahaha i jak skonczycie posmigam sam dzis sie dowiadywalem, zgadnij ile za pakiet oc+ac chca ode mnie? to zależy gdzie i w jakim wariancie :gwizdanie: w pzu a warta podobno najtansza.. pzu, allianz, hestia gdzie indziej nawet się nie ubezpieczaj [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 18:23_________________________________________________ K-ce, ul. Sokolska [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 18:31_________________________________________________ !
Seski Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak samo oc to bele gdzie... ale jak z ac to trza wszystko sprawdzic...
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 :kox: No i przez to nawet w powietrzu korki i problemy i samoloty nie odlatują! to bier łopate i odśnieżaj pasy a nie będziesz marudził No przecież masakra! Znowu zaspali, na drogach w ciul śniegu! A ja jeszcze na letnich... :gwizdanie: więc to ty zaspałeś a nie oni piękna pogoda piękny avatarek Leslie Nielsen zmarł ;( szkoda chłopa... niezły był no szkoda, mnie komedie z nim nie śmieszą ale za to kapitan bomba wymiata
Maxito Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 w końcu udał mi się wymienić na zimówki pierwsze slizganie zaliczone po swoim mieście ale zawsze cos tylko dość duży ruch
Rekomendowane odpowiedzi