Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ? no dwa nieruszone jeszcze :gwizdanie: widać Ci się znudziły :polew: to kiedy ? :gwizdanie: hmmm moze za dwa tygodnie bo w tym tygodniu odgrywam mikolaja u siostrzenicy będą Cię dzieci ciągnęły za worek :polew:
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ? no dwa nieruszone jeszcze :gwizdanie: widać Ci się znudziły :polew: to kiedy ? :gwizdanie: hmmm moze za dwa tygodnie bo w tym tygodniu odgrywam mikolaja u siostrzenicy będą Cię dzieci ciągnęły za worek :polew: no niestety
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ? no dwa nieruszone jeszcze :gwizdanie: widać Ci się znudziły :polew: to kiedy ? :gwizdanie: hmmm moze za dwa tygodnie bo w tym tygodniu odgrywam mikolaja u siostrzenicy będą Cię dzieci ciągnęły za worek :polew: no niestety nie no spoko... lepiej żeby Mikołaj nie walił wódą
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 bo jeszcze nie odkupiliście dywanu :polew: :gwizdanie: no to w takim razie zapraszam do siebie :> ...masz jeszcze dywan ? no dwa nieruszone jeszcze :gwizdanie: widać Ci się znudziły :polew: to kiedy ? :gwizdanie: hmmm moze za dwa tygodnie bo w tym tygodniu odgrywam mikolaja u siostrzenicy będą Cię dzieci ciągnęły za worek :polew: no niestety nie no spoko... lepiej żeby Mikołaj nie walił wódą :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 nie no spoko... lepiej żeby Mikołaj nie walił wódą najwyżej powie że popierdziela pół nocy to i ogrzać się musi
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał będziesz go ciągła za worek?
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał będziesz go ciągła za worek? no a jak ... a potem dostanę rózgą :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał będziesz go ciągła za worek? no a jak ... a potem dostanę rózgą :gwizdanie: czyli rocco in action
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał mam stroj jak cos
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał będziesz go ciągła za worek? no a jak ... a potem dostanę rózgą :gwizdanie: czyli rocco in action :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:28_________________________________________________ muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał Ty tam go nic nie namawiaj tylko zrob chlopakowi niespodzianke i sama sie przebierz :kox:
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał będziesz go ciągła za worek? no a jak ... a potem dostanę rózgą :gwizdanie: czyli rocco in action :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:28_________________________________________________ muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał Ty tam go nic nie namawiaj tylko zrob chlopakowi niespodzianke i sama sie przebierz :kox: za Mikołaja ? [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:30_________________________________________________ :gwizdanie: bosko :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 :gwizdanie: buehehehehhehe musisz troszkę popracować nad mięśniami brzucha i będziesz identyko jak oryginał
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 :gwizdanie: buehehehehhehe musisz troszkę popracować nad mięśniami brzucha i będziesz identyko jak oryginał pochytam pare piwek i bedzie
Adrenalina Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 chcesz dziecku wmówić że to na koszulce to renifery ?
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 :gwizdanie: buehehehehhehe musisz troszkę popracować nad mięśniami brzucha i będziesz identyko jak oryginał pochytam pare piwek i bedzie jak co to możemy popracować nad tym razem i przypuszczam że jeszcze kilku chętnych by się znalazło
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 :gwizdanie: buehehehehhehe musisz troszkę popracować nad mięśniami brzucha i będziesz identyko jak oryginał pochytam pare piwek i bedzie jak co to możemy popracować nad tym razem i przypuszczam że jeszcze kilku chętnych by się znalazło [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:37_________________________________________________ chcesz dziecku wmówić że to na koszulce to renifery ? dziecko musi wiedziec co jest w zyciu wazne
A4 Mario Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym lepiej pasował na mikołaja z moim kegiem pod koszulka... :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym lepiej pasował na mikołaja z moim kegiem pod koszulka... :polew: nic a nic nie skłamałeś
Rekomendowane odpowiedzi