Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym lepiej pasował na mikołaja z moim kegiem pod koszulka... :polew: nic a nic nie skłamałeś jak ma skumać skoro to "gorsza wersja Mirona"
A4 Mario Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym lepiej pasował na mikołaja z moim kegiem pod koszulka... :polew: nic a nic nie skłamałeś jak ma skumać skoro to "gorsza wersja Mirona" Od razu gorsza... dla was kto inteligentniejszy to od razu gorszy.. :polew:
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał będziesz go ciągła za worek? no a jak ... a potem dostanę rózgą :gwizdanie: czyli rocco in action :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:28_________________________________________________ muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał Ty tam go nic nie namawiaj tylko zrob chlopakowi niespodzianke i sama sie przebierz :kox: za Mikołaja ? za Mikołajke tylko czasem nie ubierz sie zimowo :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: Diman nie gadaj ze to Ty w zyciu bym Cie nie poznal
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym lepiej pasował na mikołaja z moim kegiem pod koszulka... :polew: nic a nic nie skłamałeś jak ma skumać skoro to "gorsza wersja Mirona" Od razu gorsza... dla was kto inteligentniejszy to od razu gorszy.. :polew: no dobra
A4 Mario Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym lepiej pasował na mikołaja z moim kegiem pod koszulka... :polew: nic a nic nie skłamałeś jak ma skumać skoro to "gorsza wersja Mirona" Od razu gorsza... dla was kto inteligentniejszy to od razu gorszy.. :polew: no dobra Dobra bo widze że jestescie zapatrzeni w Mirona to teraz wam cos powiem.. on to Audi ma.... z wyporzyczalni co piątek... a tak ma Corse i pracuje w biedronce jako ochrona... :polew: :polew:
diman Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał będziesz go ciągła za worek? no a jak ... a potem dostanę rózgą :gwizdanie: czyli rocco in action :polew: :polew: [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 22:28_________________________________________________ muszę też Stasia namówić co by się dla mnie za Mikołaja przebrał Ty tam go nic nie namawiaj tylko zrob chlopakowi niespodzianke i sama sie przebierz :kox: za Mikołaja ? za Mikołajke tylko czasem nie ubierz sie zimowo :gwizdanie: :polew: :gwizdanie: Diman nie gadaj ze to Ty w zyciu bym Cie nie poznal no to ja niezle wygladam jako mikolaj
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym lepiej pasował na mikołaja z moim kegiem pod koszulka... :polew: nic a nic nie skłamałeś jak ma skumać skoro to "gorsza wersja Mirona" Od razu gorsza... dla was kto inteligentniejszy to od razu gorszy.. :polew: no dobra Dobra bo widze że jestescie zapatrzeni w Mirona to teraz wam cos powiem.. on to Audi ma.... z wyporzyczalni co piątek... a tak ma Corse i pracuje w biedronce jako ochrona... :polew: :polew: nie ciulaj on wciska wózki do Areny sami widzieliśmy
A4 Mario Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym lepiej pasował na mikołaja z moim kegiem pod koszulka... :polew: nic a nic nie skłamałeś jak ma skumać skoro to "gorsza wersja Mirona" Od razu gorsza... dla was kto inteligentniejszy to od razu gorszy.. :polew: no dobra Dobra bo widze że jestescie zapatrzeni w Mirona to teraz wam cos powiem.. on to Audi ma.... z wyporzyczalni co piątek... a tak ma Corse i pracuje w biedronce jako ochrona... :polew: :polew: nie ciulaj on wciska wózki do Areny sami widzieliśmy Tak wciskał ale go zwolnili bo sobie rady nie dawał i prosil ludzi o pomoc a potem jeszcze chciał od nich drobne ... :polew:
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak ja bym byl na miejscu tego Pana z szybkiej .. czarnej... b7 to tu by pare banow polecialo jak nic :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 jak ja bym byl na miejscu tego Pana z szybkiej .. czarnej... b7 to tu by pare banow polecialo jak nic :polew: :polew: :polew: chyba Cie straszy Miron to zwykły pionek
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pany pomoże ktoś, mam dokładnie tak samo jak w tym wątku... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173005.0 moja jeździ autem więc lepiej to szybko zrobić co by się nie stresowała podczas jazdy ( ja myślę, że to jakiś przekaźnik...ale gdzie on jest i jak wygląda )
A4 Mario Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pany pomoże ktoś, mam dokładnie tak samo jak w tym wątku... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173005.0 moja jeździ autem więc lepiej to szybko zrobić co by się nie stresowała podczas jazdy ( ja myślę, że to jakiś przekaźnik...ale gdzie on jest i jak wygląda ) Miszka my tu o poważnych tematach nadajemy a ty wyskakujesz z jakimis pierdołami.... :wallbash: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pany pomoże ktoś, mam dokładnie tak samo jak w tym wątku... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173005.0 moja jeździ autem więc lepiej to szybko zrobić co by się nie stresowała podczas jazdy ( ja myślę, że to jakiś przekaźnik...ale gdzie on jest i jak wygląda ) Miszka my tu o poważnych tematach nadajemy a ty wyskakujesz z jakimis pierdołami.... :wallbash: :polew: :polew: aha no tak zapomniałem
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pany pomoże ktoś, mam dokładnie tak samo jak w tym wątku... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173005.0 moja jeździ autem więc lepiej to szybko zrobić co by się nie stresowała podczas jazdy ( ja myślę, że to jakiś przekaźnik...ale gdzie on jest i jak wygląda ) Miszka my tu o poważnych tematach nadajemy a ty wyskakujesz z jakimis pierdołami.... :wallbash: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pany pomoże ktoś, mam dokładnie tak samo jak w tym wątku... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173005.0 moja jeździ autem więc lepiej to szybko zrobić co by się nie stresowała podczas jazdy ( ja myślę, że to jakiś przekaźnik...ale gdzie on jest i jak wygląda ) Miszka my tu o poważnych tematach nadajemy a ty wyskakujesz z jakimis pierdołami.... :wallbash: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: sam się z siebie śmieję, będąc trochę już na Katowicach odpowiedź była do przewidzenia
Pucek Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Miszka, to może być przekaźnik skoro normalnie kręcą ale jadą za daleko to raczej coś z prądem
talib1990 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Witka, ja wlasnie wróciłem od Keżora i ze ślizgania.... właśnie wrzucam filmik na YT, nagrywany telefonem w nocy wiec mało widać... ale zawsze coś.. musze powiedzieć QUATTRO jest za***iste :kox:
seves Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 Pany pomoże ktoś, mam dokładnie tak samo jak w tym wątku... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173005.0 moja jeździ autem więc lepiej to szybko zrobić co by się nie stresowała podczas jazdy ( ja myślę, że to jakiś przekaźnik...ale gdzie on jest i jak wygląda ) Miszka my tu o poważnych tematach nadajemy a ty wyskakujesz z jakimis pierdołami.... :wallbash: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: sam się z siebie śmieję, będąc trochę już na Katowicach odpowiedź była do przewidzenia zerkaj do watku masz tam odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi