stanley Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Czyli cena nie zmieniła się od tamtego roku. Nie jest źle ale pod warunkiem, że nie ma ludzi b jak są to q***wa! Może gdzieś na Słowacje się wybierzemy? :gwizdanie: Warunki (infrastruktura, przygotowanie stoków) lepsze i ceny konkurencyjne. ale na 1 dzień raczej się nie opłaca :gwizdanie:
diman Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Czyli cena nie zmieniła się od tamtego roku. Nie jest źle ale pod warunkiem, że nie ma ludzi b jak są to q***wa! Może gdzieś na Słowacje się wybierzemy? :gwizdanie: Warunki (infrastruktura, przygotowanie stoków) lepsze i ceny konkurencyjne. ja moge jechac ale mysle ze mozna narazie otworzyc sezon gdzies w polsce
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 na chopoku jest fajnie , sporo tras i chyba taniej niż w Polsce :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Czyli cena nie zmieniła się od tamtego roku. Nie jest źle ale pod warunkiem, że nie ma ludzi b jak są to q***wa! Może gdzieś na Słowacje się wybierzemy? :gwizdanie: Warunki (infrastruktura, przygotowanie stoków) lepsze i ceny konkurencyjne. lepsze są Bułgarki :gwizdanie: podobno
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Czyli cena nie zmieniła się od tamtego roku. Nie jest źle ale pod warunkiem, że nie ma ludzi b jak są to q***wa! Może gdzieś na Słowacje się wybierzemy? :gwizdanie: Warunki (infrastruktura, przygotowanie stoków) lepsze i ceny konkurencyjne. lepsze są Bułgarki :gwizdanie: podobno ależ Ty myślisz wąskotorowo i monotematycznie !! wstyd mi za Ciebie
tymonA4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 miszka aś cenę za adr-a wywalił :kox:
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Czyli cena nie zmieniła się od tamtego roku. Nie jest źle ale pod warunkiem, że nie ma ludzi b jak są to q***wa! Może gdzieś na Słowacje się wybierzemy? :gwizdanie: Warunki (infrastruktura, przygotowanie stoków) lepsze i ceny konkurencyjne. ale na 1 dzień raczej się nie opłaca :gwizdanie: W tamtym roku byliśmy kilka razy i koszty nie są spore... Czyli cena nie zmieniła się od tamtego roku. Nie jest źle ale pod warunkiem, że nie ma ludzi b jak są to q***wa! Może gdzieś na Słowacje się wybierzemy? :gwizdanie: Warunki (infrastruktura, przygotowanie stoków) lepsze i ceny konkurencyjne. ja moge jechac ale mysle ze mozna narazie otworzyc sezon gdzies w polsce No otwarcie można zrobić w PL a później gdzieś skoczyć...
keżor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 No otwarcie można zrobić w PL a później gdzieś skoczyć... ...Samolotem
Kędzior Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 No otwarcie można zrobić w PL a później gdzieś skoczyć... ...Samolotem tupolewem są bezpieczne
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 No otwarcie można zrobić w PL a później gdzieś skoczyć... ...Samolotem :gwizdanie: No otwarcie można zrobić w PL a później gdzieś skoczyć... ...Samolotem tupolewem są bezpieczne
krolu Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Byliście na Soszowie? si centa dziś też tam był i mówił, że za***iście
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Pany, Pucek kupił kurtawkę z prawdziwego zdarzenia więc możemy jechać słowacja...no ok, ale dla mnie początkującego to nie za dobry pomysł
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Pany, Pucek kupił kurtawkę z prawdziwego zdarzenia więc możemy jechać słowacja...no ok, ale dla mnie początkującego to nie za dobry pomysł Pucek uwierz mi, że tam szybciej ogarniesz temat niż tutaj! Prosto i za***iście! W większości krzesła, kanapy bez pie.... na wyciągach!
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 o to się nie boję, mój jedyny problem jest taki że będę śmigał sam
akjam Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 o to się nie boję, mój jedyny problem jest taki że będę śmigał sam :gwizdanie:
stanley Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 możemy się wstępnie umówić mniej więcej na jakiś termin, widziałem, że na gliwickich pisaliście coś żeby jechać między świętami a sylwkiem [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 22:21_________________________________________________ o to się nie boję, mój jedyny problem jest taki że będę śmigał sam a Ty na nartach, czy na desce ?
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 między świętami a sylwkiem to miał być wyjazd na jeden dzień do PL [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 22:21_________________________________________________Arturze, śmigałem 4 lata na nartach, czyli jakoś mi idzie, ale od zeszłego sezonu upalam deskę
Rekomendowane odpowiedzi