Bulczas Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ok postaram się pamiętać. Miałem Ci ten alarm sprawdzić ale nie mam kiedy podjechać do garażu :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ok postaram się pamiętać. Miałem Ci ten alarm sprawdzić ale nie mam kiedy podjechać do garażu :gwizdanie: juz nie sprawdzaj, napisałem do kolesia i ma mi zrobić składaka tzn konkretne opcje ktore chce mieć bedzie miał
Bulczas Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ok postaram się pamiętać. Miałem Ci ten alarm sprawdzić ale nie mam kiedy podjechać do garażu :gwizdanie: juz nie sprawdzaj, napisałem do kolesia i ma mi zrobić składaka tzn konkretne opcje ktore chce mieć bedzie miał To ok Spadam spać jutro z rana na przegląd :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Miszka tyś zaś w robocie? siedzę jeszcze w domu, nie mogę się ogarnąć po weekendzie, brat mnie odwiedził w sobotę i ostry wlew zaliczyłem z niedzielnym klinem
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Miszka tyś zaś w robocie? siedzę jeszcze w domu, nie mogę się ogarnąć po weekendzie, brat mnie odwiedził w sobotę i ostry wlew zaliczyłem z niedzielnym klinem :gwizdanie:
OKO Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 15:24_________________________________________________ale tu cichoooo[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 15:29_________________________________________________ no to fajrant na dziś ja też za chwilkę kończę ale mam urwanie głowy w robocie
Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 no ja dostałem prezent na Mikołaja w postaci wcześniejszego fajrantu ale już wiem, że jutro hard core again
OKO Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 no ja dostałem prezent na Mikołaja w postaci wcześniejszego fajrantu ale już wiem, że jutro hard core again a ja dostałem ruzge :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi