Pucek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 akumulator i czujnik temp. g62 kupiony nuta na dziś
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 :decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 13:10_________________________________________________ nuta na dziś oł jeeee
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kto się dziś pisze dziś na spota? Ja może dam radę podjechać jak mi się uda wyjść wcześniej z pracy bo pracuję do 20ej...
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 akumulator i czujnik temp. g62 kupiony nuta na dziś jakie to stare :kox: :kox:
Seski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 :decayed:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 13:10_________________________________________________ nuta na dziś oł jeeee piwo fachowe obciąganie ch*ja... nie widziałem w sklepie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:17_________________________________________________ja będę wcześniej a jak by ktoś miał vaga to był bym rad...
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Krolu będziesz dzisiaj? tak Ja też może będę choć obiecać nie mogę ale na wszelki wypadek zabierz papiery... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Krolu będziesz dzisiaj? tak Ja też może będę choć obiecać nie mogę ale na wszelki wypadek zabierz papiery... :gwizdanie: oki ale cii :gwizdanie:
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 nie widziałem w sklepie a co? piłbyś nie ? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:29_________________________________________________ja też będe , ale jeszcze nie wiem czy sam czy z Wolfem trzeba by wykorzystać to , że ma na rano i fajnie jakby był Akjam i Adam.S bo chce coś pochytać
Seski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 nie widziałem w sklepie a co? piłbyś nie ? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:29_________________________________________________ja też będe , ale jeszcze nie wiem czy sam czy z Wolfem trzeba by wykorzystać to , że ma na rano i fajnie jakby był Akjam i Adam.S bo chce coś pochytać co niebieski kolor auta pośrodku...?
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Krolu będziesz dzisiaj? tak Ja też może będę choć obiecać nie mogę ale na wszelki wypadek zabierz papiery... :gwizdanie: oki ale cii :gwizdanie: nie widziałem w sklepie a co? piłbyś nie ? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:29_________________________________________________ja też będe , ale jeszcze nie wiem czy sam czy z Wolfem trzeba by wykorzystać to , że ma na rano i fajnie jakby był Akjam i Adam.S bo chce coś pochytać Jak mi się uda wyjść wcześniej to Was odwiedzę.
keżor Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 nie widziałem w sklepie a co? piłbyś nie ? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:29_________________________________________________ja też będe , ale jeszcze nie wiem czy sam czy z Wolfem trzeba by wykorzystać to , że ma na rano i fajnie jakby był Akjam i Adam.S bo chce coś pochytać co niebieski kolor auta pośrodku...?
akjam Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 nie widziałem w sklepie a co? piłbyś nie ? [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 17:29_________________________________________________ja też będe , ale jeszcze nie wiem czy sam czy z Wolfem trzeba by wykorzystać to , że ma na rano i fajnie jakby był Akjam i Adam.S bo chce coś pochytać co niebieski kolor auta pośrodku...? seski miał wizje czy co?
Rekomendowane odpowiedzi