keżor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 wyczytałem , że trzeba sobie wziąć browar do tego , także ide do garażu i myśle , że sie uda
Seski Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 wyczytałem , że trzeba sobie wziąć browar do tego , także ide do garażu i myśle , że sie uda a widisz zapomniałem o tym...
Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 wyczytałem , że trzeba sobie wziąć browar do tego , także ide do garażu i myśle , że sie uda podobno trzeba przeciąć autko na pół, wtedy wyjmujesz tylne siedzenia podwarunkiem że je posiada i masz elegancki dostęp do silnika a to 650 wkładasz do gofra?
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 ale tutaj patologia dzisiaj :gwizdanie: nic się nie dzieje [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 21:31_________________________________________________kabaret limo- w szatni matematyczne szanse
krolu Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 no siema widzę, że się nudzisz jak ja :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 akjam i ci co grają :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=174648.0
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Inwestuj w PS3. Będziemy jakieś gierki wymieniać. W PS3 jest opcja/gry w 3D...
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Inwestuj w PS3. Będziemy jakieś gierki wymieniać. W PS3 jest opcja/gry w 3D... no wiem ale mi chodzi o coś z czego będę korzystał rzadko i nie jestem fanem gier, bo nawet nie mam na to czasu
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Inwestuj w PS3. Będziemy jakieś gierki wymieniać. W PS3 jest opcja/gry w 3D... no wiem ale mi chodzi o coś z czego będę korzystał rzadko i nie jestem fanem gier, bo nawet nie mam na to czasu to se chińczyka kup albo eurobusiness a na poważnie, jeśli chcesz grać raz na miesiąc - w jakieś wyścigi z kumplami przy flaszce, to wystarczy nam PS2
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Inwestuj w PS3. Będziemy jakieś gierki wymieniać. W PS3 jest opcja/gry w 3D... no wiem ale mi chodzi o coś z czego będę korzystał rzadko i nie jestem fanem gier, bo nawet nie mam na to czasu to se chińczyka kup albo eurobusiness a na poważnie, jeśli chcesz grać raz na miesiąc - w jakieś wyścigi z kumplami przy flaszce, to wystarczy nam PS2 już mam no Stan Ty normalnie mnie rozumiesz
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Inwestuj w PS3. Będziemy jakieś gierki wymieniać. W PS3 jest opcja/gry w 3D... no wiem ale mi chodzi o coś z czego będę korzystał rzadko i nie jestem fanem gier, bo nawet nie mam na to czasu to se chińczyka kup albo eurobusiness a na poważnie, jeśli chcesz grać raz na miesiąc - w jakieś wyścigi z kumplami przy flaszce, to wystarczy nam PS2 już mam no Stan Ty normalnie mnie rozumiesz ja mam w takie gry 3 życia, albo nawet nieśmiertelność
Miszka82 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Żona do męża : Włóż od tyłu..... Mąż - żółw :polew: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 23:50_________________________________________________http://moto.allegro.pl/kody-do-klimatronik-audi-komputer-w-klimatyzacji-i1354970861.html :polew:
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 dziwię się, że nie jest to w kategorii np wyjątkowo kuriozalne, czy coś takiego tymczasem trzeba już chyba iść w kokon
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 kokon [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 00:03_________________________________________________i wyjście z kokona
Rekomendowane odpowiedzi