Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyczytałem , że trzeba sobie wziąć browar do tego , także ide do garażu i myśle , że sie uda :decayed:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wyczytałem , że trzeba sobie wziąć browar do tego , także ide do garażu i myśle , że sie uda :decayed:

a widisz zapomniałem o tym... :D

Opublikowano

podobno trzeba przeciąć autko na pół, wtedy wyjmujesz tylne siedzenia podwarunkiem że je posiada i masz elegancki dostęp do silnika :wink4:

a to 650 wkładasz do gofra? :decayed:

Opublikowano

dobry :hi:

Opublikowano

ale tutaj patologia dzisiaj :gwizdanie:

nic się nie dzieje :disgust:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 21:31_________________________________________________kabaret limo- w szatni

matematyczne szanse :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

no siema :naughty:

Opublikowano

no siema :naughty:

widzę, że się nudzisz jak ja :gwizdanie:
Opublikowano

:polew:

Opublikowano

Co tu taka cisza? :mysli:

Opublikowano

Po robocie :hi:

Opublikowano

Inwestuj w PS3. Będziemy jakieś gierki wymieniać. :wink4: W PS3 jest opcja/gry w 3D... :kox:

Opublikowano

Inwestuj w PS3. Będziemy jakieś gierki wymieniać. :wink4: W PS3 jest opcja/gry w 3D... :kox:

no wiem ale mi chodzi o coś z czego będę korzystał rzadko i nie jestem fanem gier, bo nawet nie mam na to czasu :tongue4:

Opublikowano

no wiem ale mi chodzi o coś z czego będę korzystał rzadko i nie jestem fanem gier, bo nawet nie mam na to czasu :tongue4:

to se chińczyka kup albo eurobusiness :decayed:

a na poważnie, jeśli chcesz grać raz na miesiąc - w jakieś wyścigi z kumplami przy flaszce, to wystarczy nam PS2 :decayed:

Opublikowano

a na poważnie, jeśli chcesz grać raz na miesiąc - w jakieś wyścigi z kumplami przy flaszce, to wystarczy nam PS2 :decayed:

już mam

no Stan Ty normalnie mnie rozumiesz :decayed:

Opublikowano

już mam

no Stan Ty normalnie mnie rozumiesz :decayed:

:good:

ja mam w takie gry 3 życia, albo nawet nieśmiertelność :decayed:

Opublikowano

Żona do męża : Włóż od tyłu.....

Mąż - żółw

:polew: :polew:

[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 23:50_________________________________________________http://moto.allegro.pl/kody-do-klimatronik-audi-komputer-w-klimatyzacji-i1354970861.html

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dziwię się, że nie jest to w kategorii np wyjątkowo kuriozalne, czy coś takiego :polew:

tymczasem trzeba już chyba iść w kokon :hi:

Opublikowano

kokon :good:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 00:03_________________________________________________i wyjście z kokona :hi: