Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 przypadkiem się nadziałem :gwizdanie: kaj ? bo też bym sie nadział A ja bym ją nadział... :kox: ogarnij się
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 wróciłem z wieczorku kulturalnego, mały kabarecik Paździocha jednak był czyli Grabowski no i koncert De Mono nawet nawet pomijając, że to nie moje klimaty, cisnę w kimę bo jutro zaś ciężki dzień w pracy, no ale może wcześniej skończę
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 SO KDZOR :doh1:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:18_________________________________________________ wróciłem z wieczorku kulturalnego, mały kabarecik Paździocha jednak był czyli Grabowski no i koncert De Mono nawet nawet pomijając, że to nie moje klimaty, cisnę w kimę bo jutro zaś ciężki dzień w pracy, no ale może wcześniej skończę chwalisz się czy żalisz?
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 przypadkiem się nadziałem :gwizdanie: kaj ? bo też bym sie nadział A ja bym ją nadział... :kox: ogarnij się Nawet nie będę próbował. wróciłem z wieczorku kulturalnego, mały kabarecik Paździocha jednak był czyli Grabowski no i koncert De Mono nawet nawet pomijając, że to nie moje klimaty, cisnę w kimę bo jutro zaś ciężki dzień w pracy, no ale może wcześniej skończę PSa wypróbowałeś?
OKO Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior Ty jeszcze nie śpisz?! śpie lunatykuje przypadkiem się nadziałem :gwizdanie: znam ją ze zbiornika :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________ wróciłem z wieczorku kulturalnego, mały kabarecik Paździocha jednak był czyli Grabowski no i koncert De Mono nawet nawet pomijając, że to nie moje klimaty, cisnę w kimę bo jutro zaś ciężki dzień w pracy, no ale może wcześniej skończę tyś cały jak paździoch de mono .... to oni śpiewali białego misia :?: :polew:
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior Ty jeszcze nie śpisz?! śpie lunatykuje przypadkiem się nadziałem :gwizdanie: znam ją ze zbiornika :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________ wróciłem z wieczorku kulturalnego, mały kabarecik Paździocha jednak był czyli Grabowski no i koncert De Mono nawet nawet pomijając, że to nie moje klimaty, cisnę w kimę bo jutro zaś ciężki dzień w pracy, no ale może wcześniej skończę tyś cały jak paździoch de mono .... to oni śpiewali białego misia :?: :polew: Białego Misia śpiewał TOP ONE
OKO Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior Ty jeszcze nie śpisz?! śpie lunatykuje przypadkiem się nadziałem :gwizdanie: znam ją ze zbiornika :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________ wróciłem z wieczorku kulturalnego, mały kabarecik Paździocha jednak był czyli Grabowski no i koncert De Mono nawet nawet pomijając, że to nie moje klimaty, cisnę w kimę bo jutro zaś ciężki dzień w pracy, no ale może wcześniej skończę tyś cały jak paździoch de mono .... to oni śpiewali białego misia :?: :polew: Białego Misia śpiewał TOP ONE to co spiewał de mono :?:
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior Ty jeszcze nie śpisz?! śpie lunatykuje przypadkiem się nadziałem :gwizdanie: znam ją ze zbiornika :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________ wróciłem z wieczorku kulturalnego, mały kabarecik Paździocha jednak był czyli Grabowski no i koncert De Mono nawet nawet pomijając, że to nie moje klimaty, cisnę w kimę bo jutro zaś ciężki dzień w pracy, no ale może wcześniej skończę tyś cały jak paździoch de mono .... to oni śpiewali białego misia :?: :polew: Białego Misia śpiewał TOP ONE to co spiewał de mono :?: "Chodź, chodź, chodź pokaże Ci bananka"
OKO Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior Ty jeszcze nie śpisz?! śpie lunatykuje przypadkiem się nadziałem :gwizdanie: znam ją ze zbiornika :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:32_________________________________________________ wróciłem z wieczorku kulturalnego, mały kabarecik Paździocha jednak był czyli Grabowski no i koncert De Mono nawet nawet pomijając, że to nie moje klimaty, cisnę w kimę bo jutro zaś ciężki dzień w pracy, no ale może wcześniej skończę tyś cały jak paździoch de mono .... to oni śpiewali białego misia :?: :polew: Białego Misia śpiewał TOP ONE to co spiewał de mono :?: "Chodź, chodź, chodź pokaże Ci bananka" buahahahah _________________________ spokojnej nocy :punk: Slipknot - Wait And Bleed - Live At London Arena
keżor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior , wrzuć furacza [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:49_________________________________________________ spokojnej nocy :punk: Slipknot - Wait And Bleed - Live At London Arena lubie to [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 23:56_________________________________________________aha Oko , dzięki za tą płytke co mi ją nagrałeś pół roku temu
keżor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior , wrzuć furacza :doh1: ale za***ista , kto rysował ? :cwaniak1:
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior , wrzuć furacza :doh1: lepszy byłby gril z siateksem
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kędzior , wrzuć furacza :doh1: ale za***ista , kto rysował ? :cwaniak1: jakieś 4B [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 00:03_________________________________________________ lepszy byłby gril z siateksem noi fele o chociaż 2" większe w dodatku nawet nie widać że mam 4xel. szyby
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 ale chyba audio daje radę bo aż szyby wypycha
Kędzior Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 ale chyba audio daje radę bo aż szyby wypycha :polew:
keżor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 ale chyba audio daje radę bo aż szyby wypycha ja yhym
Rekomendowane odpowiedzi