Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 niestety lpguszu, bylo mnie stac tylko na ps2... a i tak nie mam czasu grac... :/ aaa to Pan Oko mi pisał o piratach :gwizdanie: ja też konsolę mam od 2 lat a w tym czasie może w sumie miesiąc życia straciłem na tej konsoli, po prostu nie ma kiedy
Seski Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ja moglbym grac w nocy... ale jakos wole sie wyspac... a konsole mam od maja i udalo mi sie przejsc tylko jedna czesc call of duty, teckena i chyba jakies 2 inne proste gry... no i kilka razy na imprezach pogralismy...
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 dobra fajfun, lecę do garażu wymieniać termostat
Seski Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ej czekaj czekaj... podjade do ciebie to moze i mi wymienisz...?
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ej czekaj czekaj... podjade do ciebie to moze i mi wymienisz...? diesle do mojego garażu nie mają wstępu
Seski Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 czemu przeciez bezpieczniejsze niz gazowniki... jak chcesz to mozesz wymienic na dworze...
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 czemu przeciez bezpieczniejsze niz gazowniki... jak chcesz to mozesz wymienic na dworze... mi się w moim nie chce wymieniać, a co dopiero komuś, jak chcesz to wpadaj i sam sobie wymienisz garaż jest jeszcze nie ogrzewany
Seski Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 eee to nie... pozatym nawet nie mam kupionego termostatu... ale moze dzisiaj przyjdzie modul kierunkow to tez porezam...
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 eee to nie... pozatym nawet nie mam kupionego termostatu... ale moze dzisiaj przyjdzie modul kierunkow to tez porezam... grubo lecę...
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ej czekaj czekaj... podjade do ciebie to moze i mi wymienisz...? diesle do mojego garażu nie mają wstępu mają
Seski Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 3 mej sie nie zamarznij i ja tez lece... tyle ze do domu...
Kędzior Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 jakoś przypadkiem natrafiłem :decayed: [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 15:27_________________________________________________ Kędzior Ty to masz całe życie z górki ja yhymm
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 jeszcze 4h i do domu qrw, od poniedziałku jednak przez 2 tyg na Tychy
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 jakoś przypadkiem natrafiłem :decayed: Jaka zwinna... :polew: jeszcze 4h i do domu qrw, od poniedziałku jednak przez 2 tyg na Tychy Stan! Co oni tak CIę przeganiają z miejsca namiejsce?
egon47 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jedzie ktos dzis do Pomarńczy ?? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 jakoś przypadkiem natrafiłem :decayed: Jaka zwinna... :polew: jeszcze 4h i do domu qrw, od poniedziałku jednak przez 2 tyg na Tychy Stan! Co oni tak CIę przeganiają z miejsca namiejsce? no widzisz, miała iśc laska, ale ktoś jej puknął auto i nie ma jak dojeźdzać
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ej czekaj czekaj... podjade do ciebie to moze i mi wymienisz...? diesle do mojego garażu nie mają wstępu mają faktycznie ale to tylko mocniejsze fury :> auto opanowane, termostat był dobry, mega konkretnie zapowietrzyłem układ za pół godziny do roboty
stanley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ej czekaj czekaj... podjade do ciebie to moze i mi wymienisz...? diesle do mojego garażu nie mają wstępu mają faktycznie ale to tylko mocniejsze fury :> auto opanowane, termostat był dobry, mega konkretnie zapowietrzyłem układ za pół godziny do roboty za pół godziny z roboty
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 ale życzę Ci, w końcu nie po to się uczyłeś :>
Rekomendowane odpowiedzi