diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 To co kupić a co można wypożyczyć. Spodnie na pewno kupić spodnie musisz miec i kurtke jakas w miare nie przemakalna pod kurtke jakas bluze albo cos termicznego jak masz albo sobie kup a reszte wyporzyczysz narty lub deske kijki do nart ja potrzeba buty gogle [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________ ja w zeszłym sezonie kupiłem spodnie, rękawiczki, czapkę... jeździłem w normalnej kurtce, teraz kupiłem kurtkę, widziałem też fajne spodnie w makro, atomic za 250 zł w promocji... miałem w tym sezonie kupować swój sprzęt, ale jeszcze się wstrzymam Bulczas, kup sobie coś bardziej firmowego, a nie jakieś HI-TEC [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:36_________________________________________________w decathlonie nie ma nic ciekawego w Makro jest 3 razy więcej tego typu sprzętu! Nie mam karty żeby jechać do makro ;( ja mam karte jak cos potrzeba :kox:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja w zeszłym sezonie kupiłem spodnie, rękawiczki, czapkę... jeździłem w normalnej kurtce, teraz kupiłem kurtkę, widziałem też fajne spodnie w makro, atomic za 250 zł w promocji... miałem w tym sezonie kupować swój sprzęt, ale jeszcze się wstrzymam Bulczas, kup sobie coś bardziej firmowego, a nie jakieś HI-TEC [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:36_________________________________________________w decathlonie nie ma nic ciekawego w Makro jest 3 razy więcej tego typu sprzętu! Nie mam karty żeby jechać do makro ;( Nie wiem czy nie można wyrobić jakiejś jednorazowej?
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no i oczywiste rekawiczki i czapke :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:40_________________________________________________ ja w zeszłym sezonie kupiłem spodnie, rękawiczki, czapkę... jeździłem w normalnej kurtce, teraz kupiłem kurtkę, widziałem też fajne spodnie w makro, atomic za 250 zł w promocji... miałem w tym sezonie kupować swój sprzęt, ale jeszcze się wstrzymam Bulczas, kup sobie coś bardziej firmowego, a nie jakieś HI-TEC [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:36_________________________________________________w decathlonie nie ma nic ciekawego w Makro jest 3 razy więcej tego typu sprzętu! Nie mam karty żeby jechać do makro ;( Nie wiem czy nie można wyrobić jakiejś jednorazowej? panowie ja mam karte jak cos chcecie kupic nie ma problemu
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no i oczywiste rekawiczki i czapke :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 makro odpada bo do Knurowa i do makro to nie po drodzę Czyli chyba zostaje Go-sport. Rekawiczki i takie tam są. Założy się polar i będzie git
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Bulczas, kup sobie coś bardziej firmowego, a nie jakieś HI-TEC [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:36_________________________________________________w decathlonie nie ma nic ciekawego hi-tec dojebana firma
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 W realu Czeladź - była promocja w Hi-Mountain. za***isty sprzęt! Możesz Bulczas podjechać tam.
A4 Mario Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Mega wybór, mega ceny, mega jakośc... = MAKRO
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no wiec nie siedz przed kompem tylko wal do sklepu [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________ Mega wybór, mega ceny, mega jakośc... = MAKRO no rzeczywiscie tez mi sklep z sprzetem
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 A ja jadę do kina... Si ja lejter. Dam znać wieczorkiem co i jak. no wiec nie siedz przed kompem tylko wal do sklepu [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________ Mega wybór, mega ceny, mega jakośc... = MAKRO no rzeczywiscie tez mi sklep z sprzetem :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja tez sie zbieram do piwnicy po sprzet :kox:
Pucek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Diman, ale to prawda, w takim decathlonie byłem i widziałem, z gogli są tylko 2 firmy, w makro conajmniej 6 firm i to takich jak uvex ciuchy to samo, w decathlonie cienkie chińskie szmaty, a w Makro dużo firm w dobrych cenach [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:52_________________________________________________a ja ciiulam dmuchać w zbiornik chłodzenia
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 W K-ach na Placu Wolności -od strony gliwickiej jest za***isty sklep ze sprzętem narciarskim, snowboardy, łyżwy, etc...
A4 Mario Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no wiec nie siedz przed kompem tylko wal do sklepu [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________ Mega wybór, mega ceny, mega jakośc... = MAKRO no rzeczywiscie tez mi sklep z sprzetem No zdziwił byś sie ile maja sprzętu i w jakich cenach.... :good:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no wiec nie siedz przed kompem tylko wal do sklepu [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________ Mega wybór, mega ceny, mega jakośc... = MAKRO no rzeczywiscie tez mi sklep z sprzetem No zdziwił byś sie ile maja sprzętu i w jakich cenach.... :good: wiem ze maja tego duzo tez tam bylem chodzi mi tylko o to ze makro to raczej nie jest profi sklep do tego typu zakupow [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 17:03_________________________________________________no i sprzet przyniesiony odswiezony i czeka na wyjazd
A4 Mario Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no wiec nie siedz przed kompem tylko wal do sklepu [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________ Mega wybór, mega ceny, mega jakośc... = MAKRO no rzeczywiscie tez mi sklep z sprzetem No zdziwił byś sie ile maja sprzętu i w jakich cenach.... :good: wiem ze maja tego duzo tez tam bylem chodzi mi tylko o to ze makro to raczej nie jest profi sklep do tego typu zakupow [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 17:03_________________________________________________no i sprzet przyniesiony odswiezony i czeka na wyjazd Dimek może spróbujesz sił na jednej desce???? :naughty:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no wiec nie siedz przed kompem tylko wal do sklepu [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 16:48_________________________________________________ Mega wybór, mega ceny, mega jakośc... = MAKRO no rzeczywiscie tez mi sklep z sprzetem No zdziwił byś sie ile maja sprzętu i w jakich cenach.... :good: wiem ze maja tego duzo tez tam bylem chodzi mi tylko o to ze makro to raczej nie jest profi sklep do tego typu zakupow [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 17:03_________________________________________________no i sprzet przyniesiony odswiezony i czeka na wyjazd Dimek może spróbujesz sił na jednej desce???? :naughty: nie mam od kogo przymierzyc a wyporzyczal nie bede bo nie wiem czy mi spasi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Już się zbieram kup no mi jaką krate browara czy coś Diman, ale to prawda, w takim decathlonie byłem i widziałem, z gogli są tylko 2 firmy, w makro conajmniej 6 firm i to takich jak uvex gogle to sobie weź z roboty :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 w makro jest kiła moim zdaniem i mam wrażenie, że tam jest zawsze drożej :gwizdanie: Swego czasu w sklepach Tchibo mieli dobry sprzęt narciarski poważnie Bulczas na pierwszy raz możesz wejść nawet na real czy właśnie do Tchibo i tam kupić spodnie i kurtkę. Pod to jakiś polar,mycka, rękawiczki, narciarskie skarpety. Wypożyczysz sobie gogle, deche i jazda A co do miejsca, to jeżeli pojedzie Akjam, to raczej miejsca juz nie mam zapytaj Mirona
Rekomendowane odpowiedzi