diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 spokojnie niedługo jadę znowu, bo mi pisal że już wszyscy najebani* :polew: :gwizdanie: to uwazaj bo sypie i slisko jak cholera
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 No i wróciłem właśnie z kina. nabiłeś mi tym głowę zobaczę, o której uda mi się wrócić w katowicach to policję dziś chyba poje..ło dziś na rądzie a później koło qubusa 2x dmuchałem w alkotest Ja tak miałem w tamtym tygodniu. Trzy kontrole mijałem! Qubus, Pl. Wolności obok Enigmy i Gdzieś tam jeszcze... I dobrze. Jestem ZA.
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wróciłem z zakupów. Byłem w M1 i tak :gwizdanie: Hi mountain fajne rzeczy ale k**ewsko drogo, ten sklep taki sportowy martes chyba ceny z kosmosu i tylko hi tec. No to myślałem z kąd by dorwać kartę do makro i przypomniała mi się pizzeria w której jeździłem. Pożyczyłem kartę i do makro. Chyba dobrze zrobiłem bo kupiłem spodnie Atomica trochę browarów,soki i jakieś pierdoły i zapłaciłem tylko 202zł Właściciele pizzerii mają fajne rabaty To z kim mogę się jutro zabrać. Akjam jedziesz :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wróciłem z zakupów. Byłem w M1 i tak :gwizdanie: Hi mountain fajne rzeczy ale k**ewsko drogo, ten sklep taki sportowy martes chyba ceny z kosmosu i tylko hi tec. No to myślałem z kąd by dorwać kartę do makro i przypomniała mi się pizzeria w której jeździłem. Pożyczyłem kartę i do makro. Chyba dobrze zrobiłem bo kupiłem spodnie Atomica trochę browarów,soki i jakieś pierdoły i zapłaciłem tylko 202zł Właściciele pizzerii mają fajne rabaty To z kim mogę się jutro zabrać. Akjam jedziesz :gwizdanie: :good: Jeszcze nie mam sprzętu ale wygląda na to, że około 3ej-5ej będę mógł odebrać sprzęt ode mnie z roboty - kumpel ma mi to wszystko tam dowieźć. Jak będę jechał to mógłbym Cię zabrać do Stanleya a później jak? Miron ma miejsce jeszcze?
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wróciłem z zakupów. Byłem w M1 i tak :gwizdanie: Hi mountain fajne rzeczy ale k**ewsko drogo, ten sklep taki sportowy martes chyba ceny z kosmosu i tylko hi tec. No to myślałem z kąd by dorwać kartę do makro i przypomniała mi się pizzeria w której jeździłem. Pożyczyłem kartę i do makro. Chyba dobrze zrobiłem bo kupiłem spodnie Atomica trochę browarów,soki i jakieś pierdoły i zapłaciłem tylko 202zł Właściciele pizzerii mają fajne rabaty To z kim mogę się jutro zabrać. Akjam jedziesz :gwizdanie: :good: Jeszcze nie mam sprzętu ale wygląda na to, że około 3ej-5ej będę mógł odebrać sprzęt ode mnie z roboty - kumpel ma mi to wszystko tam dowieźć. Jak będę jechał to mógłbym Cię zabrać do Stanleya a później jak? Miron ma miejsce jeszcze? No chyba Miron nie ma miejsca już też Z nim jedzie Pucek, Pitera z synem i nie wiem kto jeszcze :gwizdanie: Najwyżej pojadę swoim trudno :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wróciłem z zakupów. Byłem w M1 i tak :gwizdanie: Hi mountain fajne rzeczy ale k**ewsko drogo, ten sklep taki sportowy martes chyba ceny z kosmosu i tylko hi tec. No to myślałem z kąd by dorwać kartę do makro i przypomniała mi się pizzeria w której jeździłem. Pożyczyłem kartę i do makro. Chyba dobrze zrobiłem bo kupiłem spodnie Atomica trochę browarów,soki i jakieś pierdoły i zapłaciłem tylko 202zł Właściciele pizzerii mają fajne rabaty To z kim mogę się jutro zabrać. Akjam jedziesz :gwizdanie: :good: Jeszcze nie mam sprzętu ale wygląda na to, że około 3ej-5ej będę mógł odebrać sprzęt ode mnie z roboty - kumpel ma mi to wszystko tam dowieźć. Jak będę jechał to mógłbym Cię zabrać do Stanleya a później jak? Miron ma miejsce jeszcze? miron ma wlasnie jeszcze chyba miejsce zadzwon do niego nr masz w pierszym poscie na gliwicach
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wróciłem z zakupów. Byłem w M1 i tak :gwizdanie: Hi mountain fajne rzeczy ale k**ewsko drogo, ten sklep taki sportowy martes chyba ceny z kosmosu i tylko hi tec. No to myślałem z kąd by dorwać kartę do makro i przypomniała mi się pizzeria w której jeździłem. Pożyczyłem kartę i do makro. Chyba dobrze zrobiłem bo kupiłem spodnie Atomica trochę browarów,soki i jakieś pierdoły i zapłaciłem tylko 202zł Właściciele pizzerii mają fajne rabaty To z kim mogę się jutro zabrać. Akjam jedziesz :gwizdanie: :good: Jeszcze nie mam sprzętu ale wygląda na to, że około 3ej-5ej będę mógł odebrać sprzęt ode mnie z roboty - kumpel ma mi to wszystko tam dowieźć. Jak będę jechał to mógłbym Cię zabrać do Stanleya a później jak? Miron ma miejsce jeszcze? miron ma wlasnie jeszcze chyba miejsce zadzwon do niego nr masz w pierszym poscie na gliwicach A syn Pitka to duży jest?
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wróciłem z zakupów. Byłem w M1 i tak :gwizdanie: Hi mountain fajne rzeczy ale k**ewsko drogo, ten sklep taki sportowy martes chyba ceny z kosmosu i tylko hi tec. No to myślałem z kąd by dorwać kartę do makro i przypomniała mi się pizzeria w której jeździłem. Pożyczyłem kartę i do makro. Chyba dobrze zrobiłem bo kupiłem spodnie Atomica trochę browarów,soki i jakieś pierdoły i zapłaciłem tylko 202zł Właściciele pizzerii mają fajne rabaty To z kim mogę się jutro zabrać. Akjam jedziesz :gwizdanie: :good: Jeszcze nie mam sprzętu ale wygląda na to, że około 3ej-5ej będę mógł odebrać sprzęt ode mnie z roboty - kumpel ma mi to wszystko tam dowieźć. Jak będę jechał to mógłbym Cię zabrać do Stanleya a później jak? Miron ma miejsce jeszcze? miron ma wlasnie jeszcze chyba miejsce zadzwon do niego nr masz w pierszym poscie na gliwicach A syn Pitka to duży jest? nie ale raczej musi miec swoje miejsce do 10 lat
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu?
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema ja już po imprezie gregory będzie u mnie jutro 6:15, więc kto jedzie, niech też tak będzie Przepakujemy sprzęt i jazda [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 22:09_________________________________________________ Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? 40-50zl za dzien
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema ja już po imprezie gregory będzie u mnie jutro 6:15, więc kto jedzie, niech też tak będzie Przepakujemy sprzęt i jazda [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 22:09_________________________________________________ Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? 40-50zl za dzien Stan! Jak tylko będę miał sprzęt to będę mniej więcej o tej porze. Napaliłem się już! :kox:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? jak masz noge 38 to moge ci porzyczyc sprzed od mojej niebiesko bialy
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? jak coś to pożycze ci swoje to będziesz miał taniej :polew: :polew: Napaliłem się już! :kox: no nie wierze pierwsza impreza na której będzie Akjam szkoda że mnie nie będzie
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema ja już po imprezie gregory będzie u mnie jutro 6:15, więc kto jedzie, niech też tak będzie Przepakujemy sprzęt i jazda [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 22:09_________________________________________________ Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? 40-50zl za dzien Stan! Jak tylko będę miał sprzęt to będę mniej więcej o tej porze. Napaliłem się już! :kox: wyslij mi smsa, jak nie to zadzownię do Ciebie 6:15
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? jak coś to pożycze ci swoje to będziesz miał taniej :polew: :polew: Napaliłem się już! :kox: no nie wierze pierwsza impreza na której będzie Akjam szkoda że mnie nie będzie dokladnie ale juz cos zagaduje i sciemnia :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? jak masz noge 38 to moge ci porzyczyc sprzed od mojej niebiesko bialy Utne sobie palce i chyba tyle wyjdzie Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? jak coś to pożycze ci swoje to będziesz miał taniej :polew: :polew: Napaliłem się już! :kox: no nie wierze pierwsza impreza na której będzie Akjam szkoda że mnie nie będzie To jedź ze mną będzie mi razniej
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Napaliłem się już! :kox: no nie wierze pierwsza impreza na której będzie Akjam szkoda że mnie nie będzie Nie jest to powiedziane na 100%... qr**! Bulczas! Teraz przyjarzyłem, że mógłbym pożyczyć sprzęt (deskę) od mojego chrześniaka! Nie wiem czy nie będzie za mała dla Ciebie ale spróbować można. Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? jak coś to pożycze ci swoje to będziesz miał taniej :polew: :polew: Napaliłem się już! :kox: no nie wierze pierwsza impreza na której będzie Akjam szkoda że mnie nie będzie dokladnie ale juz cos zagaduje i sciemnia :gwizdanie: Od początku mówię, że mojego sprzętu nie mam bo zostawiłem w tamtym roku u kumpla... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? jak coś to pożycze ci swoje to będziesz miał taniej :polew: :polew: Napaliłem się już! :kox: no nie wierze pierwsza impreza na której będzie Akjam szkoda że mnie nie będzie dokladnie ale juz cos zagaduje i sciemnia :gwizdanie: Od początku mówię, że mojego sprzętu nie mam bo zostawiłem w tamtym roku u kumpla... :gwizdanie: to porzycz sobie
Rekomendowane odpowiedzi