Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Napaliłem się już! :kox: no nie wierze pierwsza impreza na której będzie Akjam szkoda że mnie nie będzie Nie jest to powiedziane na 100%... q***wa! Bulczas! Teraz przyjarzyłem, że mógłbym pożyczyć sprzęt (deskę) od mojego chrześniaka! Nie wiem czy nie będzie za mała dla Ciebie ale spróbować można. Trudno pojadę swoim :gwizdanie: A ile w ogóle wypożycznie sprzętu? jak coś to pożycze ci swoje to będziesz miał taniej :polew: :polew: Napaliłem się już! :kox: no nie wierze pierwsza impreza na której będzie Akjam szkoda że mnie nie będzie dokladnie ale juz cos zagaduje i sciemnia :gwizdanie: Od początku mówię, że mojego sprzętu nie mam bo zostawiłem w tamtym roku u kumpla... :gwizdanie: Było by fajnie jakbyś pożyczył deskę wtedy mogę jechać swoim
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa to wyslij karkow niech cie dlugi posciagaja i jedziemy
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa Jak coś możesz jechać ze mną bo chyba pojadę sam a na wyciąg weźmiesz od rodziców [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 22:22_________________________________________________No moje długi też by się przydało ściągnąć :gwizdanie:
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa to wyslij karkow niech cie dlugi posciagaja i jedziemy Karki by mnie drożej wyszły niż ten dług a poza tym nie będe wysyłał karków na klubowiczów :gwizdanie:odpuszcze sobie , jeszcze mam skurwionego malucha w garażu i musze go jutro opanować :gwizdanie:
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa to wyslij karkow niech cie dlugi posciagaja i jedziemy Karki by mnie drożej wyszły niż ten dług a poza tym nie będe wysyłał karków na klubowiczów :gwizdanie:odpuszcze sobie , jeszcze mam skurwionego malucha w garażu i musze go jutro opanować :gwizdanie: to ścigasz kumpli za czisa i małą cole?
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Byłem ogarnąć ubranko - spodnie trochę udupcone były po ostatniej wycieczce quadem!
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa to wyslij karkow niech cie dlugi posciagaja i jedziemy Karki by mnie drożej wyszły niż ten dług a poza tym nie będe wysyłał karków na klubowiczów :gwizdanie:odpuszcze sobie , jeszcze mam skurwionego malucha w garażu i musze go jutro opanować :gwizdanie: to ścigasz kumpli za czisa i małą cole? to dobrze ze tych karkow nie wyslal :gwizdanie:
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 akjam jak ty się transportujesz do tej Istebnej? ujujujuj jade [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 22:35_________________________________________________ ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa Jak coś możesz jechać ze mną bo chyba pojadę sam a na wyciąg weźmiesz od rodziców [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 22:22_________________________________________________No moje długi też by się przydało ściągnąć :gwizdanie: ej to weź mnie pojedziemy s1
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie ma problemu Oko tylko weź się zabierz tutaj do katowic z Akjamem
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 eee czy ona przypadkiem nie była kiedyś u nas na spocie http://otomoto.pl/audi-s2-380-500km-C15421347.html
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Byłem ogarnąć ubranko - spodnie trochę udupcone były po ostatniej wycieczce quadem! Ty wszędzie w tych jednych dżinsach :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jak znasz Oko jakąś fajną drogę to nie ma problemu
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam %
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie ma problemu Oko tylko weź się zabierz tutaj do katowic z Akjamem OKO dawaj nr - będę dzwonił do Ciebie rano jakby co! Byłem ogarnąć ubranko - spodnie trochę udupcone były po ostatniej wycieczce quadem! Ty wszędzie w tych jednych dżinsach :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam % my tez tam bedziemy zajezdzac na cos bezalkoholowego
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam % my tez tam bedziemy zajezdzac na cos bezalkoholowego :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jedź Kędzior bo coś grajek mi siada i potrzebny jest tenor :polew:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam % my tez tam bedziemy zajezdzac na cos bezalkoholowego :gwizdanie: no co na stoku nie mozna pic alkoholu
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam % my tez tam bedziemy zajezdzac na cos bezalkoholowego :gwizdanie: no co na stoku nie mozna pic alkoholu A mi się czteropak już chłodzi
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam % my tez tam bedziemy zajezdzac na cos bezalkoholowego :gwizdanie: no co na stoku nie mozna pic alkoholu A mi się czteropak już chłodzi Zabiorą Ci prawko...
Rekomendowane odpowiedzi