Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam % my tez tam bedziemy zajezdzac na cos bezalkoholowego :gwizdanie: no co na stoku nie mozna pic alkoholu A mi się czteropak już chłodzi Zabiorą Ci prawko... będę jeździł bez
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam % my tez tam bedziemy zajezdzac na cos bezalkoholowego :gwizdanie: no co na stoku nie mozna pic alkoholu A mi się czteropak już chłodzi wez wez ja nie jade autem to go opędzluje :kox:
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jedź Kędzior bo coś grajek mi siada i potrzebny jest tenor :polew: no dajesz kędzior jak nie znajdziemy wypożyczalni do się spijemy
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 nie odnajdę się dziś tutaj lepiej ci? :polew: Jedź Kędzior bo coś grajek mi siada i potrzebny jest tenor :polew: ta ja spokojny i cichy jestem pozatym musiał byś robić częste postoje :gwizdanie: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 22:54_________________________________________________ Jedź Kędzior bo coś grajek mi siada i potrzebny jest tenor :polew: no dajesz kędzior jak nie znajdziemy wypożyczalni do się spijemy i co pojade w dzinsach i adidaskach? :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jedź Kędzior bo coś grajek mi siada i potrzebny jest tenor :polew: no dajesz kędzior jak nie znajdziemy wypożyczalni do się spijemy Dobrze gada
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 nie odnajdę się dziś tutaj Szukaj sprzętu i jedź z nami!
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ja bym pojechał , ale niestety nie stać mnie na takie rarytasy już w tym miesiącu :/ lipa z kasą jak cholera może jakbym pościągał długi to bym miał kase a tak to lipa jedziemy z Bulczasem? będziemy na nich czekać na dole przy piwku czy jakimś tam % my tez tam bedziemy zajezdzac na cos bezalkoholowego :gwizdanie: no co na stoku nie mozna pic alkoholu A mi się czteropak już chłodzi Zabiorą Ci prawko... po 4 piwie jeździ jak hołowczyc
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 nie odnajdę się dziś tutaj Szukaj sprzętu i jedź z nami! sprzęt mam chyba u siebie w górach albo na starej chacie w Kato z resztą wy jedziecie jutro ? już mam plan na jutro
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 nie odnajdę się dziś tutaj Szukaj sprzętu i jedź z nami! sprzęt mam chyba u siebie w górach albo na starej chacie w Kato z resztą wy jedziecie jutro ? już mam plan na jutro To je zmień i kto wie czy nie zostaniemy dłużej...
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no stoku wolno pić Dobrze będzie łatwiej utrzymać równowagę
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no stoku wolno pić Dobrze będzie łatwiej utrzymać równowagę Apropo's równowagi to ja nie mam wogóle kantów na tej mojej desce chyba!
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 pochytałem sobie strój więc mogę jutro jechać ewentualnie :polew: :polew:
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no stoku wolno pić Dobrze będzie łatwiej utrzymać równowagę Apropo's równowagi to ja nie mam wogóle kantów na tej mojej desce chyba! akjam a jaki masz rozmiar butow moze bym sobie sprobowal na desce smignac :kox:
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no stoku wolno pić Dobrze będzie łatwiej utrzymać równowagę Apropo's równowagi to ja nie mam wogóle kantów na tej mojej desce chyba! w kancik to to możesz ale zagrać
Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 pochytałem sobie strój więc mogę jutro jechać ewentualnie :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 no stoku wolno pić Dobrze będzie łatwiej utrzymać równowagę Apropo's równowagi to ja nie mam wogóle kantów na tej mojej desce chyba! akjam a jaki masz rozmiar butow moze bym sobie sprobowal na desce smignac :kox: 42-43... no stoku wolno pić Dobrze będzie łatwiej utrzymać równowagę Apropo's równowagi to ja nie mam wogóle kantów na tej mojej desce chyba! w kancik to to możesz ale zagrać Nie cwaniakuj! Dobrze, że Ci powiedziałem o tej grze bo byś nie wiedział nic o świecie... [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 23:08_________________________________________________Ja też spadam! Mam nadzieje, że do jutra...
Rekomendowane odpowiedzi