diman Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 q***wa wreszcie na miejscu! szybko ci zeszlo :gwizdanie: A Ty już buszujesz po forum... Lecę się wykąpać. a jakze
Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 kapa śmierci :polew: :gwizdanie: weekendowe hasło?
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 kapa śmierci :polew: :gwizdanie: weekendowe hasło? diman poleciał po całości... :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 kapa śmierci :polew: :gwizdanie: weekendowe hasło? diman poleciał po całości... :polew: opowiadajcie Akjam i jak ci się podobał pierwszy wypad z a4
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 kapa śmierci :polew: :gwizdanie: weekendowe hasło? diman poleciał po całości... :polew: opowiadajcie Akjam i jak ci się podobał pierwszy wypad z a4 Choć były też momenty absoltunie niepotrzebne!
Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 po huju zes opowiedzial :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jestem po wielkich bojach z autem. Ale wypad nie zaliczam do udanych ;(
Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jestem po wielkich bojach z autem. Ale wypad nie zaliczam do udanych ;( słyszałem
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 po huju zes opowiedzial :polew: :polew: Około 5ej pobudka. Około 5:35 podjazd po OKO. Później prosto po mój sprzęta na AirPort. O 6:20 zbiórka u Stanleya. Wyjazd około 6:30 w stronę Rybnika, Knurowa. Tam spotkaliśmy się z resztą ekipy... Wyjazd w stronę Istebnej. Parę piwek w doborowym gronie. Droga w qrwe c**jowa! Niestety małę przeboje... Dojazd na miejsce z małymi akcjami około 9ej. Pierwszy zjazd Później obiadek i kilka dobrych akcji na stoku. Śnieg cały czas sypie... Wyjazd około 17ej z wczęśniejszym odśnieżaniem, i pomocą dla Bulczasa - zawias przeszkodził w wyjeździe... :gwizdanie: Droga powrotna jeszcze bardziej choojowa! Powrót niedawno!
Kędzior Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 po huju zes opowiedzial :polew: :polew: Około 5ej pobudka. Około 5:35 podjazd po OKO. Później prosto po mój sprzęta na AirPort. O 6:20 zbiórka u Stanleya. Wyjazd około 6:30 w stronę Rybnika, Knurowa. Tam spotkaliśmy się z resztą ekipy... Wyjazd w stronę Istebnej. Parę piwek w doborowym gronie. Droga w qrwe c**jowa! Niestety małę przeboje... Dojazd na miejsce z małymi akcjami około 9ej. Pierwszy zjazd Później obiadek i kilka dobrych akcji na stoku. Śnieg cały czas sypie... Wyjazd około 17ej z wczęśniejszym odśnieżaniem, i pomocą dla Bulczasa - zawias przeszkodził w wyjeździe... :gwizdanie: Droga powrotna jeszcze bardziej choojowa! Powrót niedawno! grabiasz se oj grabisz niech no ja cie tylko spotkam na spocie
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 po huju zes opowiedzial :polew: :polew: Około 5ej pobudka. Około 5:35 podjazd po OKO. Później prosto po mój sprzęta na AirPort. O 6:20 zbiórka u Stanleya. Wyjazd około 6:30 w stronę Rybnika, Knurowa. Tam spotkaliśmy się z resztą ekipy... Wyjazd w stronę Istebnej. Parę piwek w doborowym gronie. Droga w qrwe c**jowa! Niestety małę przeboje... Dojazd na miejsce z małymi akcjami około 9ej. Pierwszy zjazd Później obiadek i kilka dobrych akcji na stoku. Śnieg cały czas sypie... Wyjazd około 17ej z wczęśniejszym odśnieżaniem, i pomocą dla Bulczasa - zawias przeszkodził w wyjeździe... :gwizdanie: Droga powrotna jeszcze bardziej choojowa! Powrót niedawno! grabiasz se oj grabisz niech no ja cie tylko spotkam na spocie Było jak mówię. Zapomniałem jeszcze o piwku w międzyczasie. :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Co Sie Stao - MP3! OFICJALNA FINALNA WERSJA!
keżor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jestem po wielkich bojach z autem. Ale wypad nie zaliczam do udanych ;( co to sie stało ?
Seski Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 co sie stalo bulaczas...? moze budyn...?
Rekomendowane odpowiedzi