Adrenalina Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 do 16 i weekend A w sobotę w góry chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 do 16 i weekend A w sobotę w góry chyba Jedziesz Bulczas z nami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witka :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 do 16 i weekend A w sobotę w góry chyba odważny jesteś Soszów to już wyższa szkoła jazdy tak w ogóle to nieźle się wkurwiłem z rana, od 2 tygodni nie byłem w centrum, wjeżdżam, korek, no ale to normalne, a chwilę później znowu czujnik temperatury cieczy dostał szału nie cierpię tego miasta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ej... a nie mozecie jechac w niedziele...? w sobote nie dam rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ej... a nie mozecie jechac w niedziele...? w sobote nie dam rady... pojedziesz następnym razem nie bój d*py, 27 grudnia kolejny wyjazd, pojedzie też bardzo dużo ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ej... a nie mozecie jechac w niedziele...? w sobote nie dam rady... pojedziesz następnym razem nie bój d*py, 27 grudnia kolejny wyjazd, pojedzie też bardzo dużo ludzi będzie la ujnia, bo ja nie jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ej... a nie mozecie jechac w niedziele...? w sobote nie dam rady... pojedziesz następnym razem nie bój d*py, 27 grudnia kolejny wyjazd, pojedzie też bardzo dużo ludzi będzie la ujnia, bo ja nie jadę UŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 ej... a nie mozecie jechac w niedziele...? w sobote nie dam rady... pojedziesz następnym razem nie bój d*py, 27 grudnia kolejny wyjazd, pojedzie też bardzo dużo ludzi będzie la ujnia, bo ja nie jadę UŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Siema ale jestem nie zorganizowany miałem jechać w środę po sprzęt a dziś już piątek i jak nie miałem tak nie mam. ej... a nie mozecie jechac w niedziele...? w sobote nie dam rady... pojedziesz następnym razem nie bój d*py, 27 grudnia kolejny wyjazd, pojedzie też bardzo dużo ludzi będzie la ujnia, bo ja nie jadę UŻ uż uż uż ale zima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 No to goń po sprzęt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 No to goń po sprzęt! chwila do 15 30 muszę siedzieć w pracy[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:44_________________________________________________A Go Sport Kace jakie tam ceny są :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 No to goń po sprzęt! chwila do 15 30 muszę siedzieć w pracy[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:44_________________________________________________A Go Sport Kace jakie tam ceny są :?: No chyba spoko. Zerknij na necie jaką mają ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Yolanda Be Cool - Afro Nuts (DCUP Remix) tiki tiki tiki tiki ti ki ti ti ki tołnaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jadę w góry ale nie na narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 po robocie, dziś widziałem RS4 B7 to chyba jedyna buda w B7 która jako tako wygląda spadam na imprezkę z roboty, czyli k**wy, kokaina wóda itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 po robocie, dziś widziałem RS4 B7 to chyba jedyna buda w B7 która jako tako wygląda spadam na imprezkę z roboty, czyli k**wy, kokaina wóda itp Gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi