Kędzior Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 q***wa nie widziałem się jeszcze z nim. Jutro będę wiedział więc albo Ci je przywiozę we wtorek albodowiozę kasę. mi możesz dowieść kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 akjam kędzior pijaku :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 kędzior pijaku :gwizdanie: co też byś się napił? trza mieć jakieś priorytety w życiu pozatym lepiej pijaku niż alkoholiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 z wieczora Dzisiaj wyrezalem nowy kran w łazience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 z wieczora Dzisiaj wyrezalem nowy kran w łazience :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 q***wa nie widziałem się jeszcze z nim. Jutro będę wiedział więc albo Ci je przywiozę we wtorek albodowiozę kasę. mi możesz dowieść kase Na 5 litrów paliwa... :gwizdanie: kędzior pijaku :gwizdanie: co też byś się napił? trza mieć jakieś priorytety w życiu pozatym lepiej pijaku niż alkoholiku No lepiej... z wieczora Dzisiaj wyrezalem nowy kran w łazience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 z wieczora Dzisiaj wyrezalem nowy kran w łazience wkońcu [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 19:42_________________________________________________ Na 5 litrów paliwa... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Na 5 litrów paliwa... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 19:50_________________________________________________a wogóle to :nabijasie: mam nadzieje że ja jak popije to tak nie wyglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 19:53_________________________________________________kedzior mam jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 :polew: :polew: :polew: ja bym dał to zdjęcie do 1 posta i podpisał zapraszamy na spoty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 :polew: :polew: :polew: ja bym dał to zdjęcie do 1 posta i podpisał zapraszamy na spoty :polew: może być :polew: :polew:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 19:58_________________________________________________tutaj drugie Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 te zdjęcie jest prze choooj :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 te zdjęcie jest prze choooj :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 20:00_________________________________________________do strefy śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 no niemogę :polew: :polew: ja tak wyglądam ale po 6dniach picia a nie po 2 takie zdjęcia powinni pokazywać w szkołach i mówić niepij bo będziesz tak wyglądał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 już jest sytuacja opanowana - wyglądam normalnie, no ale poranek był ciężki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 a wogóle to Ja pier**le! Nie poznałem gościa!!! :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majczi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 wybaczcie nie dałem rady przyjechać wtedy tj. 30listopad. Wypadla mi wizyta u lekarza a pozniej bylem odciety od swiata . Neta nie mialem sie znaczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Halo? Śpicie już wszyscy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi