Seski Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wow miszka... tylko nie mow jeszcze ze przyjedziesz twoja B8... :]
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 alien Jak zdrówko Barłbła? Tolek mam coś dla Ciebie! Miszka dla Ciebie też coś mam.
tolek85 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wiem, wiem przyjadę to dostanę prezent pod choinkę . Pany, mocie wy wyjmaki do RNS`a?
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wiem, wiem przyjadę to dostanę prezent pod choinkę . Pany, mocie wy wyjmaki do RNS`a? Ja niestety nie mam. Max ma ale wiem, że go nie będzie dzisiaj bo rozmawiałem z nim właśnie przez tele.
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wow miszka... tylko nie mow jeszcze ze przyjedziesz twoja B8... :] jutro będzie
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wiem, wiem przyjadę to dostanę prezent pod choinkę . Pany, mocie wy wyjmaki do RNS`a? w ASO 40 zł
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wiem, wiem przyjadę to dostanę prezent pod choinkę . Pany, mocie wy wyjmaki do RNS`a? w ASO 40 zł Stan! Ile przedni zderzak pod spryski do B7 S-line bo nie mogę nigdzie znaleźć! :polew:
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wiem, wiem przyjadę to dostanę prezent pod choinkę . Pany, mocie wy wyjmaki do RNS`a? w ASO 40 zł Stan! Ile przedni zderzak pod spryski do B7 S-line bo nie mogę nigdzie znaleźć! :polew: pewnie tańszy jak zwykły do B5
Miszka82 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wiem, wiem przyjadę to dostanę prezent pod choinkę . Pany, mocie wy wyjmaki do RNS`a? w ASO 40 zł Stan! Ile przedni zderzak pod spryski do B7 S-line bo nie mogę nigdzie znaleźć! :polew: pewnie tańszy jak zwykły do B5 wcale bym się nie zdziwił :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 alien Jak zdrówko Barłbła? wporzo... jak dobrze pójdzie to się dzisiaj zobaczymy
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 wiem, wiem przyjadę to dostanę prezent pod choinkę . Pany, mocie wy wyjmaki do RNS`a? w ASO 40 zł Stan! Ile przedni zderzak pod spryski do B7 S-line bo nie mogę nigdzie znaleźć! :polew: pewnie tańszy jak zwykły do B5 :gwizdanie: To pewnie z 3k... alien Jak zdrówko Barłbła? wporzo... jak dobrze pójdzie to się dzisiaj zobaczymy
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja się lekko spóźnie ale będę Weź opłatek. Podzielimy się z Seskim i całą resztą... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja się lekko spóźnie ale będę Weź opłatek. Podzielimy się z Seskim i całą resztą... :gwizdanie: Jakbym to jeszcze miał opłatek :gwizdanie: Albo nie nosili u mnie albo nie było nikogo w domu
Rekomendowane odpowiedzi