Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 http://mistrzowie.org/125244/Szanujcie-sie :decayed: albo na kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 fajrancik...później blancik :gwizdanie: Ja wróciłem ze potkania wigilijnego w Naszej firmie... :gwizdanie: czyli co KO już Bez alko! Byłem driverem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 fajrancik...później blancik :gwizdanie: Ja wróciłem ze potkania wigilijnego w Naszej firmie... :gwizdanie: czyli co KO już Bez alko! Byłem driverem. :laghing2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dobry po robocie oczywiscie to byla ostatnia szychta w tym roku :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dobry po robocie oczywiscie to byla ostatnia szychta w tym roku :kox: Ja jeszcze dwie szychty w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dobry po robocie oczywiscie to byla ostatnia szychta w tym roku :kox: Ja jeszcze dwie szychty w tym roku no to ja lepszy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dobry po robocie oczywiscie to byla ostatnia szychta w tym roku :kox: Ja jeszcze dwie szychty w tym roku no to ja lepszy jestem Lata robią swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dobry po robocie oczywiscie to byla ostatnia szychta w tym roku :kox: Ja jeszcze dwie szychty w tym roku no to ja lepszy jestem Lata robią swoje noooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja się właśnie nudze w robocie do 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 diman ja ostania szychte to mialem w pon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 diman ja ostania szychte to mialem w pon :gwizdanie: no to jestes lepszy cza powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Siema Ju? wszyscy maja wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Siema Ju? wszyscy maja wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jedzcze tylko jutro i dluzszy weakend W tym roku nie bede mial zadnego urlopu na swieta chba w sylwestra te? bede w robocie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jedzcze tylko jutro i dluzszy weakend W tym roku nie bede mial zadnego urlopu na swieta chba w sylwestra te? bede w robocie :/ ale za to jaki szarpniesz geltak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 joł joł joł :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 fajrancik...później blancik :gwizdanie: Ja wróciłem ze potkania wigilijnego w Naszej firmie... :gwizdanie: czyli co KO już Bez alko! Byłem driverem. :laghing2: No serio! A teraz byłem na zakupach w realu. Ludzi w ciul ale nie było źle!! Nikt mi nic nie ukradł więc wyjazd ok. Siema Ju? wszyscy maja wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslic Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ello [br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:39_________________________________________________Czarne COŚ na drodze w Niemczech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 kędzior na ktora ty pracujesz i w jakim oddziele bo w pzl-u z myslowic cie nie widze a my z wami robiemy na scinie 123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi