Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 za wieczora a ja jebie jutro, piątek jednak wolne, między świętami i nowym rokiem jebie więc wychodzi na to, że jestem najgorszy pssssyt niepewnie piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Znowu alko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Znowu alko? jedno piwko, max dwa dla przypomnienia smaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslic Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Psssyt bo też muszę sobie przypomnieć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Psssyt bo też muszę sobie przypomnieć :gwizdanie: rozumiem że nie chcesz tych dekielków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Guten Tag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 morning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 дзень добры Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 дзень добры [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 08:27_________________________________________________अच्छा दिन Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema k**wa :> mam dziś mega humor kędzior na ktora ty pracujesz i w jakim oddziele bo w pzl-u z myslowic cie nie widze a my z wami robiemy na scinie 123 tak w PZL-2 ale na 11 cały czas, o to widze że ty też mi podbierasz dniówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 siema ku***a :> mam dziś mega humor kędzior na ktora ty pracujesz i w jakim oddziele bo w pzl-u z myslowic cie nie widze a my z wami robiemy na scinie 123 tak w PZL-2 ale na 11 cały czas, o to widze że ty też mi podbierasz dniówki zbieraj się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 zbieraj się do roboty kolejny poganiacz :polew: Federico Franchi Feat. BECCI - Image :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 zbieraj się do roboty kolejny poganiacz :polew: Federico Franchi Feat. BECCI - Image :dance: będziesz się tak opierd*lał jak Akjam i Miszka to my tej Polski tak nie zbudujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 będziesz się tak opierd*lał jak Akjam i Miszka to my tej Polski tak nie zbudujemy hehehe ja jestem podporą dla Polski, gdyby nie moje poświęcenie to Polska by już padła [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 08:51_________________________________________________ siema łódzianko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 będziesz się tak opierd*lał jak Akjam i Miszka to my tej Polski tak nie zbudujemy hehehe ja jestem podporą dla Polski, gdyby nie moje poświęcenie to Polska by już padła [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 08:51_________________________________________________ siema łódzianko :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie fikaj bo was jutro odwiedze :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie fikaj bo was jutro odwiedze :cwaniak1: o f*ck! tylko nie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi