akjam Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Co tam Kedziorowaty?! leci kabarecik Już po kolacji? ja niedawno zjadłem śniadanie a ty mi o kolacji mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Roboty do zajebania.... nie ma nawet kiedy wejsc na forum. Ale w styczniu pojawie sie na spocie aaaa i w dodatku na letnich jeszcze jezdze :gwizdanie: Forum też zaczne częsciej odwiedzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Roboty do zajebania.... nie ma nawet kiedy wejsc na forum. Ale w styczniu pojawie sie na spocie aaaa i w dodatku na letnich jeszcze jezdze :gwizdanie: Forum też zaczne częsciej odwiedzać No wreszcie! Jakieś mody były? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Roboty do zajebania.... nie ma nawet kiedy wejsc na forum. Ale w styczniu pojawie sie na spocie aaaa i w dodatku na letnich jeszcze jezdze :gwizdanie: Forum też zaczne częsciej odwiedzać mam nadzieje że spam nadrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Roboty do zajebania.... nie ma nawet kiedy wejsc na forum. Ale w styczniu pojawie sie na spocie aaaa i w dodatku na letnich jeszcze jezdze :gwizdanie: Forum też zaczne częsciej odwiedzać mam nadzieje że spam nadrobisz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 To gdzie na pasterkę chcecie iść :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja już piłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja już piłem chyba barszczyk przecież u ciebie się nie pija Boney M - Gotta Go Home 0.18 masakrycznie dojebany dzwiek instrumentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kędzior, nawet nie wiesz ale wożę płytkę Boney M w aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kędzior, nawet nie wiesz ale wożę płytkę Boney M w aucie to czemu jej nie zapuszczałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kędzior, nawet nie wiesz ale wożę płytkę Boney M w aucie to czemu jej nie zapuszczałeś ? no bo... no bo nie wiem że ktoś też jest tak uczuciowy żeby słuchać Boney M [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 21:47_________________________________________________patrz Przyjacielu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=176485.0 tylko nie trzepaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 patrz Przyjacielu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=176485.0 tylko nie trzepaj... niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 noo za***iste foty usłyszałem przed chwilą dobry tekst Molly to dobry towar, ale przy tobie wygląda jak świnia :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 No ładne zdjęcia kolega robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Molly to dobry towar, ale przy tobie wygląda jak świnia :polew: no nie jest zly gdzies to uslyszal? cholera ja widziałem dobry tekst ale mi z glowy wylecial musze przypomniec gdzie go widzialem, o wiem jak się coś sp***doli np auto można powiedzieć: złośliwość przedmiotu nie ożywionego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 a oglądałem zwiastun komedii i akurat poleciał taki tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 jedzie ktoś na pasterke z grupą VAG ? vwslask.pl organizuje w Dąbrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 tłoczym PARRA PA PA PA PA PA PA PA PA (8) = ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kędzior jedziesz na pasterke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kędzior jedziesz na pasterke? jestem nie praktykujący :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi