stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 z wieczorka Zaaranżowałem sobie dzisiaj małe spotkanie z panem soplicą no to pyrsk łoooo to nieźle ja mam kilka butelek ale brzydzę się alkoholem, tzn do końca roku jeszcze polecę po bandzie i od nowego roku basta odwyk :gwizdanie: ja yhymm, Kevin
Miszka82 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 z wieczorka Zaaranżowałem sobie dzisiaj małe spotkanie z panem soplicą no to pyrsk łoooo to nieźle ja mam kilka butelek ale brzydzę się alkoholem, tzn do końca roku jeszcze polecę po bandzie i od nowego roku basta odwyk :gwizdanie: ja yhymm, Kevin nie mam polsatu
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 z wieczorka Zaaranżowałem sobie dzisiaj małe spotkanie z panem soplicą no to pyrsk łoooo to nieźle ja mam kilka butelek ale brzydzę się alkoholem, tzn do końca roku jeszcze polecę po bandzie i od nowego roku basta odwyk :gwizdanie: ja yhymm, Kevin nie mam polsatu żałuj
Bulczas Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Wróciłem z kina I ze ślizganka na realu idealne warunki No to pyrsk
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 chyba tez sobie pochytam jakiegos swiatecznego drina
A4 Mario Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 chyba tez sobie pochytam jakiegos swiatecznego drina A co u znajomych nie dostałes???
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 chyba tez sobie pochytam jakiegos swiatecznego drina dobrze mówisz
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 chyba tez sobie pochytam jakiegos swiatecznego drina A co u znajomych nie dostałes??? nie bo bylem wozidlem niestety ;( ale juz pochytalem ale niezly wynalazek gorzka żołądkowa + sok pomarańczowy + lód
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 chyba tez sobie pochytam jakiegos swiatecznego drina A co u znajomych nie dostałes??? nie bo bylem wozidlem niestety ;( ale juz pochytalem ale niezly wynalazek gorzka żołądkowa + sok pomarańczowy + lód kiedyś z Miszką piliśmy jaśka z fantą
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 chyba tez sobie pochytam jakiegos swiatecznego drina A co u znajomych nie dostałes??? nie bo bylem wozidlem niestety ;( ale juz pochytalem ale niezly wynalazek gorzka żołądkowa + sok pomarańczowy + lód kiedyś z Miszką piliśmy jaśka z fantą he no to niezle musial smakowac chcialem pochytac sobie żubróweczke z jabkiem ale jablko wyszlo
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 prawdziwy mężczyzna zawsze coś sobie pochyta
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 prawdziwy mężczyzna zawsze coś sobie pochyta no w domu musi sie jakies alko znalesc
Miszka82 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 a fanta była cytrynowa...ale jasiek padł
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kurde musze z maxitem zagadac musze sobie od niego diete pochytac bo niezle mnie przybylo akcja w Kevinie się rozkręca :polew:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:56_________________________________________________ a fanta była cytrynowa...ale jasiek padł nie wazne z czym tylko zeby
stanley Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kurde musze z maxitem zagadac musze sobie od niego diete pochytac bo niezle mnie przybylo akcja w Kevinie się rozkręca :polew:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:56_________________________________________________ a fanta była cytrynowa...ale jasiek padł nie wazne z czym tylko zeby dieta białkowa Diman
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 kurde musze z maxitem zagadac musze sobie od niego diete pochytac bo niezle mnie przybylo akcja w Kevinie się rozkręca :polew:[br]Dopisany: 25 Grudzień 2010, 21:56_________________________________________________ a fanta była cytrynowa...ale jasiek padł nie wazne z czym tylko zeby dieta białkowa Diman czyli jakies podpowiedzi
diman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dieta Dr Dunkana tylko nery siadają jaka to jak to ma byc alko to sie pisze
Bulik Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dieta Dr Dunkana tylko nery siadają jaka to jak to ma byc alko to sie pisze nie alko pijusie troche wyrzefczen jest
Rekomendowane odpowiedzi