akjam Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 nie był nie był sam miał srebrną koleżankę pod kurtką :gwizdanie: Byłem na desce ze srebrem w kurtce.
Seski Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 nie był nie był sam miał srebrną koleżankę pod kurtką :gwizdanie: Byłem na desce ze srebrem w kurtce. a to to ja rozumiem... srebrne koleżanki są OK
akjam Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ale wy*j**any I ja też! Kąpiel już gotowa... znaleziona ramka ? Znaleziona! Trochę jest brudna z jakiejś farby ale jak się ją umyje to będzie jak nowa!
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Keżor nie zostały Ci tej folii do lamp przypadkiem :gwizdanie: :?:
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Keżor nie zostały Ci tej folii do lamp przypadkiem :gwizdanie: :?: nie wiem , musiałbym poszukać , bo chyba miałem kawałek na jedną lampe
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Keżor nie zostały Ci tej folii do lamp przypadkiem :gwizdanie: :?: nie wiem , musiałbym poszukać , bo chyba miałem kawałek na jedną lampe Jak coś zabierz jutro i przyjedź bez auta to skorzystasz
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Keżor nie zostały Ci tej folii do lamp przypadkiem :gwizdanie: :?: nie wiem , musiałbym poszukać , bo chyba miałem kawałek na jedną lampe Jak coś zabierz jutro i przyjedź bez auta to skorzystasz bardzo możliwe , że i tak bym przyjechał bez :gwizdanie: tym bardziej już sie ciesze
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Keżor nie zostały Ci tej folii do lamp przypadkiem :gwizdanie: :?: nie wiem , musiałbym poszukać , bo chyba miałem kawałek na jedną lampe Jak coś zabierz jutro i przyjedź bez auta to skorzystasz bardzo możliwe , że i tak bym przyjechał bez :gwizdanie: tym bardziej już sie ciesze
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 z wieczorka, po urodzinach u szwagra...musiałem odpuścić bo jutro robota, no ale 4 bronki obaliłem
talib1990 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 z wieczorka, po urodzinach u szwagra...musiałem odpuścić bo jutro robota, no ale 4 bronki obaliłem Miszka co u CIebie stary koniu ? wpadnij no kiedyś do SO na kawe:)
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 z wieczorka, po urodzinach u szwagra...musiałem odpuścić bo jutro robota, no ale 4 bronki obaliłem Miszka co u CIebie stary koniu ? wpadnij no kiedyś do SO na kawe:) bylem ostatnio w SO ps Talib patrząc na twoje foty na FB stwierdzam, że masz wybujałą wyobraźnię
talib1990 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 z wieczorka, po urodzinach u szwagra...musiałem odpuścić bo jutro robota, no ale 4 bronki obaliłem Miszka co u CIebie stary koniu ? wpadnij no kiedyś do SO na kawe:) bylem ostatnio w SO ps Talib patrząc na twoje foty na FB stwierdzam, że masz wybujałą wyobraźnię szpadaj to jak znów bedziesz to sie odzywaj moze przywioze coś na jutro na spota ? to puścimy z dymkiem :gwizdanie: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 z wieczorka, po urodzinach u szwagra...musiałem odpuścić bo jutro robota, no ale 4 bronki obaliłem Miszka co u CIebie stary koniu ? wpadnij no kiedyś do SO na kawe:) bylem ostatnio w SO ps Talib patrząc na twoje foty na FB stwierdzam, że masz wybujałą wyobraźnię aż se musiałem spojrzeć moja sucz
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 z wieczorka, po urodzinach u szwagra...musiałem odpuścić bo jutro robota, no ale 4 bronki obaliłem Miszka co u CIebie stary koniu ? wpadnij no kiedyś do SO na kawe:) bylem ostatnio w SO ps Talib patrząc na twoje foty na FB stwierdzam, że masz wybujałą wyobraźnię szpadaj to jak znów bedziesz to sie odzywaj moze przywioze coś na jutro na spota ? to puścimy z dymkiem :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 22:51_________________________________________________ z wieczorka, po urodzinach u szwagra...musiałem odpuścić bo jutro robota, no ale 4 bronki obaliłem Miszka co u CIebie stary koniu ? wpadnij no kiedyś do SO na kawe:) bylem ostatnio w SO ps Talib patrząc na twoje foty na FB stwierdzam, że masz wybujałą wyobraźnię aż se musiałem spojrzeć moja sucz no dokładnie :polew: :polew: ps prezes zapodaj apdejta w pierwszym poście
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 ps prezes zapodaj apdejta w pierwszym poście takie rzeczy to PW , nie chce , żeby ludzie myśleli , że ich olewam
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ps prezes zapodaj apdejta w pierwszym poście takie rzeczy to PW , nie chce , żeby ludzie myśleli , że ich olewam :polew: od czego ma się kolegów btw już 2 raz to piszę w ciągu ostatnich 2 dni - widać prezes ma w d*pie nadrabianie spamu
akjam Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ps prezes zapodaj apdejta w pierwszym poście takie rzeczy to PW , nie chce , żeby ludzie myśleli , że ich olewam :polew: od czego ma się kolegów btw już 2 raz to piszę w ciągu ostatnich 2 dni - widać prezes ma w pupie nadrabianie spamu
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 ps prezes zapodaj apdejta w pierwszym poście takie rzeczy to PW , nie chce , żeby ludzie myśleli , że ich olewam :polew: od czego ma się kolegów btw już 2 raz to piszę w ciągu ostatnich 2 dni - widać prezes ma w pupie nadrabianie spamu mało piszesz to mało Twoich postów czytam nadrabiam spam tylko jak są zdjęcia d*p albo filmy :kox:
akjam Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jutro prezesowi się zorganizuje karę i wszystko w temacie.
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ps prezes zapodaj apdejta w pierwszym poście takie rzeczy to PW , nie chce , żeby ludzie myśleli , że ich olewam :polew: od czego ma się kolegów btw już 2 raz to piszę w ciągu ostatnich 2 dni - widać prezes ma w pupie nadrabianie spamu mało piszesz to mało Twoich postów czytam nadrabiam spam tylko jak są zdjęcia d*p albo filmy :kox: mało ale z sensem...no to idę spać
Rekomendowane odpowiedzi