Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja zastanawiam się nawet nad jakimś noclegiem
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja zastanawiam się nawet nad jakimś noclegiem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie orientuje się ktoś w jakich godzinach są jutro otwarte galerie handlowe?
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie orientuje się ktoś w jakich godzinach są jutro otwarte galerie handlowe? A na stronach www nie ma info!
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma k**wa dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Skąd miałeś ten kolektor?
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Skąd miałeś ten kolektor? z allegro... ale takie kolektory były w różnych autach , kupowałem pod silnik AWX , ale równie dobrze może to być kolektor z alhambry , sharana , passata czy superba :/
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Urok robionego czegoś na stałe [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:13_________________________________________________ nie orientuje się ktoś w jakich godzinach są jutro otwarte galerie handlowe? Pewnie jakoś do 16 max :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Skąd miałeś ten kolektor? z allegro... ale takie kolektory były w różnych autach , kupowałem pod silnik AWX , ale równie dobrze może to być kolektor z alhambry , sharana , passata czy superba :/
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Skąd miałeś ten kolektor? z allegro... ale takie kolektory były w różnych autach , kupowałem pod silnik AWX , ale równie dobrze może to być kolektor z alhambry , sharana , passata czy superba :/ nie spodziewałem sie , że może być taka lipa [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:31_________________________________________________ale c**j z autem , ale będziemy mieć jutro u Seskich mega płytke z zajebistą nutą to masakra już możecie zazdrościć Ci mają inne plany :cwaniak1: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:35_________________________________________________ całkiem spoko gif
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Skąd miałeś ten kolektor? z allegro... ale takie kolektory były w różnych autach , kupowałem pod silnik AWX , ale równie dobrze może to być kolektor z alhambry , sharana , passata czy superba :/ nie spodziewałem sie , że może być taka lipa [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:31_________________________________________________ale ch***j z autem , ale będziemy mieć jutro u Seskich mega płytke z zajebistą nutą to masakra już możecie zazdrościć Ci mają inne plany :cwaniak1: znając ciebie to pewnie niezła sieka :kox: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Skąd miałeś ten kolektor? z allegro... ale takie kolektory były w różnych autach , kupowałem pod silnik AWX , ale równie dobrze może to być kolektor z alhambry , sharana , passata czy superba :/ nie spodziewałem sie , że może być taka lipa [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:31_________________________________________________ale ch***j z autem , ale będziemy mieć jutro u Seskich mega płytke z zajebistą nutą to masakra już możecie zazdrościć Ci mają inne plany :cwaniak1: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:35_________________________________________________ całkiem spoko gif całkiem, całkiem
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Skąd miałeś ten kolektor? z allegro... ale takie kolektory były w różnych autach , kupowałem pod silnik AWX , ale równie dobrze może to być kolektor z alhambry , sharana , passata czy superba :/ nie spodziewałem sie , że może być taka lipa [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:31_________________________________________________ale ch***j z autem , ale będziemy mieć jutro u Seskich mega płytke z zajebistą nutą to masakra już możecie zazdrościć Ci mają inne plany :cwaniak1: znając ciebie to pewnie niezła sieka :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: ja jebie .... co za dół ... nowy kolektor ma ku***a dziurki w innych miejscach niż stary i mi sztywny dolot patrzy w góre co za tandeta ... i musze znowu jechać oddać komuś ten dolot do poprawy Skąd miałeś ten kolektor? z allegro... ale takie kolektory były w różnych autach , kupowałem pod silnik AWX , ale równie dobrze może to być kolektor z alhambry , sharana , passata czy superba :/ nie spodziewałem sie , że może być taka lipa [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:31_________________________________________________ale ch***j z autem , ale będziemy mieć jutro u Seskich mega płytke z zajebistą nutą to masakra już możecie zazdrościć Ci mają inne plany :cwaniak1: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 16:35_________________________________________________ całkiem spoko gif całkiem, całkiem :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 kuwa, co za techniczne gadki siema duzymi krokami sie mi przeglądzik zbliża....nie macie kogoś kto za dobrą kasę zmieni kruciec przy okazji???? jaki/ który króciec ? :polew:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 kuwa, co za techniczne gadki siema duzymi krokami sie mi przeglądzik zbliża....nie macie kogoś kto za dobrą kasę zmieni kruciec przy okazji???? jaki/ który króciec ? :polew: W końcu to forum samochodowe... :polew:
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 kuwa, co za techniczne gadki siema duzymi krokami sie mi przeglądzik zbliża....nie macie kogoś kto za dobrą kasę zmieni kruciec przy okazji???? jaki/ który króciec ? :polew: W końcu to forum samochodowe... :polew: nowłaśnie czajcie to
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 kuwa, co za techniczne gadki siema duzymi krokami sie mi przeglądzik zbliża....nie macie kogoś kto za dobrą kasę zmieni kruciec przy okazji???? jaki/ który króciec ? :polew: W końcu to forum samochodowe... :polew: nowłaśnie czajcie to To na siłce gdzie chodzisz są takie rozgrzewki... rozgrzewające laski?
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 kuwa, co za techniczne gadki siema duzymi krokami sie mi przeglądzik zbliża....nie macie kogoś kto za dobrą kasę zmieni kruciec przy okazji???? jaki/ który króciec ? :polew: W końcu to forum samochodowe... :polew: nowłaśnie czajcie to To na siłce gdzie chodzisz są takie rozgrzewki... rozgrzewające laski? siłke mam w domu także to by musiała być moja mama :polew:
Rekomendowane odpowiedzi