diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja zakupiłem dwa paulanerki i na spokojnie ! no ja tez spokojnie parę drinków na przedbiegi przed jutrzejszym dniem :kox:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja zakupiłem dwa paulanerki i na spokojnie ! :kox:
Seski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja zakupiłem dwa paulanerki i na spokojnie ! a a 4 lech i fiht night... dojebana giera...
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz jest 200 miejsc... w tej chwili jest zapisane 107 osób, ja wysłałem pw wczoraj i jeszcze nie uzupełnili listy... ale obawiam się, że może być krucho z miejscami, ale organizatorzy powtarzają co roku ten sam błąd, powinny być zapisy i od razu zaliczki a nie termin płatności to luty... :wallbash:
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz jest 200 miejsc... w tej chwili jest zapisane 107 osób, ja wysłałem pw wczoraj i jeszcze nie uzupełnili listy... ale obawiam się, że może być krucho z miejscami, ale organizatorzy powtarzają co roku ten sam błąd, powinny być zapisy i od razu zaliczki a nie termin płatności to luty... :wallbash: eee zawsze pod koniec okazuje się że są wolne miejsca, bo ktoś nie może bo coś tam itd itp :gwizdanie:
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz jest 200 miejsc... w tej chwili jest zapisane 107 osób, ja wysłałem pw wczoraj i jeszcze nie uzupełnili listy... ale obawiam się, że może być krucho z miejscami, ale organizatorzy powtarzają co roku ten sam błąd, powinny być zapisy i od razu zaliczki a nie termin płatności to luty... :wallbash: eee zawsze pod koniec okazuje się że są wolne miejsca, bo ktoś nie może bo coś tam itd itp :gwizdanie: dlatego powinna być zalicza od razu bo jak ktoś puści 100 to tylko ważny powód zmusi go do rezygnacji.. :gwizdanie: a tak będą wisieć 3 miesiące na liście..
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz jest 200 miejsc... w tej chwili jest zapisane 107 osób, ja wysłałem pw wczoraj i jeszcze nie uzupełnili listy... ale obawiam się, że może być krucho z miejscami, ale organizatorzy powtarzają co roku ten sam błąd, powinny być zapisy i od razu zaliczki a nie termin płatności to luty... :wallbash: Ja dziś wysłałem i już jest uaktualniona...
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz jest 200 miejsc... w tej chwili jest zapisane 107 osób, ja wysłałem pw wczoraj i jeszcze nie uzupełnili listy... ale obawiam się, że może być krucho z miejscami, ale organizatorzy powtarzają co roku ten sam błąd, powinny być zapisy i od razu zaliczki a nie termin płatności to luty... :wallbash: Ja dziś wysłałem i już jest uaktualniona... jedziesz ?
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz jest 200 miejsc... w tej chwili jest zapisane 107 osób, ja wysłałem pw wczoraj i jeszcze nie uzupełnili listy... ale obawiam się, że może być krucho z miejscami, ale organizatorzy powtarzają co roku ten sam błąd, powinny być zapisy i od razu zaliczki a nie termin płatności to luty... :wallbash: Ja dziś wysłałem i już jest uaktualniona... jedziesz ? z zoną i córką :naughty:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz jest 200 miejsc... w tej chwili jest zapisane 107 osób, ja wysłałem pw wczoraj i jeszcze nie uzupełnili listy... ale obawiam się, że może być krucho z miejscami, ale organizatorzy powtarzają co roku ten sam błąd, powinny być zapisy i od razu zaliczki a nie termin płatności to luty... :wallbash: Ja dziś wysłałem i już jest uaktualniona... jedziesz ? z zoną i córką :naughty: :gwizdanie: Jak nie pojade na deske do Włoch to jad. A jak nie to sprzedam miejsca w dobrej cenie.
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 no to akjam chyba musze sie tez jednak zastanowic czy nie jechac
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 no to akjam chyba musze sie tez jednak zastanowic czy nie jechac
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 no to akjam chyba musze sie tez jednak zastanowic czy nie jechac :kox:
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 z wieczora Krolu, co do zapisów masz racje No ale stety/niestety, 26.03 wyjeżdżam do Włoch na narty :gwizdanie: :kox:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 no oczywiscie jak sie jeszcze zalapie bo tu miejsca kuzwa na wage zlota :gwizdanie:
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 z wieczora Krolu, co do zapisów masz racje No ale stety/niestety, 26.03 wyjeżdżam do Włoch na narty :gwizdanie: :kox: :confused4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 21:32_________________________________________________ z wieczora Krolu, co do zapisów masz racje No ale stety/niestety, 26.03 wyjeżdżam do Włoch na narty :gwizdanie: :kox: :confused4: no oczywiscie jak sie jeszcze zalapie bo tu miejsca kuzwa na wage zlota :gwizdanie: jak chcesz to napisze Krolu + 15 osób towarzyszących :naughty:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 z wieczora Krolu, co do zapisów masz racje No ale stety/niestety, 26.03 wyjeżdżam do Włoch na narty :gwizdanie: :kox: :confused4:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 21:32_________________________________________________ z wieczora Krolu, co do zapisów masz racje No ale stety/niestety, 26.03 wyjeżdżam do Włoch na narty :gwizdanie: :kox: :confused4: no oczywiscie jak sie jeszcze zalapie bo tu miejsca kuzwa na wage zlota :gwizdanie: jak chcesz to napisze Krolu + 15 osób towarzyszących :naughty: jak mozesz to pisz bedzie pewne
krolu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ej gdzie mój avatar... ?????????????? :kwasny:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 z wieczora Krolu, co do zapisów masz racje No ale stety/niestety, 26.03 wyjeżdżam do Włoch na narty :gwizdanie: :kox: Ja też może pojadę właśnie 26go... :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ej gdzie mój avatar... ?????????????? :kwasny: jak to gdzie przeciez jest kolpak 17
Rekomendowane odpowiedzi