akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo do knurofa jest cały czas z górki jakbym wziął Cię na hol, to dojedziesz za 5 zł od ciebie do Dimka tak, ale do ciebie z 40zł by mnie wyszło żeby dojechać :polew:
talib1990 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kędzior gg mi pada tutaj Ci odpisze na twoje pytanie : tak, jak wykręcisz 4 świece odczujesz ogromną różnice w spalaniu, jednak nie zapomnij o hamowaniu silnikiem dzięki temu zmniejszysz spalanie o jakies 2 % czyli w twoim przypadku o jakies 5 litrów
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo do knurofa jest cały czas z górki jakbym wziął Cię na hol, to dojedziesz za 5 zł od ciebie do Dimka tak, ale do ciebie z 40zł by mnie wyszło żeby dojechać przecież to jest całe 8km Ty zawsze wliczasz tego "loda" przy Spodku ostatnio jechałeś autobusem i wyjazd też Cię wyszedł 43 zł :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kędzior gg mi pada tutaj Ci odpisze na twoje pytanie : tak, jak wykręcisz 4 świece odczujesz ogromną różnice w spalaniu, jednak nie zapomnij o hamowaniu silnikiem dzięki temu zmniejszysz spalanie o jakies 2 % czyli w twoim przypadku o jakies 5 litrów a jak zapcham tłoki to podobno też pomaga ?
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo do knurofa jest cały czas z górki jakbym wziął Cię na hol, to dojedziesz za 5 zł od ciebie do Dimka tak, ale do ciebie z 40zł by mnie wyszło żeby dojechać przecież to jest całe 8km Ty zawsze wliczasz tego "loda" przy Spodku ostatnio jechałeś autobusem i wyjazd też Cię wyszedł 43 zł :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ty zawsze wliczasz tego "loda" przy Spodku ostatnio jechałeś autobusem i wyjazd też Cię wyszedł 43 zł :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ Ty zawsze wliczasz tego "loda" przy Spodku ostatnio jechałeś autobusem i wyjazd też Cię wyszedł 43 zł :gwizdanie: dlatego jak jade do pracy to na dojazd wydaje 10zł a na powrót 40zł ahh ten orlen :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo do knurofa jest cały czas z górki jakbym wziął Cię na hol, to dojedziesz za 5 zł od ciebie do Dimka tak, ale do ciebie z 40zł by mnie wyszło żeby dojechać przecież to jest całe 8km Ty zawsze wliczasz tego "loda" przy Spodku ostatnio jechałeś autobusem i wyjazd też Cię wyszedł 43 zł :gwizdanie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
talib1990 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kędzior gg mi pada tutaj Ci odpisze na twoje pytanie : tak, jak wykręcisz 4 świece odczujesz ogromną różnice w spalaniu, jednak nie zapomnij o hamowaniu silnikiem dzięki temu zmniejszysz spalanie o jakies 2 % czyli w twoim przypadku o jakies 5 litrów a jak zapcham tłoki to podobno też pomaga ? kiedy rozpędzisz się do żądanej prędkości zgaś go poprostu .... uzyskasz ten sam efekt :naughty:
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kędzior gg mi pada tutaj Ci odpisze na twoje pytanie : tak, jak wykręcisz 4 świece odczujesz ogromną różnice w spalaniu, jednak nie zapomnij o hamowaniu silnikiem dzięki temu zmniejszysz spalanie o jakies 2 % czyli w twoim przypadku o jakies 5 litrów a jak zapcham tłoki to podobno też pomaga ? kiedy rozpędzisz się do żądanej prędkości zgaś go poprostu .... uzyskasz ten sam efekt :naughty: będę robił tak jak ty
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dobra Pany, drzemnę się chwilę. Do dziś.
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dobra Pany, drzemnę się chwilę. Do dziś. pussy
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dobra Pany, drzemnę się chwilę. Do dziś. podaj no nr tel do szefa
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dobra Pany, drzemnę się chwilę. Do dziś. no narazie trzym sie i nie zaspij do domu
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dobra Pany, drzemnę się chwilę. Do dziś. no narazie trzym sie i nie zaspij do domu tak jakby nadgodziny
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178050.0;topicseen
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dobra Pany, drzemnę się chwilę. Do dziś. no narazie trzym sie i nie zaspij do domu tak jakby nadgodziny no jak zaspi to se musi napisac jak nic
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ale sie nażarłem nie ma bata , musze od tego zwiększyć mase
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178050.0;topicseen rezacz
Rekomendowane odpowiedzi